stey 60 Napisano 24 Czerwiec 2011 Chodziło mi konkretniej o nalepkę tarczy, ale już mi się udało w tym tutorialu od tworzenia. Wie ktoś jak długi on jest? Bo robię i nie ma końca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psychomaru 1 Napisano 25 Czerwiec 2011 A czy LBP któe dostaliśmy za free w pakiecie Welcome Back to edycja GOTY w której uwzględniono te wszystkie dodatki (MGS, Piraci z Karaibów, ciuszki itp.) ? Gram już kilka dni, przeszedłem gre prawie w 100% i nic z tych dodatków nie zauważyłem. Proszę o odpowiedź i przy okazji proszę też o serduszkowanie mnie i "moich" levelów ;) (Jak zrobie 100% w opowieści to biore się za edytor) PSN:Psychomaru Chętnie też pomoge w zdobywaniu baniek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paulinka17032 37 Napisano 25 Czerwiec 2011 dodawajcie paulinka1990 ;) Pogram w tygodniu chętnie :) Pozdrowionka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dorotasaint 0 Napisano 26 Czerwiec 2011 Witam chętnie pogram wspólnie w LBP dodajcie mnie do znajomych mój PSNid dorotasaint ; ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grubys 25 Napisano 26 Czerwiec 2011 Posercujcie proszę mnie i mój poziom Jakby wam się jeszcze chciało to nawet możecie zagrać,poziom jest bardzo krótki gruby_kks ;) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrStupid69 2 Napisano 26 Czerwiec 2011 (edytowane) Nie i dokładnie kupa. Sercować mnie i mój poziom :teehee: Witam, prosiłbym o sercowanie moich(no nie moich ale kompletnie nie potrafię nic w tym edytorze) poziomów i mnie jako autora. W wyszukiwarce wpiszcie Smiechu12 i wyskoczą poziomy oraz mój profil. Witam prosiłbym o osercowanie mnie i mojego poziomu a także przeście go.W piszczcie w wyszukiwarce kamil_k_95. Z góry dziękuje i pozdrawiam. PS: Jak ktoś będzie chciał to się odwdzięczę. Posercujcie proszę mnie i mój poziom Jakby wam się jeszcze chciało to nawet możecie zagrać,poziom jest bardzo krótki gruby_kks ;) pozdro Wszyscy dostali serca czekam na rekompensatę :teehee: Edytowane 26 Czerwiec 2011 przez kurczak1224 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryga 1 Napisano 27 Czerwiec 2011 (edytowane) Witam Proszę o serduszka zapraszać mnie do znajomych PSN Fryga95 odwzajemnię sie na 100% nazwa poziomu to Plis help im need platinium trophy Edytowane 27 Czerwiec 2011 przez fryga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grubys 25 Napisano 28 Czerwiec 2011 Wszyscy dostali serca czekam na rekompensatę :teehee: Spoko, ale powiedz mi jak w tej grze można wyszukiwać użytkowników bo nie ogarniam :teehee: pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrStupid69 2 Napisano 28 Czerwiec 2011 Bierzesz z głównego podu Community i z prawej strony masz Search i wpisujesz moje psn ; d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hadzio 154 Napisano 28 Czerwiec 2011 Jak każdy - proszę o osercowanie mojego poziomu i mnie jako autora. Oczywiście w zamian się zrewanżuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grubys 25 Napisano 28 Czerwiec 2011 (edytowane) Okej, jesteście osercowani pozdro EDIT: Sercować, zawsze się odwdzięczam :thumbsup: Edytowane 1 Lipiec 2011 przez grubys Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryga 1 Napisano 28 Czerwiec 2011 (edytowane) wysyłam Hadzio I grubys czeam na rekompesante Kurczak tez dostał kto chce serca pisać Edytowane 28 Czerwiec 2011 przez fryga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Simon7319 4 Napisano 1 Lipiec 2011 Jeśli mam LBP GOTY to czy do platyny wymagane są trofea z dodatku MGS + piraci z karaibów, który trzeba zakupić? P.S Prosze sercować mój poziom i profil. Może jest głupi, ale to tylko do platyny :P Z góry dzięki. Mój PSNick: sz_szostak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciejko 4 Napisano 1 Lipiec 2011 Pilne!!! Potrzebuję dwie osoby, które pomogą mi zebrać przedmioty w momentach na 4 graczy! Potrzebuję tylko 2, bo mam brata i drugiego pada. Jeżeli ktoś ma czas dzisiaj wieczorem- dodawajcie mnie do znajomych- LeoBonhart. Pozdrawiam! PS. Sercujcie moje poziomy, zrobiłem je tylko dla trofików, bo nie wciąga mnie to. Oczywiście odwdzięczę się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamill87 47 Napisano 1 Lipiec 2011 Witam Także bym prosił o pomoc w zdobyciu platyny - przede wszystkim sercowanie mnie jako autora a także mojego poziomu, w zamian się zrewanzuję a także mogę pomóc w zbieraniu baniek x2 czy x4. Nick PSN Dix_87, z góry dziekuję za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrStupid69 2 Napisano 2 Lipiec 2011 (edytowane) Thx wszystkim za pomoc platyna wczoraj pękła Edytowane 2 Lipiec 2011 przez kurczak1224 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuli1906 4 Napisano 2 Lipiec 2011 Witam wszystkich.Mam taki problem.Gdy wchodzę w Społeczność (także gdy robi to ktos inny ), wybieram opcje szukaj i wpisuje nazwe swojego uzytkownika to pisze mi ,,NIESTETY NICZEGO NIE ZNALEZIONO,, ! Wiecie moze dlaczego nie chce znalesc mojej osoby?Mam opublikowane levele.Mam tak od kilku dni.Proszę o pomoc.Dzieki.Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stey 60 Napisano 2 Lipiec 2011 Znalazłem w sklepiku darmowy pakiet 4 kostiumów, ściągnąłem i nie wiem gdzie teraz mogę je znaleźć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 2 Lipiec 2011 Powinieneś mieć do nich dostęp w ramce wywoływanej kwadratem (?). Słowem, spróbuj przebrać szmatka, a stroje powinny się pojawić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stey 60 Napisano 2 Lipiec 2011 Powinieneś mieć do nich dostęp w ramce wywoływanej kwadratem (?). Słowem, spróbuj przebrać szmatka, a stroje powinny się pojawić. Tam już zaglądałem wcześniej, niestety nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 2 Lipiec 2011 Nie ma gotowych pełnych strojów, poszczególne ich elementy pojawiły się w Twoim menu pop-it (wśród ubranek). Musisz ubrać sacka w poszczególne odblokowane elementy (spodnie, bluzkę, buty, i o tam jeszcze należało do ściągniętego stroju). Potem możesz zapisać gotowy kostium ... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glabezu 0 Napisano 3 Lipiec 2011 Witam poproszę o sercowanie:) i proszę zostawić komentarz przy planszy to się odwdzięczę :) oczywiście muszę zrobić cały Tutoriale od nowa bo trofeum nie mam ;/ mój nick : Glabezu pozdrawiam i czekam na serduszka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malinPL 37 Napisano 3 Lipiec 2011 Na początku ta gra nie wywarła na mnie jakiegoś wrażenia ale wczoraj skończyłem wątek fabularny i zabrałem się za grę online i muszę powiedzieć, że LBP sprawia wielką frajdę. Na singlu kilka leveli może napsuć krwi ale na yt można znaleźć ciekawe sposoby na przejście. Tworzenie własnych poziomów i ogrywanie stworzonych przez innych graczy jest super. Platyna nie na moje nerwy ale jeszcze trochę pogram i na pewno kupię LBP2 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psychomaru 1 Napisano 4 Lipiec 2011 Bardzo proszę o serduszka dla mnie jako autora i moich leveli. Odwdzięcze się x3! (Gram na 3 użytkownikach ;) Z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam. PS. Tak można samego siebie serduszkować z innego konta ;) PSN: Psychomaru Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 4 Lipiec 2011 ... PS. Tak można samego siebie serduszkować z innego konta ;) ... Nie jest to takie proste bo granie on-line nie jest dostępne od razu, to wszystko powoduje że dublowanie kont tylko dla H4H mija się z celem (za długo trwa). No ale jeśli ktoś ma kilka to jak najbardziej można je wykorzystać na dobicie kilku brakujących serduszek .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach