Skocz do zawartości
Emir

Mafia II

Rekomendowane odpowiedzi

a pytanko takie :thumbsup:, pomiędzy misjami to będzie się dało latać swobodnie po mieście co nie ?:sweat:

Podobno niezupełnie. Gra jest liniowa, poszczególne misje poboczne prawdopodobnie będą się odblokowywać po określonych misjach fabularnych. Może całe miasto jest oskryptowane w jakiś sposób, że ni opłaca się jeździć bez sensu po miescie między misjami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już nie mogę się doczekać :D dzisiaj złożyłem zamówienie w ultimie :) mam nadzieję, że jak to było do tej pory, nie zawiodą ;) "główny nacisk na fabułę"- o to chodzi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już nie mogę się doczekać 27 sierpnia . Mafia II od razu w dzień premiery zawita w mojej konsoli. Fabuła na pewno nie zawiedzie, strzelaniny też, ale czy nie będzie zbyt schematyczna i po prostu nudna? Oby nie zabrakło zróżnicowanych akcji, pościgów i innych typów rozrywki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz, w pierwszej Mafii misje też głównie polegały na strzelaniu i pościgach, ale były one tak zróżnicowane i niesamowite, że fani grają w tę grę aż po dziś dzień.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bolek - Święte słowa :thumbsup:

Ja jeżeli dostane to co było w pierwszej Mafii z trochę większą ilością różnych smaczków to będę jak najbardziej zadowolony :) Jedynkę do dzisiaj darzę ogromną sympatią bo miałem świeczki w oczach jak ją pierwszy raz kończyłem :) Pamiętam jak dziś, że zastanawiałem się kiedy w końcu będzie druga część no i przyszło mi czekać na nią bite 8 lat. Z tego co widzę teraz po trailerach to powinno być OK tylko nie chciał bym żeby pakowali niektóre rzeczy na wzór GTA bo owszem w jedynce misję były liniowe ale jak dla mnie każda z nich była unikalna.

Edytowane przez EvilGucio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jedynka była swietna. historia klimat zeby tylko dwójka podtrzymała tradycje

i pamietam tą piosenke na koncu juz nawet nie wiem jaki tytuł to był

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy pojawi sie demko bo troszke jestem nie w temacie :)

Pozdrawiam Koniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla PSPlusowiczów demo już jest dostępne przez automatyczne pobieranie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie się dowiedziałem, że edycja kolekcjonerska nie będzie po Polsku :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba jednak kupie kolekcjonerke, bede pewien ze cos mi nie bedzie zgrzytac przez Cenege :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to pobrać ;/ ???? mam włączone i nic

Huraaaa !!!! dla mnie to dobra wiadomość .....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mi ściągnęło tylko Pixel coś tam demo :P a Mafii nie mam ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mi ściągnęło tylko Pixel coś tam demo :P a Mafii nie mam ;/

to automatyczne pobieranie to jakaś lipa jest ;/ , żeby nie było offtopu jak ktoś ściągnie demo mafi 2 to niech napisze co i jak :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tzn. nie jest to do końca pewne, ale wszędzie- czy to gram.pl czy ultima, wersja kolekcjonerska jest po angielsku. :(

A PC EK prawdopodobnie w ogóle nie będzie. No luuuudzie....

Edytowane przez bolek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to automatyczne pobieranie to jakaś lipa jest ;/ , żeby nie było offtopu jak ktoś ściągnie demo mafi 2 to niech napisze co i jak :)

Chyba nie da rady tego ściągnąć przed 10 sierpnia, tak jest w komentarzach na blogu PS.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciąg dalszy o wersji kolekcjonerskiej.

Ultima posiada tylko wersję ENG

Gram.pl nie wie (po kontaktu mailowym)

Z kolei jeden gościu na allegro oferował wersję kolekcjonerską po Polsku na PS3. Zamówiłem grę od niego i zadałem mu pytanie. Oto odpowiedź.

Witam

Rozmawiałem dziś z dystrybutorem i potwierdził mi, że jest to polska

wersja.

Trudno mi powiedzieć czy na 100%

Może być też taka sytuacja że po premierze okaże sie, że jednak to

angielska wersja. Bo ktoś czegoś nie dogadał. Tak też niestety czasem

bywało.

Ja mogę sie sugerować tylko tym co mówi mi dystrybutor.

Pozdrawiam

Michał

GryNaKonsole

Generalnie... nic nie jest pewne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejny dobry filmik z cyklu"Pamiętnik Dewelopera"

Tym razem zaglądamy 'pod maskę' Mafii 2, by dowiedzieć się jak ta cała 'technologia' zasila najnowszy produkt 2K.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja czekam na wersje demonstracyjną :thumbsup: Pierwsza Mafia miała klimat więc o tą produkcję tez się nie boję :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokładnie, jedynka była wciągającą grą, później jeszcze tryb jazdy extremalnej. ciekawe czy w dwójce zrobią coś podobnego..

czekamy na demo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy dodatek made man z edycji kolekcjonerskiej pozawala na wybranie jednego z tych pakietów typu vegas pack itp. ?

jako, że jest to DLC jak myślicie ile taki pakiet może kosztować w PSS? Bo nie wiem, którą wersję wybrać a to jest chyba jedyna sensowna przewaga kolekcjonerki, że mogę sobie wybrać a nie dostaje go losowo przy zwyklej edycji z ultimy.

No i jeszcze to, że nie jest robiona przez cenegę bo oni zawsze coś mogą skopać...

Edytowane przez marek1234itd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy dodatek made man z edycji kolekcjonerskiej pozawala na wybranie jednego z tych pakietów typu vegas pack itp. ?

jako, że jest to DLC jak myślicie ile taki pakiet może kosztować w PSS? Bo nie wiem, którą wersję wybrać a to jest chyba jedyna sensowna przewaga kolekcjonerki, że mogę sobie wybrać a nie dostaje go losowo przy zwyklej edycji z ultimy.

No i jeszcze to, że nie jest robiona przez cenegę bo oni zawsze coś mogą skopać...

DLC? Oj, o tym nie wiedziałem... może ktoś coś napisać, jakie to dlc?

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na gram.pl panowie opisali pierwsze wrażenia z gry. Mimo , że większośc można wyłapać z poprzednich materiałów to jest kilka istotnych faktów o których chciałem usłyszeć. Chociażby o wyborze stylu jazdy - casual & symulacyjny

Klimat ponoć jest gęsty jak cholera. Dlatego nie martwię sie , że gra odbiega od sandboxów takich jak RDR czy Grand Theft. Zresztą same trailery naprowadzają , że powinniśmy się spodziewać porządnego filmu gangsterskiego. W tym rzecz , jeżeli miasto tętni klimatem to jak się w nim można nudzić ? :wink:

Wspomniane wcześniej 10 h to czysty speedrun , z pewnością trafi się fucha w mieście u Bertonego :tongue:

Właśnie natrafiłem na news dotyczący edycji kolekcjonerskiej. 2K Czech zapowiedziało, że edycja nie będzie dostępna wszędzie. Wybór ten padł na Brytyjczyków. Wg mnie lekki absurd, choć nie mam powodów do zmartwien gdyż dotyczy to wersji na PC

news

Edytowane przez hanti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi