TheMichal 20 Napisano 8 Styczeń 2009 Nigdy nie gramel w zadnego MGSaMam PS2 i PS3 i teraz moje pytanie.... Duzo stracilem xD? Czy oplaca mi sie przechodziac poprzednie MGSy na PS2? Czy moze istnieje jakies streszczenie fabuly czy cos? ja jestem po streszczeniu i MGS4 - ja się fabułą nie zachwyciłem. Gra jako gra jest spoko, ale filmy przerywnikowe mnie trochę nudziły - fani wyszukiwali smaczki i zaczynali rozwiązywać zagadki fabuły, na co czekali kilka lat, a ja sobie oglądałem i walczyłem z tym, żeby nie przewinąć filmiku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 8 Styczeń 2009 SDRaid'owi chodziło o trofea do GTA4, które pojawiły się dość długo po premierze ;) No właśnie :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roki 0 Napisano 8 Styczeń 2009 @DownDzieki za odpowiedz ... ale czy fabuła w MGS4 mocno dotyczy porzednich czesci?! Lubie gry z dobra fabula i lubie wiedziec o co chodzi ^^ W DMC pierwsza czesc w ktora gralem to byl DMC3 ale na moje szczescie byl to prequel (wydarzenia dzieja sie przed DMC1 i DMC2 ) wiec pytam sie czy duzy zwiazek fabularny ma MGS1 MGS2 i MGS3 z MGS4 xP Związek jest duży ale mimo braku znajomości poprzednich części bawiłem się świetnie jak na dobrym filmie a ewentualne braki to po przeczytaniu fabuły z poprzednich zalapałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sesz 0 Napisano 9 Styczeń 2009 Gre mam od dzisiaj . Pomimo , że nie przeszlem jeszcze 1 aktu to moge powiedziec ze gra jest wyjeb*** w kosmos . Przy okazji dużo śmiechu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 9 Styczeń 2009 To jest właśnie chyba największy + historii stworzonej przez Kojime, mimo swojego wątku, posiada tyle zabawnych wstawek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 10 Styczeń 2009 To jest właśnie chyba największy + historii stworzonej przez Kojime, mimo swojego wątku, posiada tyle zabawnych wstawek :D to o Blu-Ray i DS3 bardzo gustownie wpletli w fabułę i to w takich momentach :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mustango27 0 Napisano 30 Styczeń 2009 (edytowane) do usunięcia Edytowane 31 Styczeń 2009 przez mustango27 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 30 Styczeń 2009 Kryminały też czytasz od ostatniej strony? Zagrasz to się przekonasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 30 Styczeń 2009 witam mam pytanie, o koniec gry:czy na końcu gry głowny bohater sam sie zastrzeli? prosze powiedzieć tak czy nie, ponieważ przeczytałem przypadkiem taki komentarz i nie wiem czy to jest prawda a jeżeli jest to cała zabawa z rozpoczęciem serii mgs nie będzie już taka sama ;/. Przejdź a sam się przekonasz. Zabawę sobie wtedy zepsujesz, gdy się dowiesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 30 Styczeń 2009 Ja się chyba nie dowiem. Przeszedłem 2 akt i dalej gra mnie strasznie nudzi. Podążać za jakimś kolesiem, bezsens :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Milusass 9 Napisano 30 Styczeń 2009 Ja się chyba nie dowiem. Przeszedłem 2 akt i dalej gra mnie strasznie nudzi. Podążać za jakimś kolesiem, bezsens :/ MGS i nudzi? Herezja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 30 Styczeń 2009 Milu no jakoś tak mnie nudzi. Może nie tyle co nudzi, ale nie wciąga mnie... Nie mogę usiedzieć grając dłużej w MGSa ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROT 1 Napisano 30 Styczeń 2009 Nie jesteś odosobniony gra jest praktycznie tylko dla fanów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
=DeiDara= 0 Napisano 31 Styczeń 2009 No masz racje bo sam jestem fanem i kazda czesci z serii MGS'a przechodzilem nawet po kilka razy . a Gdy jakis znajomy chcial grac ktory pierwszy raz widzial gre to mowi bezsens xD. ajaj Jakas Ustawka W MGO ?? XD :D:D pisac xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KnodrPL 1 Napisano 1 Luty 2009 (edytowane) MGS Rulllllezzzz and I have nothing to say . Edytowane 1 Luty 2009 przez KnodrPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrtwister 4 Napisano 2 Luty 2009 Rzeczywiście najlepsza gra 2008 roku ze wszystkich platform musi być starszną nudą sic Jak ktoś jest fanem nfs'a, to rzeczywiście mgs może go znudzić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 2 Luty 2009 Nie jestem fanem NFS'a, a MGS4 mnie nudzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheSorrow 0 Napisano 2 Luty 2009 (edytowane) Każdy ma prawo do swojego, potencjalnie odmiennego od reszty, zdania. Jeśli gra kogoś nudzi, to grać nie musi. Wyrazić swoje zdanie, owszem można, ale nie trzeba ciągle żalić się światu jaki to ten MGS jest nudny, ile to głupich, nudnych filmików, jaki to 3 akt jest bezsensowny, jak to GTA/Uncharted ownuje Metala etc etc... Po co zwalczać inne gry i na siłę wciskać swojej ulubionej grze tytuł bezwzględnie najlepszej gry roku/dekady/wszech czasów? Dla tej gry kupiłem konsolę. Jest dla mnie najlepszą grą na PS3 i jedną z najlepszych w jakie w ogóle dane mi było grać. Następnym tytułem, na który naprawdę czekam, jest God of War 3. To mój pierwszy post od dłuższego czasu. Jak widać mam wyzerowany licznik ;) BTW Najpierw: Metal Gear Solid 4 zrobił na mnie duże wrażenie :)Kupiłem ją na giełdzie komputerowej (za 100zł!!!) używaną, ale płyta igła, a opakowanie lekko przyrysowane. Gra się świetnie, po demie miałem ochotę naprawdę na pełną wersję, a ta wsadziła mnie w fotel :) Dobrze, że Battlefielda nie było, bo inaczej go bym kupił xD I mam pytanie czy będą trofea dla MGSa ? Potem: Ja się chyba nie dowiem. Przeszedłem 2 akt i dalej gra mnie strasznie nudzi. Podążać za jakimś kolesiem, bezsens :/ Nie jestem fanem NFS'a, a MGS4 mnie nudzi... Nagła zmiana ? Edytowane 2 Luty 2009 przez TheSorrow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jontr 0 Napisano 2 Luty 2009 Nagła zmiana ? obstawiam, ze chlopczyk nie zna angielskiego i po prostu nie ma zielonego pojecia, jak przejsc ten akt... dopoki nie trzeba bylo myslec, tylko isc jedna wytyczona sciezka, dopoty bylo cacy. jak trzeba bylo zrozumiec, czego od nas wymagaja i pojawil sie element kombinowania - zaczely sie schody. niestety - to nie jest gra dla ludzi nie znajacych angielskiego. P.S. SzymuR - jesli jednak uwazasz, ze nie mam racji, to prosze Cie uprzejmie, zebys napisal mi, o co prosi Cie Otacon na poczatku tego strasznie nudnego aktu i jaki masz pomysl co z tym zrobic ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrtwister 4 Napisano 3 Luty 2009 hehe, Z fanboyami nie wygrasz więc dla ewentualnych podrostków wychowanych na nfsie ostrzeżenie - nie krytykować mgs w tym temacie;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SpacierShark123 NG 0 Napisano 5 Luty 2009 To jest darmowy dodatek?? jak tak to jak go zassać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukasz2284 0 Napisano 8 Luty 2009 co do mgs-a to gra jest fantastyczna pod wzgledem grafiki i dobrze sie gralo jak dla mnie narazie gra nr.1 na ps3 chociaz w duzo gier nie gralem ale prawda jest taka ze filmiki to polowa gry i na ostatnim troszke mi sie przysnelo - jest dosc dlugi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxavelli 0 Napisano 8 Luty 2009 Nigdy nie zrozumiem ludzi, ktorzy graja w MGS ignorujac linie fabularna... Rownie dobrze mozna zagrac w Tetrisa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noise 0 Napisano 8 Luty 2009 Są tacy co wolą, jak najszybciej przejść grę, ignorując fabułę ( głupota :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 9 Luty 2009 Są tacy co wolą, jak najszybciej przejść grę, ignorując fabułę ( głupota :) Nic w tym dziwnego, nie mam czasu, aby oglądać nudne filmiki, bo takie dla mnie właśnie są. Wystarcza mi sam gameplay. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach