SMokey76er 119 Napisano 24 Lipiec 2014 Nie znam za baedzo tego toru, ale wlasnie obejarzalem sobie na YT. Faktycznie jest kilka miejsc, gdzie mozna niezle "przyciac" Przede wszystkim pierwsza szykana, jak rozumiem linia na tym pierwszym prawym, to swietosc? P.s. Ja poszlo w TC? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WRL_CATANI 526 Napisano 24 Lipiec 2014 Powodzenia!!! Ja jutro mam rajd gdansk-sandomierz-gdansk. Gram epizod w "Ojcu Mateuszu" ;) Godspeed Panowie!!! Wrzuccie relacje po wyscigu. Zawsze fajnie zaczac dzien "prasówką" :) Mogłem wcześniej przeczytać to byśmy się spikneli, mam rzut beretem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 24 Lipiec 2014 Mam nadzieję, że jest dzisiaj ktoś po 22 :) Dzisiaj pojeździłem trochę sam, jest co szlifować ale barierę 2:17 złamałem. Będę może nawet wcześniej. @ smokey mi nie poszło :( DC po paru kółkach. Piotras był trzeci - gratki, a yogi chyba 9. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laker 117 Napisano 24 Lipiec 2014 Dzieki nerwus za to ze chciales poczekac ale obiecalem sobie ze juz nie bede lecial na wariata do domu po to zeby zlapac dc na 2 okr. Jedzcie moze beda jakies opoznienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 25 Lipiec 2014 (edytowane) Fajne ściganko wczoraj Nerv, Smokey, Yogi :) Na koniec piwko już szumiało i zdecydowałem się zmiękczyć zawieszenie - nie skończyło się to dobrze i dzisiaj jadę tradycyjnie na trzeźwo i twardo :) Nie wyobrażam sobie jak Wy po nalewkach dajecie radę Czas najlepszy wykręcił chyba Nervus - bardzo niskie 2:15. Udało Wam się w końcu złamać tę barierę? Ja jestem zadowolony, bl na poziomie 2:15:7xx oraz strategia na 2 pit stopy powinna zagrać w wyścigu :) A jeszcze wczoraj rano dziwiłem się Plebanowi w jaki sposób zdołał zrobić 2:15:xxx... PS. Ciekawy jestem jak nisko uda się zejść Piotrasowi. Skręcaj tę kierownicę szybciej! Edytowane 25 Lipiec 2014 przez cieglo 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WRL_CATANI 526 Napisano 25 Lipiec 2014 Panowie jakby mnie nie było do 23.05 to jedźcie be ze mnie :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotras3 224 Napisano 25 Lipiec 2014 Z rana postanowiłem na dzisiejszy wyścig przymocować kiere byle jak bo raczej nie zdążył bym na wyścig porządnie jej przytwierdzić. Włączając GT6 ukazał mi się ponad 2 GB update więc radze wszystkim przynajmniej na 1h przed wyścigiem odpalić grę bo bardzo długo instaluje i nie wiadomo czy wieczorem nie będą zapchane serwery. Z ciekawszych rzeczy poprawili w końcu stabilność Bathurst i dodali 2 nowe auta Vision GT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 25 Lipiec 2014 Ok, dobrze, że piszesz - znając życie będzie jednak sporo osób, które w ten sposób spóźnią się na wyścig albo w ogóle nie dopiszą. Mam nadzieję, że przeczytają jednak ten wątek. Jak uda Ci się trochę pojeździć to daj znać jakie czasy robisz i co myślisz o taktyce na 2 stopy (w kontekście opon). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dr-yogi-reborn 1094 Napisano 25 Lipiec 2014 Potwierdzam , zajebisty trening wczoraj wpadł , dzięki Nervus i Cienglasz :thanks: Tor bardzo fajny acz dla Vettki zbyt kręty ;) 3 pity to niezbędne minimum a boję się czy nawet nie cztery Tak czy siak nie mogę się doczekać , a przez to że tor wyjątkowo techniczny to i dziać się będzie sporo :thumbsup: Panowie ustaliliśmy tez że jak zwykle tor w szykanach wyznacza CIĄGŁA LINIA a nie asfalt. W praktyce wymaga to zejścia w pierwszej szykanie do 1 biegu!! a w drugiej szykanie do 2 biegu!! Żeby zmieścić się w liniach trzeba mega zwolnić !! a kusi by śmignąć pół sekundy szybciej ale poza linią:( Także proszę o tym pamiętać i szybko nauczyć się odpowiedniej linii!! PLS :pardon: Catani wez przestań sobie z rana żartować ;) lecisz , pędzisz , zaczekamy chwilę :thumbsup: To samo tyczy się Lakera , kombinuj, może się uda :thumbsup: Co do dzisiejszego dodatku to zajebiście że dodali 2 nowe auta Vision :thumbsup: Ostatnio oglądałem i jezdziłem dotychczasowymi trochę i powiem że są zajebiste Śmigałem bez tuningu i wydawało mi się że auta są do siebie zbliżone w osiągach . Jakiś gruby event tymi autami widzę ..... w przyszłości Do wieczora :pooh_lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotras3 224 Napisano 25 Lipiec 2014 (edytowane) Cienglasz, pośmigam pewnie dopiero ok 22 i raczej nie przewiduję dobrych czasów bo teraz zupełnie inaczej pracuje kierownica. Na nowej przejechałem tylko trochę dzisiaj z rana, głównie kilka okr. w tych autach vision GT bo łatwe i dobra kasa. Co do zjazdów to jeśli ty zastanawiasz się miedzy 2 lub 3, to ja pewnie pojadę na 3. Mam nadzieję, że wszystko będzie trzymało w wyścigu bo pedały przymocowałem grubą taśmą klejącą(taka wysyłkowa) żeby się trzymały stelaża Edytowane 25 Lipiec 2014 przez piotras3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 25 Lipiec 2014 Czy się zastanawiam? Nie, ja raczej zdecydowanie chcę jechać na 2 - paliwa starczy spokojnie na 10 okrążeń ale opony na 8-9 kółku są już bodajże na poziomie "4". Mimo wszystko chyba strata czasowa nie będzie na tyle duża by się nie opłacało. Liczyłem, że znajdziesz w tym rozumowaniu wyrwę :) Jeśli nie ma, spoko :) Dobrze, że jedziesz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plebann 12 Napisano 25 Lipiec 2014 (edytowane) Yogi - w 1 szykanie do 1 schodzisz? Ja tam _w_torze_ jadę 2 co najmniej. W 2 szykanie 3 obowiązkowo, 2 limiter obija (albo spina generuje). Czy to taka specyfika Twojego auta? Edytowane 25 Lipiec 2014 przez plebann Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gustaw 267 Napisano 25 Lipiec 2014 (edytowane) Sprzedam kierownicę Logitecha G27 dla użytkowników forum można dogadać się ze mną na PW. Mogę wystawić na Alllegro. Edytowane 25 Lipiec 2014 przez Gustaw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pela222 552 Napisano 25 Lipiec 2014 (edytowane) Nie wiem czy pojadę wyścig w piątek. Zmieniam kiere i po zdemontowaniu g27 okazało się, że muszę sporo poprzerabiać stelaż. Dzisiaj cały dzień zajęty a po nocy nie będę wiercił i piłował więc okaże się w piątek.W co zainwestowales? T500rs czy Fanatec?@gustaw.. A u ciebie co nowego się pojawiło? Edytowane 25 Lipiec 2014 przez pela222 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gustaw 267 Napisano 25 Lipiec 2014 (edytowane) Chcę podmienić kompletuje sprzęt na przeprowadzkę stojak TV fotel jakiś prawdziwy skórzany i kierownica TS500 (prawdoppodobnie bo do konca nie wiadomo co ps4 obsługuje) ps4 już się kurzy pod tv na razie czeka na Project Cars. A we wrześniu się żenię przeprowadzam ze swojego rodzinnego miasta pod miasto 20km i mam już zaklepane stanowisko do grania :) Moja G27 naprawdę mało jeżdżona była nie to co przejachal DFGT Logitecha ta to miała już licznik kręcony normalnie :) Edytowane 25 Lipiec 2014 przez Gustaw 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotras3 224 Napisano 25 Lipiec 2014 W co zainwestowales? T500rs czy Fanatec? @gustaw.. A u ciebie co nowego się pojawiło? T500, nie odbiło mi żebym miał kupować Fanateca, którego sama baza jest droższa od t500 a jego wyższość to praktycznei tylk lepsze dodatki(bardzo drogie) bo baza to praktycznie to ten sam poziom. Po za tym przy t500 mam pewność, że zadziała mi z ps4 i project cars. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laker 117 Napisano 25 Lipiec 2014 Wlasnie spojrzalem w tabelke i uswiadomilem sobie ze w tym evencie juz chyba nie pojade-a pisalem wczesniej zeby mnie wrzucic do independent drivers (ruf) Chyba zrobie sobie przerwe tak jak pisalem jeszcze 5 tyg. i powinienem wrocic do regularnych startow a narazie musze poswiecic wiecej czasu zonie i dzieciom dopoki jest cieplo i sa wakacje. Pewnie pojawie sie w co drugi poniedzialek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 25 Lipiec 2014 Chyba zrobie sobie przerwe tak jak pisalem jeszcze 5 tyg. i powinienem wrocic do regularnych startow a narazie musze poswiecic wiecej czasu zonie i dzieciom dopoki jest cieplo i sa wakacje.Zrobisz co chcesz. Ja specjalnie wybrałem taką godzinę startów, żeby móc w ciągu dnia poświęcać czas rodzinie. O 22-iej lub później, to dzieciaki już śpią. Prędzej już bym zrozumiał czas poświęcony dla żonki o tej porze ;) Wszystko można pogodzić i już od dłuższego czasu angażuję się w projekt jakim stało się dla mnie GTbN :D Do zobaczenia wieczorową porą z wszystkimi, którzy dadzą radę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekDaria 36 Napisano 25 Lipiec 2014 Siema Panowie...:-) Zrobilem update na GT6 i od tego czasu niepokazuje mi zadnego serwera online....robilem restart konsoli i nadal tak jest...Ma ktos z was tak samo czy tylko umnie ten problem? Dzieki :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SMokey76er 119 Napisano 25 Lipiec 2014 Ja mam to samo :/ Jak u Was? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 25 Lipiec 2014 Yogi, Nerv: jak to u Was wygląda? Ja nie mam jeszcze szansy sprawdzić, dopiero w okolicach 22:30 dołączę ale z tego widzę na gtplanet to z online faktycznie jest problem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dr-yogi-reborn 1094 Napisano 25 Lipiec 2014 (edytowane) Yogi - w 1 szykanie do 1 schodzisz? Ja tam _w_torze_ jadę 2 co najmniej. W 2 szykanie 3 obowiązkowo, 2 limiter obija (albo spina generuje). Czy to taka specyfika Twojego auta? Tez tak mogę pojechać wykorzystując cały asfalt i nie wjeżdżając na trawę. Jednak nie mieszczę się w tedy w ciągłej linii która zacieśnia mocniej niż asfalt:) Nie wiem jak śmigałeś?? Zazwyczaj ludzie jeżdżą tam wykorzystując cały asfalt i za ścinanie uznają przejazd po trawie. Według zasad GTbN ciągła linia wyznacza tor i żeby mieć dwa koła na torze to naprawdę trzeba zwolnić. Jadąc w ten sposób szykany miałem B/L 2.15.700 a jadąc po całym asfalcie było by 2.14 albo i lepiej. Tak jest duużo trudniej , choć być może lżejszym Porsche łatwiej jest się tam zmieścić :) Ja na razie instaluje , jeszcze 15 min zostało. T500, nie odbiło mi żebym miał kupować Fanateca, którego sama baza jest droższa od t500 a jego wyższość to praktycznei tylk lepsze dodatki(bardzo drogie) bo baza to praktycznie to ten sam poziom. Po za tym przy t500 mam pewność, że zadziała mi z ps4 i project cars. Piotras , gratuluje nowej kierki , ale będziesz miał banana na twarzy dzisiaj :thumbsup: Mam nadzieję że pojedziemy dzisiaj a po wyścigu w pokoju z hs usłyszę jak piszczysz z radości Edytowane 25 Lipiec 2014 przez dr-yogi-reborn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SMokey76er 119 Napisano 25 Lipiec 2014 Jest problem. Pokoj mozna zalozyc, ale zdaje sie tylko po ID mozna dolaczyc. Jestem z Lukaszem inTomkiem w pokoju, ale tylko po id weszlismy 1472 6399 8665 9406 6466 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 25 Lipiec 2014 Ale Piotras chyba pisał, że jedzie dzisiaj na starej jeszcze. Yogi, jak uda Ci się zainstalować to może Ty podeślij tutaj namiary na pokój. Boję się jednak, że towarzystwo nam mocno stopnieje :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dr-yogi-reborn 1094 Napisano 25 Lipiec 2014 (edytowane) Wlasnie spojrzalem w tabelke i uswiadomilem sobie ze w tym evencie juz chyba nie pojade-a pisalem wczesniej zeby mnie wrzucic do independent drivers (ruf) Chyba zrobie sobie przerwe tak jak pisalem jeszcze 5 tyg. i powinienem wrocic do regularnych startow a narazie musze poswiecic wiecej czasu zonie i dzieciom dopoki jest cieplo i sa wakacje. Pewnie pojawie sie w co drugi poniedzialek Ojtam , ojtam :) liczę że będziemy się częściej widywać . A to na wyścigach a to na treningach. Do tego 5 tyg zleci jak z bicza strzelił A w dłuższej perspektywie cała jesień i zima przed nami :P Ale za nim.....do wieczora Ale Piotras chyba pisał, że jedzie dzisiaj na starej jeszcze. Yogi, jak uda Ci się zainstalować to może Ty podeślij tutaj namiary na pokój. Boję się jednak, że towarzystwo nam mocno stopnieje Chyba po to kleił pedały na taśmę żeby już dzisiaj na niej śmigać, tak to odebrałem przynajmniej I mam taką nadzieję że test będzie od razu. Miała by tak stać i czekać , zbrodnyja by była . Jak założę pokój to podam ID. Hehe , jakoś to będzie , Panowie wklepiecie i dołączycie ;) Pozostało 2min:) do końca instalacji:) Ej , zainstalowałem po pół godzinie , odpaliła się gra, po chwili PSN i gdy juz miałem wejść do gry, pojawia się napis ''dostępna aktualizacja, zainstalować ?'' Wybrałem tak , no bo jak i znowu się instaluje :blink: POSZŁO:) Zajebioza , można numer dodać w drogowym aucie. MAm ''23'' hehe , i lece pomalować zaciski hamulców , jakieś wzorki są podobno. No i autka Vision, posikałem się choć jeszcze nie zaglądałem :pardon: UWAGA UWAGA !! ID POKOJU: 1472-6118-3916-1739-4559 ZAPRASZAM:) Edytowane 25 Lipiec 2014 przez dr-yogi-reborn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach