Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nervus i Jaski, jedziecie dzisiaj Team Challenge w scirocco na motegi?  Jak by co to ja trochę potrenowałem kilka dni temu i dobrze mi się jechało na hamulcach 4-5 przód i 10 na tyle. Dzisiaj będę pewnie ok 21 bo wypadało by sprawdzić na ile starczą opony ile spala.

Edytowane przez piotras3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fu*k. Zapomniałem o TC! Postaram się wpaść, ale nie wiem o której...

Cześć. Można się jeszcze dopisać czy jest tylko 16 miejsc?

Wyślij mi inva i wpadaj ;)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, liczyłem ze wystartujemy we trzech. Dodatkowo w indywidualnej jesteś na prowadzeniu razem z lucasem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do startu nowego sezonu wyścigowego zostało już tylko parę dni, więc pora popracować troszkę nad formą  ;) Mam dzisiaj wolny wieczór i zapraszam po 21-ej wszystkich chętnych na dłuższy trening w fotelu Daytony  :biggrin: Założę pokój, jak tylko ogarnę chatę po wyjeździe rodzinki  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze blade , zaczyna mnie już nerv :) zżerać z tęsknoty do porządnego wyścigu GTbN:) Jeszcze do wczoraj jakoś się trzymałem ale dzisiaj to juz wszystkie objawy klasycznego głodu;) 

Na osłodę postanowiłem olać Serbską granicę i stanie w kilometrowych korkach i wracam przez Rumunie:) Jutro rano wjeżdżam na Transfogarską i sprawdzę czy faktycznie zasługuje na miano najpiękniejszej samochodowej trasy świata:) Droga trochę się przedłuży , ale na poniedziałek wieczór powinienem być z powrotem. Najwyżej prosto z auta wskocze na fotel, kiera jak zwykle czeka zamocowana;) 

Ja pierdziu , jak sobie przypomnę jak śmiga Shelby Daytona to aż mnie ciarki przechodzą. Wpadnę troche nie objeżdżony , ale po pokonaniu Rumuńskich dróg nic nie jest mi straszne :biggrin:

Trenujcie ostro Panowie , Yogi Babu wróci w wielkim stylu ;)

Cienglasz co do tematu ''zemsty faraona'' to moi znajomi mieli a my nie:) Prosty przepis , żadnego mleka i mlecznych lokalnych przetworów. Zero lodów z przy plażowych budek:) Znajomi zjedli lody i miejscowe jogurty i dzień na kibelku zleciał.

Ja osobiście złapałem zatwardzenie  buahahahah :P  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema Panowie  :)  Wczoraj trening cobrom byl super, prowadzie sie miodnie i sound jej mega... :biggrin:  Czytalem akurat ze Playstation Network w Ponidzialem od godziny 18:40 od 01:50 ma byc wylonczony. Wychodzi na to ze bedziemy jechali w inny dzien :shok:

Yogi Babu bynamiej nie musisz sie spieszyc.... ;)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam kontuzje lewej nogi (drugi dzien na chorobowym)nie wiem czy dam rade pojechac.

Obiad z 6 dan??? Ku... jak dla mnie dwa obiady na 2-tygodnie wakacji

Nie slyszeliscie o glodujacej Afryce?

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema Panowie  :)  Wczoraj trening cobrom byl super, prowadzie sie miodnie i sound jej mega... :biggrin:  Czytalem akurat ze Playstation Network w Ponidzialem od godziny 18:40 od 01:50 ma byc wylonczony. Wychodzi na to ze bedziemy jechali w inny dzien :shok:

Yogi Babu bynamiej nie musisz sie spieszyc.... ;)

Bez paniki:

Konserwacja rozpocznie się 25 sierpnia, godziny 18:40 i potrwa jeśli nie będzie żadnych problemów do 01:50, 26 sierpnia. Jeśli jednak w ciągu dwóch ostatnich tygodni logowaliście się do PSN nie powinniście mieć problemów z sieciową grą.

Niedostępne za to będzie zarządzanie kontem oraz PlayStation Store.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe Laker;) Moja rodzinka liczy 4 os. Z tym ze ja i moja cora xjedlismy podwojnie. Po calym dniu walki z falsmi apetyt rosnie:) Kurcze chopaki juz die nie moge doczekac, lece pedze i w niedziele powinienem byc;) Dobrze Nervus ze rozkminiles ta przerwe w PSN, juz drzalem ze przekladamy:) Bruuuuum;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko yogi myslalem ze 6 dan to 1 obiad :)

Co do wyscigu to jeszcze nie wiem dzis ide do lekarza(znowu)moze jakis zastrzyk pomoze

Edytowane przez laker
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno zioło pomaga na bóle migrenowe, nie wiem jak działa na nogi  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeprowadzka nawet nie zaczęta. Generalnie dużo się u mnie dzieje, ale to nie temat na forum. Pobajerzymy w pokoju za kółkiem ;)

Laker, prawą nogą chyba dasz radę, nie? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grupa Hackerow Lizard Squad dzis rano za atakowało siec PSN...Sony to potwierdziło i nad tym pracujom...jeszcze nie wiadomo jak długo potrwa..

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rosberg ch..

Yogi mowil ze trzecia noga hamuje,moze tez spribuje :)

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tam? Maszyny już wypolerowane, czekają w garażu? Komu nie udało się uzbierać hajsu?  ;)  :whistling:

Liczę na około 10-12 zawodników. Mam nadzieję, że będę miło zaskoczony  :P

Zalecam tym, którzy nie znaleźli czasu na treningi, poświęcić przynajmniej godzinkę przed wyścigiem, na zapoznanie się z autem. Po złapaniu ocb, ciągły banan  :biggrin:

Przypominam o możliwości regulowania balansu hamulców  :yes: I znowu tip dla tych bez treningu. Polecam ustawić wartości w okolicach 3-4. Zapobiega (w miarę) blokowaniu hamulców i gwarantuje wciąż akceptowalną drogę hamowania  :thumbsup:

Przypominam, że na tym torze, z pitu wyjeżdżamy "wąską" ścieżką,po lewej stronie bandy.

W razie poważnego uszkodzenia auta lub braku paliwa poruszamy się po torze pasem 'serwisowym' po lewej stronie żółtej linii.

Jeszcze raz zapraszam na dzisiejszy prolog serii  :biggrin:  :thumbsup:

Postarajmy się, wystartować punktualnie  :lazy3:

Nie wszyscy maja jeszcze  :beach:  :drinks:

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fura błyszczy aż miło :biggrin: trochu poszalałem na weekendzie i powiem, że jeździ się tym sprzętem przednio :D ja mam tylko pytanie, zakaz tuningu obejmuje zero ustawien w zawieszeniu i skrzyni biegów? bo jak tak ustawiłem pokój, to nic się nie dało zmienić :sweat:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorka Nervus ale w ciagu dnia chyba nie dam rady dzisiaj posmigac. Dzieciaki itd itp;) Postaram sie byc sporo wczesniej wieczorkiem:) Dzieki za wczorajszy trening , 14 h za kolkiem wczoraj;) Co do dzisiejszego startu to juz sie nie moge doczekac:) Autko ponownie przemalowane czeka w garazu i lsni;) Zajebisty wyscig sie szykuje , do wieczora Panowie:)

Buggarek , mozna ruszac tylko balans hamulcow i dodatkowa sztywnosc zalozyc, o ile ktos lubi:)

Rosberg ch..Yogi mowil ze trzecia noga hamuje,moze tez spribuje :)

Czasem hamuje a czasem podpieram;)

Edytowane przez dr-yogi-reborn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym tuningiem to domyślam się, że chodziło o ustawienie pokoju: jeśli mamy zakaz tuningu to system pewnie będzie pilnował tego czy się za hamulce braliśmy. Jeśli tak jest to należy dopuścić tuning i liczyć, że wszyscy uczciwie nie pokuszą się o modyfikację innych tematów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mieszaj cienglasz :) Zakaz tuningu nie dotyczy balansu hamulców(czyli można sobie ustawić jak chcesz) i dodatkowej sztywności, a w autach 4X4, które w standardzie mają możliwą regulacje rozdziału mocy(np. Subaru Impreza gt300) można dowolnie ustawiać według uznania. Te wszystkie rzeczy można ruszać w przypadku ustawienia w pokoju zakaz tuningu.

Co do hamulców, to każdy powinien znaleźć idealne rozwiązanie dla siebie. Ja trochę pojeździłem na 3 - 4 i jest dla mnie ok, a Jaski śmigał na 5-5. Jeśli ktoś ma problem z blokowaniem to przejechałem okrążenie na 2 - 3 i tu praktycznie nie idzie zblokować(może trochę na podbiciu albo przy już bardzo niskiej prędkości). 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe zaraz odpalam playa po tygodniu przerwy (mama w domu :) ) ciekawe czy odpali za pierwszym razem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi