Emir 2 Napisano 3 Marzec 2008 Jest to multipayerówka opierająca się na współpracy, była prezentowana razem z PS-Home, dlatego dziwię sie ze jeszcze o niej nie napisaliście. Oprócz miażdżącej jak na taką gierkę grafiki zafascynowała mnie jej "pozytywna energia" coś podobnego miało w sobie LocoRoco niby takie proste w założeniach a jednak niesamowicie wciągające... (TETRIS XXI wieku ) Najciekawszym elementem gry jest możliwość tworzenia poziomów które można następnie zamieścić w sieci PS, nie będę sie tu dalej rozpisywał bo pewnie większość już wie o co chodzi. Dodam tylko że gra opiera sie na niezwykle prostych zasadach, symulacji fizyce, kreatywności graczy. Źródło: ps3site.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wonx 0 Napisano 3 Marzec 2008 Bardzo, ale to BARDZO ciekawa i nowa gra... Nowa bo nie widziałem jeszcze takiej gry Jest śliczna, zabawna, innowacyjna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karolek-87 0 Napisano 3 Marzec 2008 Dokladnie miod nad miody, tryska kolorami i swiezoscia must have Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość webster8 Napisano 3 Marzec 2008 Jak dla mnie jest w pierwszej trojce gier na Czarnulke...bedzie kupa smiechu i swietna zabawa online.....jak patrze na jakakolwiek fotke z sackboyem to smiec mi sie chce....CUDO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 3 Marzec 2008 Zapowiada się... innowacyjnie. Na pewno spróbuję zagrać, ale na grę tak strasznie nie wyczekuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jagrubek 0 Napisano 3 Marzec 2008 a gra bedzie darmowa tak jak darmowy bedzie home? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 3 Marzec 2008 a gra bedzie darmowa tak jak darmowy bedzie home? nie, będzie normalna gra wydawana w pudełku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wonx 0 Napisano 3 Marzec 2008 nie, będzie normalna gra wydawana w pudełku. Nie tylko, grę będzie można pobrać z PSStore... oczywiście trzeba będzie zapłacić a następnie (trochę później jak będzie wystarczająco map(zbudowanych przez graczy)) wsadzą ją do pudełka Chciałbym aby moja mapka znalazła sie na Blu-Ray'u Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zia 0 Napisano 18 Kwiecień 2008 Dziwne, że nie zauważyłem tematu o tej gierce. Chciałem napisać o niej do Emira, ale przypadkowo ją znalazłem. Gdy tylko zauważyłem trailera to od razu byłem zakochany! Wydaje się dziecinna itp, ale aż chce się grać! Już z Wakpalem ustaliłem, że od razu razem robimy mapkę z innymi z forum. Może znajdzie się kiedyś w TOP10? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emenems 0 Napisano 18 Kwiecień 2008 czy wam tez te ludki z little big planet przypominaja troche te z reklamy Opla ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wakpal 0 Napisano 18 Kwiecień 2008 Dziwne, że nie zauważyłem tematu o tej gierce. Chciałem napisać o niej do Emira, ale przypadkowo ją znalazłem.Gdy tylko zauważyłem trailera to od razu byłem zakochany! Wydaje się dziecinna itp, ale aż chce się grać! Już z Wakpalem ustaliłem, że od razu razem robimy mapkę z innymi z forum. Może znajdzie się kiedyś w TOP10? No ale na poczatek rozwalimy wszystkie gotowe plansze zeby bajery odblokowac. Z naszym zapalem to kwestia godziny . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość webster8 Napisano 18 Kwiecień 2008 czy wam tez te ludki z little big planet przypominaja troche te z reklamy Opla ??? ta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 18 Kwiecień 2008 Ale te z LBP są bardziej uroczę i w ogóle roxują ;P Wersja kolekcjonerska z taką maskotką? To byłby świetny dodatek, ale to tylko dzieło jednego z pracowników MM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wonx 0 Napisano 19 Kwiecień 2008 A właśnie czytałem na PS3site.pl że wersja kolekcjonerska będzie z maskotką. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zia 0 Napisano 19 Kwiecień 2008 @wonx, moge linka? Musze go mieć! Wygląda super! Szkoda że trza czekać do września Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wonx 0 Napisano 21 Kwiecień 2008 @wonx, moge linka?Musze go mieć! Wygląda super! Szkoda że trza czekać do września Hmmm... sorry ale chyba się pomilyłem z tym newsem... ale pamiętam że gdzieś to czytałem! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 23 Kwiecień 2008 Hmmm... sorry ale chyba się pomilyłem z tym newsem... ale pamiętam że gdzieś to czytałem! Nic takiego nie zostało zapowiedziane. SONY nawet nic nie wspomina o wersji kolekcjonerskiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arczi 0 Napisano 23 Kwiecień 2008 Było coś ! Pamiętam. Ale nie jestem pewny czy to chodziło o kolekcjonerska czy sprzedawali tak osobno ... jak on ma ? ... aaa Sackboy. Trzeba by dużo czasu aby to znaleśc. Ale poszukam Jak znajdę to edytuję posta. Pozdrawiam Póki co nie mogę znaleśc. ( Szukałem Grudzień,Listopad,Październik) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 24 Kwiecień 2008 www.ps3site.pl/uroczy-sackboy Szukalem 3 min. Fajne maskotki ,kupil bym dla siostrzenicy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arczi 0 Napisano 24 Kwiecień 2008 Dobra robota ( Luty ? To nie tak dawno ) No ale okazało się że tekst źle nam utkwił w głowach To była tylko taka propozycja Nikt nie wspomniał że taki sackboy będzie dodawany ani nic nie było o kolekcjonerskiej edycji LBP Zwracam honor Pozdrawiam Ale było by świetnie gdyby takiego dodawali Ja chce już LBP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość webster8 Napisano 7 Maj 2008 I niech ktos powie ze ta gra nie moze sie dobrze sprzedac...wiekszosc graczy jest pod wrazeniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 7 Maj 2008 Little KillZone Planet http://i28.tinypic.com/xfnn00.gif Wyobraźcie sobie sack-boyów przebranych za ekipe z MGS4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vezzon 0 Napisano 7 Maj 2008 Pewnie beda dodatki do little big planet i beda nowe rzeczy do wyboru naprzyklad takie stroje jesli tak bedzie to super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 7 Maj 2008 Początek trailera rozłożył mnie na łopatki http://www.ps3site.pl/littlebigplanet-trailer-z-psd/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 7 Maj 2008 vezzon mam wrażenie, że LBP będzie miał tego typu powiązania jak Home. Gry będą w sobie zawierały dodatkowe elementy. Dla Home to ubrania, meble itp. Dla LBP pewnie materiały, ciopki i wlepki Jak chcę szaleć Darthem Vaderem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach