Skocz do zawartości
Gość Dasqez

Program „ Welcome Back ”

555 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które z tytułów wybierzesz w ramach programu welcome back?

• Dead Nation
      283
    • Infamous
      324
    • Little Big Planet
      250
    • Ratchet and Clank: Quest for Booty
      76
    • Wipeout HD/Fury
      173
    • Żaden, wszystkie już miałem
      18
  2. 2. Czy jesteś zadwolony z listy udostępnionych tytułów?

• Tak
      410
    • Nie
      142
  3. 3. Czy po darmowych 30 dniach usługi PS+ zdecydujesz się na jej przedłużenie?

• Tak
      11
    • Nie
      71

Rekomendowane odpowiedzi

prart: też mnie to trochę dziwi, ale zdaję sobie sprawę że to nie gra dla każdego. Mimo to osobiście uważam ją za jedną najlepszych gier ever. Klasyk arcade, w miodnej oprawie. Czego więcej chcieć, szybkość przeciwnicy, i punkty (np. w Zonie).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą na PS3SITE jest to niezbyt jasno napisane...

24 maja powraca PSStore, ale od kiedy będzie dostępny content??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Krótko, konkretnie i subiektywnie (grałem tylko w dwie pełne gry):

Little Big Planet - Moim zdaniem: masz bratanka, siostrzenice, rodzeństwo, często znajomych w domu, zdecydowanie tak.

Osobom poniżej 12 lat raczej nie trzeba przedstawiać tego tytułu, zdecydowanie tak.

Osobom pełnoletnim dla gry samemu, nie, (multi troszkę nadrabia, ale to nie jest wystarczający powód)

Ja osobiście raz podszedłem do tej gry samemu i trwało to dość krótko, ale za to przeszedłem całą oraz masę poziomów na multi z siostrzenicą i znajomymi. Krótko,

Ratchet and Clank: Quest for Booty - Niestety nie podoba mi się pod każdym względem.

Edytowane przez Marcoch
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

A wiadomo co dostaniemy ciekawego w playstation+ ; d?

Edytowane przez Klera

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Content majowy zapewne, sprawdz co bylo w maju :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na górze tematu dodałem Wam ankietę, niech zdecyduje głos większości ... :thumbsup:

• Like 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra.... powinienem poczytać to i owo .... ale lepiej zapytam wprost - wiadomo coś kiedy ruszy PSS ? I czy ... jeśli mam 2 konta na konsoli założone na 2 adresy email ... to będę mógł ściągnąc w sumie 4 gry ? :whistling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem na myśli czy "Darmowe gry" trafią do PSS we wtorek czy dopiero 27ego maja... Orientuje się ktoś?

// Fajny pomysł z ankietą, ale ja dalej się nie mogę zdecydować :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gry są już na serwerach więc podejrzewam, że od razu będziemy mogli je pobierać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak ruszy PSS to zapewne od razu będzie można zassać giery.... a ja się ciągle zastanawiam, czy mając 2 konta można w sumie pobrać 4 gry hehe, bo mam swoje na którym gram, oraz konto zrobione dla mojej Girl, na którym ona czasem sobie grała we flowera, albo w LBP itp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie pamiętam hasła do mojego konta USA ;(

I mam dylemat między dead nation a infamous... ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... a ja się ciągle zastanawiam, czy mając 2 konta można w sumie pobrać 4 gry hehe ...

A razem z Tobą zastanawia się tysiące a może miliony ludzi, nikt Ci nie odpowie na 100% do momentu odpalenia PSS, pozostaje więc czekać

... I mam dylemat między dead nation a infamous... ;D

Weź dead nation a infamous sobie kupisz na allegro za jakiś czas pewnie za 10-15zł ... Pomyśl!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak ruszy PSS to zapewne od razu będzie można zassać giery.... a ja się ciągle zastanawiam, czy mając 2 konta można w sumie pobrać 4 gry hehe, bo mam swoje na którym gram, oraz konto zrobione dla mojej Girl, na którym ona czasem sobie grała we flowera, albo w LBP itp

Wszyscy się nad tym zastanawiają :) za 4 dni (jak dobrze pójdzie) będzie odpowiedź na to pytanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wezmę LBP i Infamous, LBP i tak miałem zamiar kupić, demo Infamous'a mi się nie podobało, ale pełna wersja może zmieni ten stan rzeczy :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odnośnie wipeout potwierdze to co napisał już ktoś. Grałem w nią ok. 3 godzin i gra jest bardzo monotonna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chlopaki, nie ogarniam jednej rzeczy. Program mnie nie obejmie bo mam sonke od xx maja ale. W menu konsoli, zakladka gry mam PSS i jakies 5 gier, zadna z programu Welcom Back. Niedawno mi sie pojawily, czy to znaczy ze tez cos dostane? wub.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Mnie interesuje inna rzecz, a mianowicie czy Infamous będzie w naszym ojczystym języku :)

Chlopaki, nie ogarniam jednej rzeczy. Program mnie nie obejmie bo mam sonke od xx maja ale. W menu konsoli, zakladka gry mam PSS i jakies 5 gier, zadna z programu Welcom Back. Niedawno mi sie pojawily, czy to znaczy ze tez cos dostane? wub.gif

Niektórzy to mają strzęście też bym chciał, żeby tak znienacka pojawiały mi się gry, a jeszcze jakbym mógł sobie wybierać jakie mają się pojawić :)

Edytowane przez parasite

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wszystkie z tych gier mają trofea??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety :tongue: nic nie dostaniesz,każdemu się pojawiają te gry.To są gry które miały premierę podczas okresu w którym był wyłączony PSN,czyli gry które dopiero wejdą do PSS jak on powstanie.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

PrzemaSek44:

Dzieki za odpowiedz :) Jako ze nie moglem przekonac sie na jakich zasadach dziala PSS i PSN to troche tego nie ogarniam, teraz juz bede wiedzial ze sa to informacje na temat pojawienia sie gier w PSS. Lap plusa.

Edytowane przez Mhonar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja się ciągle zastanawiam, czy mając 2 konta można w sumie pobrać 4 gry

Poszkodowani zostali użytkownicy a nie konsole. Każdemu z nich należy się zadośćuczynienie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy w gry z PSP można grać na PS3?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.