sopel1982 0 Napisano 20 Luty 2013 mam pytanie ile czasu potrzeba na przejscie tej gry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwaduzepe 124 Napisano 20 Luty 2013 Mi zajęło 24 godziny bez lizania ścian, ale ze zrobioną większością zadań pobocznych (które nie wymagały znajodwania miliarda kamyczków itp:) ) oraz bez pomocy internetu, czyli zagadki sam rozkminiałem, czyli czasami pare minut latałem po lokalizacji i myślałem co zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sopel1982 0 Napisano 20 Luty 2013 czyli gra zbyt długa nie jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwaduzepe 124 Napisano 20 Luty 2013 ???? Chyba chciałeś napisać bardzo długa jak na dzisiejsze standardy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sopel1982 0 Napisano 20 Luty 2013 to fakt jak na dzisiejsze standarty to jest mega długa i połowa graczy nie dojdzie do połowy tylko odpusci :).Napisałem krutka bo ostatnio przechodziłem demon souls i dark souls tnąc w miedzyczasie w battelfield 3 onlain Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pazdzioch 3 Napisano 22 Luty 2013 (edytowane) Ja też już jestem po ukończeniu gry.Mi zajęła 23h.(zaliczone 70%trofeów).O dziwo nie ściągałem żadnego patcha(wcześnie się naczytałem ze bez tego nie ma szans na przejście gry.W moim przypadku się to nie sprawdziło a gram na PS3 80 FAT tak dla ścisłości:)a wszystko ładnie pięknie mi śmigało.Ani razu ani mi się nie zawiesiła ani żadnego buga nie napotkałem.Polecam każdemu kto się waha gra naprawdę wciąga a ścieżka dzwiękowa to mistrzostwo.Zaczyna jazdę od nowa na NG+.PS: A tak przy okazji zrobił już ktoś platyne??. Edytowane 22 Luty 2013 przez Pazdzioch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 22 Luty 2013 Platynę w tą grę to ma chyba co druga osoba która ją kupiła. Jedna z prostszych do zdobycia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwaduzepe 124 Napisano 22 Luty 2013 Eh no Pazdzioch ma racje, zapomniałem o muzyce. W tej grze jest naprawdę rewelacyjna i klimatyczna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 22 Luty 2013 Platynę w tej grze to ma chyba co druga osoba która ją kupiła. Jedna z prostszych do zdobycia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pazdzioch 3 Napisano 22 Luty 2013 Darksiders 2 NG+ zacznę podchodzić jak ukończe C:LoS,bo się zatrzymałem na 8 rozdziale.Wtedy wezmę się za platynowanie tytułu:):)Pozdros:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 22 Luty 2013 U Ciebie nie ma w ogóle Darksiders 2 na liście trofeów albo ja ślepy jestem:) Ups...zapomniałem że nie byłem podłączony do neta z powodu problemów z PSN xD no nic teraz już jest lek na wasza przypadłość i Darksiders 2 pojawiło się u mnie XD Tak czy siak..gra zaiście zacna, walka daje dużo satysfakcji, bardzo dobrze pomyślane zagadki itp itd...tylko ta postać taka troche jakby to ująć, słabsza od Wojny...poprzednik miał to coś czego Śmierci brakuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwaduzepe 124 Napisano 22 Luty 2013 Śmierć ma dla mnie jeden minus- jego prawdziwy power ujawnia sie dopiero podczas filmików wykańczających bossów kiedy kosi ich kosą (kosi kosą hmm :) ) Tak poza tym to ma dośc klimatyczny głos, wygląd i jest dość zadziorny w rozmowach. No, ale w walce to oprócz tych wskazanych przeze mnie momentów wydaje się być zwykłym wojakiem, a nie jeźdźcem apokalipsy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 22 Luty 2013 (edytowane) Genialna muzyka, przemyślane łamigłówki, eksploracja, przygodówka ze smaczkami rpg . Namówiliście mnie :)(choć w sumie od dawna widnieje na mojej liście, jeno promo przesunęło ją bardzo w mojej hierarchi gier do zaliczenia . Jedynka była rewelka, 2 wystarczy że będzie trzymać fason - za 19.50 nie będę wybrzydzał PS. Nowy Hitman dla mnie jako fana skradanek był b. dobra grą, niektóre levele zajebiste, robienie tych unikalnych killów na celach mega radocha a na trudnym gra dawała niesamowicie w kość . Minus za kijowa fabułę, nawet wstawki przerywnikowe były niemrawe . Choc był to mój pierwszy Hyc man w jakiego grałem, jak trafię jakąś używkę HDeków z 6 dyszek to biorę w ciemno . Edytowane 22 Luty 2013 przez schranz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 22 Luty 2013 Jakieś 3 godziny gry za mną, na razie jest bardzo dobrze, jest wszystko to, za co polubiłem jedynkę plus parę nowości, typu zbieranie ekwipunku. Fajnie, że z cyfrową wersją dostajemy też soundtrack, bo ten jest naprawdę klimatyczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amorphis 1 Napisano 22 Luty 2013 Tez wam sie gra wiesza zaraz po wejsciu do dodatku "wladca demonow belial" ? jest na to jakis sposób? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 22 Luty 2013 Nie rozpisując się .... jest pięknie :) Grafika może nie powala ale design muzyka klimacik no i to co mnie zszokowało - toć to już action rpg pełną gębą . Masa eq skilli statystyk, świetny rozwój postaci ..... Zapowiada się pięknie choć sam początek nie powalał ale im dalej tym lepiej . Napisy PL cacy klimacik miód nic tylko grać . 19.50 :) to jest promocja ! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzana 9 Napisano 22 Luty 2013 Schranz !!!! Zachecikes mnie do gry!! Na takie podsumowanie czekałem!!! +4U Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iksoB 1 Napisano 22 Luty 2013 Ale promocja piękna. Gdybym nie grał na PC to wziąłbym od razu. A czemu promocja? Ano tak, bo THQ padło. Wszystkim polecam. Dlatego bo jest sieka, są elementy RPG, jest całkiem otwarty świat, jest przynajmniej jedna epicka walka z bossem, świetny soundtrack (Jesper Kyd ftw!!), fajne postaci. A najgorsze jest to, że kontynuacja może nie powstać. Ale lepiej żeby tak nie było.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mickub 2 Napisano 23 Luty 2013 Sory za lekki offtop, ale nie chce z powodu jednego, no moze gora dwoch pytan nowego tematu zakladac, ale do rzeczy: Czy darksaiders 1 na pns posiada polskie napisy? Ogralem demo ale bylo w pelni po eng. Ewentualnie czy wersja pudelkowa posiada nasz rodzimy jezyk? Oraz czy duzo bym stracil z rozgrywki pomijajac ewentualnie pierwsza czesc? Pozdrawiam kubi Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pazdzioch 3 Napisano 23 Luty 2013 DS1 raczej nie spotkasz w PL bo nawet napisów nie ma.A wersje pudełkowa jest 3xA a wersja z PSN to nie wiem.A co do rozgrywki, to wydarzenia w DS2 dzieją się w tym samym czasie co w DS1.Polecał bym abyś ograł 1 zanim siądziesz do 2.Ponieważ też są watki które się przeplatają miedzy 1 a 2 to taki smaczek.Bonusem jest to jak zaliczysz 1 część to 2 na start dostajesz dodatkowa broń o ile dobrze pamiętam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacotnik 29 Napisano 23 Luty 2013 Skończyłem grę i jestem pod ogromnym wrażeniem. Wszystko wygląda tak jak powinno! Grafika jest śliczna ,sterowanie świetne ,elementy logiczne i RPG ,czas gry (przejście zajęło mi prawie 26h). Dla mnie jest to zdecydowanie GOTY. Szkoda że nie będzie kontynuacji :( Mam takie pytanko - w darksiders grałem dawno ,mógłby ktoś mi chociaż ogólnie przybliżyć za co ścigano wojnę? Pamiętam coś że to abbadon zdradził i go przyzwał ale nic pozatym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 23 Luty 2013 że to niby on zniszczył świat ludzi i został przywolany na apokalipsę za wcześnie.. W jedynce chciał się zemscić i dowieść swej niewinności... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sopel1982 0 Napisano 25 Luty 2013 hej nie wiecie czemu oran nie daje mi zadania Kronika Twórców. Dostane je w ng+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwaduzepe 124 Napisano 26 Luty 2013 Nie kojarzę takiego zadania. Oran jedynie prosił o kamyki, którymi się żywił (jeśli w ogóle nie pomieszałem postaci :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sopel1982 0 Napisano 26 Luty 2013 pomyliłeś :laugh: To ten co odnajdujesz mu nogi i ręce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach