kovacs 367 Napisano 23 Listopad 2012 Patience, young Padawan :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 23 Listopad 2012 Ja czekam ponad 3 tygodnie na kod zniżkowy. Co dziwne kod na zarejestrowanie gry przysłali po kilku godzinach. Wysyłałem juz im maila z przypomnieniem jakis tydzien temu i cisza. Zaczyna mnie to denerwować, przecież ja im łaski nie robie z tym kodem. Najwyżej nie zobaczą moich pieniędzy eh... P.S Sory za wyżalanie się tutaj ale musiałem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejvid1234 124 Napisano 26 Listopad 2012 Ktoś wie czy jak zamówię kilka gier Cenegi, to rabat zadziała tylko w jednej grze czy w całym zamówieniu ? :D Chyba wiecie o co mi chodzi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 26 Listopad 2012 Jednej, już próbowałem 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 26 Listopad 2012 Dzisiaj odpisali w sprawie kodu - póki co rejestracyjny, dobre i to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HuNtEr 101 Napisano 26 Listopad 2012 (edytowane) Też dostałem kod rejestracji. Edytowane 26 Listopad 2012 przez HuNtEr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 30 Listopad 2012 No i dzisiaj przywędrował kod na zniżkę. Program nadal działa, ale response time słaby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 30 Listopad 2012 Dzisiaj wpadły mi kodziki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HuNtEr 101 Napisano 30 Listopad 2012 (edytowane) Też dzisiaj dostałem. Problemem jest, że nie wiem na co go użyć. Jakieś propozycje? CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it Edytowane 30 Listopad 2012 przez HuNtEr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killeras 12 Napisano 2 Grudzień 2012 Czyli rejestruję paragon z gry(mam kilka, bo po przyjściu zawsze chowam go za okładką gry :D) i mam na dowolną nówkę 50% rabatu z muve.pl? Czyli mogę kupić grę, która normalnie kosztuje 200zł za 100? o_O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 2 Grudzień 2012 Czyli mogę kupić grę, która normalnie kosztuje 200zł za 100? o_O tak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
butcher23 6 Napisano 4 Grudzień 2012 Paragon z gry moze byc z Fify?? Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 4 Grudzień 2012 nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochen™ 70 Napisano 4 Grudzień 2012 A jest to gra konsolowa? Nie ma znaczenia jaka to gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
butcher23 6 Napisano 4 Grudzień 2012 To jak w koncu??? Moze byc czy nie??? Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 4 Grudzień 2012 -Nie jest istotny sklep tylko to, czy gra jest od Cenegi Czy Fifa jest od Cenegi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
butcher23 6 Napisano 4 Grudzień 2012 I juz wszystko wiadomo. Dzieki Ps: moglby ktos wyslac na pw zdjecie paragonu :) Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 4 Grudzień 2012 Też poszukuje kogoś z paragonem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 4 Grudzień 2012 Jeśli z Far Cry 3 może być to Wam jutro podesle :) Kurcze czytam że Wy już dostaliscie ten kod znizkowy a ja nadal czekam pomimo ze juz kilka wiadomosci do nich wyslalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 4 Grudzień 2012 Far Cry może być Wszystkie te co tu są: http://www.cenega.pl/katalog Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochen™ 70 Napisano 4 Grudzień 2012 (edytowane) Czy Fifa jest od Cenegi? http://konsole.cenega.pl/ tu nie ma słowa o tym jakiego wydawcy ma być to gra. Mało tego pierwsze zdanie jest na tyle podkreślone by nie było zbędnych pytań ;) Edytowane 4 Grudzień 2012 przez Bochen™ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 4 Grudzień 2012 @up Jeśli to Twoja pierwsza gra konsolowa, prześlij na adres mailowy kompania_graczy@cenega.pl mail z prośbą o wygenerowanie zniżki 50% do sklepu Muve.pl na jedną grę konsolową na wybraną platformę (prosimy sprecyzować czy ma być to Playstation 3, Xbox 360 czy Sony PSP)** Zniżka dotyczy zakupu gier dystrybuowanych w Polsce przez firmę Cenega (z wyłączeniem gier firmy Ubisoft) na PS3, PSP lub Xbox360 w sklepie internetowym Muve.pl. Kod nalicza zniżkę od ceny sugerowanej podanej w sklepie Muve.pl. Kod nie obejmuje gier z wyprzedaży oraz Edycji Kolekcjonerskich. Kod jest przyznawany dla jednego użytkownika. Próby skorzystania z kodu przez inną osobę będą skutkowały zablokowaniem wysyłki towaru ze sklepu oraz usunięciem konta w Kompanii Graczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 4 Grudzień 2012 Wzorowałem się na tym co jest w pierwszym poście.Widocznie po takim czasie zmienili zasady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochen™ 70 Napisano 5 Grudzień 2012 amigo, potwierdzasz moje słowa. Reasumując. Paragon można wysłać z dowolnej gry konsolowej by dostać zniżkę (sam tak poczyniłem). A kupno gry z ową zniżką to już osobny temat - ku temu są już wytyczne podane przez Ciebie w cytacie tym drobnym druczkiem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil_77 6 Napisano 5 Grudzień 2012 Witam,mógłby i mnie ktoś na pw wysłać skan paragonu z jakiejś gry? Z góry dziękuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach