szczepan123 3 Napisano 15 Luty 2013 Mi się ta forma spodobała, a dla Ciebie w takim razie zostaje kurier :) A wiesz ile on kosztuje? W FAQ znalazłem, że kurier za pobraniem kosztuje 15 zł, a kurier z przedpłatą jest za darmo - czy tak jest naprawdę ? Bo szczerze mówiąc, nie sądze, żeby kuriera darmowego dali :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 15 Luty 2013 Przy przedpłacie i paczkomaty i kurier jest za darmo - sprawdzone milion razy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochen™ 70 Napisano 15 Luty 2013 Nie sprecyzowałem że przy przedpłacie jest free. Ale jak wyżej wspomniane jest to pewne i sprawdzone :) --------------- Tapnięte z mojego Galaxy S II Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczepan123 3 Napisano 15 Luty 2013 Dzięki wielkie za pomoc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 18 Luty 2013 nie ogarniam tego systemu punktów w kompanii xD 1 Dishonored(200zł) otrzymałem 480pkt 2.Far Cry 3 PL Edycja kolekcjonerka(230zł) otrzymałem 60pkt 3.Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations(120zł) otrzymałem 480pkt Jak oni przydzielają te punkty? xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 18 Luty 2013 Za gry które nie wydaje Cenega, dostajesz 60 punktów - FC3 jest od UBI... A pozostałe gry wydawane przez nich, mają zwyczajnie ten sam przelicznik... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 18 Luty 2013 dzięki za wyjaśnienie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 7 Marzec 2013 Panowie, czy wszystkie gry z katalogu cenegi są objęte zniżkami? Na liście widzę Dark Souls ale zniżka nie działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 9 Marzec 2013 Musi być paragon, czy może być faktura? Bo mam fakturkę z Empiku na Dreamworks Super Star Kartz . Nada się? ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 9 Marzec 2013 Może być Ostatnio kupiłem grę na allegro i dostałem paragon,ale na paragonie był tylko kod gry ze sklepu,a nie nazwa gry(coś typu: 21233 - 130zł). Wysłałem skan,napisałem za jaką to grę i bez problemu dostałem kod rejestracyjny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
furo 10 Napisano 11 Marzec 2013 (edytowane) Panowie to mój pierwszy zakup 50%- w Kompanii Graczy (czekam na kod). Mam pytanie odnośnie zniżki na Tomb Raidera. Czy jesli TR jest przeceniony na 219,99 to po zniżce zapłacę 110? E: ok dzięki Edytowane 11 Marzec 2013 przez furo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 20 Napisano 11 Marzec 2013 (edytowane) Zapłacisz 125 zł lub 120. <br /><br />Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2<br /><br /><br /> Edytowane 11 Marzec 2013 przez zetrov Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 11 Marzec 2013 Zapłacić 125zł,bo Cena sugerowana,to 250zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 11 Marzec 2013 Kody z KG obniżają cenę sugerowaną, nie działaja na wersje kolekcjonerskie itp itd ( tylko podstawki ) i nie obniżają cen z promocji... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 11 Marzec 2013 Panowie czy aby dostać ten kod zniżkowy to gra musi być z dystrybucji Cenegi. Bo mam paragon na WRC3 i nie wiem czy jest sens wysyłać i czy dostane kod na zniżkę 50%. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 11 Marzec 2013 dostaniesz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 11 Marzec 2013 Mogę komuś podarować ten kod ? Czy tylko na moim koncie trzeba go wykorzystać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 11 Marzec 2013 Chętnie go wezmę jak nie chcesz XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 11 Marzec 2013 hehe nie wątpię :P Wracając do nurtującego mnie pytania - jak to jest ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochen™ 70 Napisano 11 Marzec 2013 Teoretycznie można, ale napisz do nich by nie zablokowali zamówienia. Sam tak zrobiłem i odpisali, że przymkną oko :) --------------- Tapnięte z mojego Galaxy S II Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 11 Marzec 2013 Po mailingu z obsługą KG sprawa wyjaśniona, znicha na Dark Souls obowiązuje. Także, jeżeli komuś nie będzie działał kod na gry z znajdujące się na liście cenegi, to piszcie na adres kompanii graczy a podeślą Wam działający kod. Jeżeli o mnie chodzi, to lepiej wykorzystać kodu nie mogłem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revoo 0 Napisano 10 Kwiecień 2013 Nie wiem czy dobrze zrozumialem, ale powiedzmy ze chcę sobie kupić NBA 2k13 po tej żniżce w tym sklepie muve.pl. I teraz najpierw muszę kupić dowolną gre wydana przez Cenege na ps3, po czym dowód zakupu przesłać na ich maila, a w odpowiedzi dostanę wygenerowany kod, za który będę miał możliwość kupna nba za połowe jej ceny sugerowanej ? Ps. Ta promocja jeszcze w ogóle jest dostepna ? ;-) Ps2. Jakaś najtańsza gra od Cenegi na ps3 ? Bo nie chce dużo pieniedzy wydawac.. :) Z góry wielkie dzieki za odpowiedz ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 10 Kwiecień 2013 Promocja jest, gra nie musi być od cenegi dowolna gra na PS3. Ja wysłałem skan paragonu za WRC3 i dostałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochen™ 70 Napisano 10 Kwiecień 2013 Paragon możesz wysłać z dowolnej gry konsolowej. Kod rabatowy możesz natomiast wykorzystać na grę wydawaną przez cenege (nie licząć gier od Ubisoft). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desf 0 Napisano 22 Lipiec 2013 A ktoś próbował wysyłać paragon za grę używaną? :p Kupiłem ostatnio takie dead island w empiku, za 39.99, na paragonie jest napisane coś w stylu "uż. dead island ps3". Myślicie że przejdzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach