josephineola 567 Napisano 28 Sierpień 2013 Kiedyś był problem z trofeum "Mędrzec", ale patch właśnie poprawiał jego działanie. Najlepiej zrobić kopie save'a przed zrobieniem tych dwóch trofeów :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bogda501 81 Napisano 28 Sierpień 2013 Mędrca już mam... Mnie w singlu brakują dwa: obrona siedziby bez użycia armat i te 100 % we wszystkich sekwencjach. Jeśli w nich ten patch nie przeszkadza, to go sobie z powrotem zainstaluję , bo mi się namolnie narzuca... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bogda501 81 Napisano 31 Sierpień 2013 (edytowane) Mam problem z zadaniami frakcji, a konkretnie z wysyłaniem ich by poszczuli lub zaatakowali strażników. Robię to na kilka sposobów i nie zalicza się. 1-Najpierw wynajmuję potem podświetlam strażników i wciskam kółko... w ten sposób frakcja wychodzi spod moich rozkazów. 2- Staję przy grupie n.p. najemników i wtedy podświetlam patrol i "kółko" nic.. tylko ich zatrudniam..., a najemnicy sobie dalej stoją... 3 - Wynajmuję frakcję , chodzę z nimi po mieście... Przy strażnikach ich zwalniam , biegnę na przeciw , tak, by patrol znalazł się w środku... namierzam L1 i potem kółko. Frakcja przybiega do mnie... Czasem sama wdaję się w bijatykę- wtedy frakcja dołącza... ale nie zalicza mi takiej akcji... Stosuję te sposoby grając na bieżąco, ale też z poziomu DNA Gra chyba nie ma błędu, bo kilka takich drobiazgów: 1/10... to już mam.. Gdzie popełniam błąd..? :shok: --------- Problem już rozwiązany... !! Edytowane 3 Wrzesień 2013 przez Bogda501 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beny 2 Napisano 17 Marzec 2014 do multi potrzebny jest online pass?? bo w psstore nie moge znalezc ile kosztuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 17 Marzec 2014 do multi potrzebny jest online pass?? bo w psstore nie moge znalezc ile kosztuje? Musisz szukać przez uPlay.i tam wykupić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firo. 502 Napisano 25 Marzec 2015 Skończyłem :D Może to wpływ "nowych" asasynów ale gra mnie oczarowała. Nie sądziłem że będzie mi się grało tak dobrze jak od czasów AC2 nie grało mi się w żadnego AC mimo że Black Flag bardzo mi się podobało. Grafika wypada świetnie. Ten stary silnik AC wciąż daje radę. Konstantynopol wygląda genialnie. Muzyka świetna ale do tego seria już zdążyłą przyzwyczaić ( poza Unity ). Fabuła nierewolucyjna ale ciekawa i fajnie podana. Misje w grobowcach wyj%$ne w kosmos. To wszystko podlane fajnym klimatem. Wątek Desmonda troszkę słaby ale dzięki temu dowiadujemy się o nim trochę więcej. Jednak jeśli asasyn to tylko Ezio. Connor, Edward, Arno... sorry ale to dupy wołowe przy włochu :D Dla mnie 8+/10 Pytanie co dalej? Mogę kupić Brotherhood w którego nie grałem albo Rouge który też mnie ciekawi. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 25 Marzec 2015 (edytowane) Bierz AC:B który powinieneś ograć przed AC:R ale trudno. Rzym też jest mega aczkolwiek jeśli celujesz w platynę to może być problem. Edytowane 25 Marzec 2015 przez malpka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firo. 502 Napisano 25 Marzec 2015 Bierz AC:B który powinieneś ograć przed AC:R ale trudno. Rzym też jest mega aczkolwiek jeśli celujesz w platynę to może być problem. Ostatnio moja kupka wstydu tak się rozrosła że wbijanie platyn odkładam na inny czas :D Teraz zwyczajnie cieszę się grami przechodząc je i co wpadnie to wpadnie ;] Wiem że Brotherhood powinienem skończyć wcześniej ale jakoś tak się złożyło że grałem w kolejności AC1>AC2>AC3>AC4>ACUnity>ACR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochen™ 70 Napisano 25 Marzec 2015 No jeśli planujesz platyny szczególnie w acb, to albo skilla musisz mieć, albo znaleść więcej takich jak Ty do boostu, a nie będzie to proste ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 25 Marzec 2015 15% skilla i 85% szczęścia z randomami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochen™ 70 Napisano 25 Marzec 2015 I kupe czasu na levelowanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_07 170 Napisano 26 Marzec 2015 To multi AC:B jeszcze działa? Muszę dzisiaj odpalić dla przypomnienia. Ile ja godzin w to przegrałem, ech.... fantastyczne wspomnienia. Level 50 oczywiście wbity. Żadne późniejsze multi w asasynach pomimo różnych pierdół i dodatków nie było już tak dobre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majkelx 46 Napisano 26 Marzec 2015 hmm jakoś w grudniu jak chciałem się połączyć z serwerami w multi w Brotherhood to mi wyskakiwał błąd - nie miałem możliwości pogrania przez sieć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyksg86 226 Napisano 26 Marzec 2015 Skończyłem Może to wpływ "nowych" asasynów ale gra mnie oczarowała. Nie sądziłem że będzie mi się grało tak dobrze jak od czasów AC2 nie grało mi się w żadnego AC mimo że Black Flag bardzo mi się podobało. Grafika wypada świetnie. Ten stary silnik AC wciąż daje radę. Konstantynopol wygląda genialnie. Muzyka świetna ale do tego seria już zdążyłą przyzwyczaić ( poza Unity ). Fabuła nierewolucyjna ale ciekawa i fajnie podana. Misje w grobowcach wyj%$ne w kosmos. To wszystko podlane fajnym klimatem. Wątek Desmonda troszkę słaby ale dzięki temu dowiadujemy się o nim trochę więcej. Jednak jeśli asasyn to tylko Ezio. Connor, Edward, Arno... sorry ale to dupy wołowe przy włochu Dla mnie 8+/10 Pytanie co dalej? Mogę kupić Brotherhood w którego nie grałem albo Rouge który też mnie ciekawi. Jak Revelations Cię tak oczarował to strach pomyśleć co będzie przy Brotherhood :) koniecznie musisz zagrać. Też jestem zdania, że jak asasyn to tylko Ezio. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach