Sir Siekier 861 Napisano 28 Listopad 2008 to zapraszam do online grania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 5 Grudzień 2008 Na amerykańskim PS Store pojawił się dodatek 8 ball w cenie 9.99 $. Co zawiera? Było kilka stron wcześniej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bangla84PL 0 Napisano 5 Styczeń 2009 sciagnalem "8 ball pack" z us store, mam wersje pal i dodatek zdaje sie nie dzialac. ma ktos podobny problem? jest jakis sposob zeby zainstalowac te nowe furki czy po prosu stracilem 10 baksow? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djkay22 0 Napisano 17 Styczeń 2009 mam takie same pytanie jak Bangla84PL czy będzie działać dodatek z us store na gridzie z regionem 2???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafaespana 1 Napisano 17 Styczeń 2009 jak z US store to lipa 10 $ w plecy (masz PAL a US > NTSC) zarejestruj sobie konto na PSS UK (Anglia) tam tez jest 8 ball (cena troche inna ) ale dziala sam tak mam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djkay22 0 Napisano 17 Styczeń 2009 dzięki za podpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatrykJP19 5 Napisano 18 Styczeń 2009 Nie grałem na PS3 ale na kompie jest kozak(świetna grafika!!!) jeszcze jak podłączyłem pada od PS3 to oderwać sie nie moglem:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bangla84PL 0 Napisano 27 Styczeń 2009 wiec jesli macie wersje PAL nie kpjcie dodatku 8 ball na US PS Store bo nie zadziala !!! potwierdzone i sprawdzone (niestety) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komandor 0 Napisano 4 Marzec 2009 Prawda jest taka ze malo jest dobrych symulatorow... i tylko GT chyba sie liczy... Ogolnie siedze w scigankach i szczerze powiem ze na pewno model jazdy jak i jakosc rozgrywki jest duzo lepsza niz wielu innych grach tego typu - ARCADE ... nie cierpie arcade .... a ta gra mimo waszych opinii przypadla mi do gustu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BUZZFUZZ 0 Napisano 8 Marzec 2009 GT to symulator? heheheheheh i to jaki realistyczny ............ . Widac ze siedzisz w temacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 8 Marzec 2009 GRID na PS3 jest tak samo ładny jak na PC (w full detalach)? Brakuje mi trochę gier racingowych, bo mam tylko MS. Co lepiej GRID czy Gran Tourismo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BUZZFUZZ 0 Napisano 8 Marzec 2009 (edytowane) bierz GRID'a , chcesz wiedziec czemu ? ......to zobacz :) ------------ http://www.youtube.com/watch?v=ozyjq0W-Kas Edytowane 28 Kwiecień 2010 przez BUZZFUZZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 8 Marzec 2009 Grałem w GRIDA na PC i wciągnął mnie, a w GT nie grałem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 8 Marzec 2009 Co lepiej GRID czy Gran Tourismo? zależy jakie Gran Turismo - jeśli masz na myśli GT5P to zdecydowanie GRID. Jeśli GT4, to zdecydowanie GT4 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 8 Marzec 2009 zależy jakie Gran Turismo - jeśli masz na myśli GT5P to zdecydowanie GRID. Jeśli GT4, to zdecydowanie GT4 ;) Dokładnie. Bierz śmiało GRID'a bo do premiery GT5 zdążysz się zestarzeć XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 9 Marzec 2009 Dokładnie. Bierz śmiało GRID'a bo do premiery GT5 zdążysz się zestarzeć XD I ja popieram, Prologue to lipa jakich mało, jak na razie największy zawód spośród wszystkich gier na PS3, które posiadam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 9 Marzec 2009 I ja popieram, Prologue to lipa jakich mało, jak na razie największy zawód spośród wszystkich gier na PS3, które posiadam. zawodem bym tego nie nazwał. Raczej nieodpowiednim doborem ceny do oferowanej zawartości. Bo w cenie dodatku do Racheta byłaby to całkiem przyjemna propozycja... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamRA 4 Napisano 2 Kwiecień 2009 GRID jest lepszy od Burnout Paradise? czy któraś z tych gier ma opcje Split Screen ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
norman187 0 Napisano 11 Kwiecień 2009 Jak ściągnąć 8-balla ? W PS Store nie mogę tego zlokalizować ? Czy można prosić o skróconą instrukcję jak to pobrać i gdzie ? Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Clics 3 Napisano 15 Maj 2009 (edytowane) Gra ktoś z Was jeszcze w tą ścigałkę ? Jak tak, to na jakich wspomagaczach lecicie xd ? Ja od razu z grubej rury extreme i każdy wspomagacz off... jednak moja przygoda na takich ustaweiniach nie trwała długo, ponieważ miałem problemy z ruszeniem :whistling: EDIT: Zagląda tu ktoś :P ? Edytowane 2 Czerwiec 2009 przez Clics Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Clics 3 Napisano 21 Czerwiec 2009 Odświeżę temat. Gra ktoś z Was jeszcze w to ? :P PS. Sory, że post pod postem, ale nikt by nie zauważył, że coś nowego sie pojawiło, jak bym użył opcji "edytuj" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keil 11 Napisano 28 Czerwiec 2009 ja jeszcze cos czasem zagram w drifty online choc nie mam kierownicy wiec z najlepszymi nie ma co walczyc ale dobrze jest, korzystajac z okazji mam pytanko czy ta gra sie kiedys konczy bo zrobilem juz chyba z 30 sezonow wszystkie wyscigi zaliczone puchary sa a tu zadnego konca nie ma ani nic. o co chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Clics 3 Napisano 28 Czerwiec 2009 Ja właśnie mam tak samo. Wszystko zrobione, puchary za każdy wyścig... Ehh... lubie sobie czasem włączyć drift Mazdą Rx - 7 :rolleyes: Mój rekord to 73 miliony pkt na padzie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qdrym 0 Napisano 29 Czerwiec 2009 Odświeżę temat. Gra ktoś z Was jeszcze w to ? :P PS. Sory, że post pod postem, ale nikt by nie zauważył, że coś nowego sie pojawiło, jak bym użył opcji "edytuj" ja też jeszcze pykam :) grid jest super, ciągle do niego wracam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Clics 3 Napisano 29 Czerwiec 2009 Racja... Jak już się znudzi bicie kolejnych rekordów na danym torze, można sie pobawić w "robienie wypaków" :D heh, zabawa jest przednia :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach