zmstr 365 Napisano 26 Styczeń 2013 Nie można, ja sobie sprawiłem niedawno nówkę w folii i nie ma już opcji Online. Na szczęście gierka jest tak rewelacyjna, że zapomnisz o online bardzo szybko. Ja teraz katuję tryb My Player, mój zawodnik to SG. Interviev miałem w Suns, Pacers i 76rs, wybrali mnie do Philadelphi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FiQs 3 Napisano 29 Styczeń 2013 bez sensu :( co to za radocha grać tylko offline Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 29 Styczeń 2013 No niestety, ludzie narzekają na EA, a 2k jeszcze lepsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
butcher23 6 Napisano 29 Styczeń 2013 No niestety, ludzie narzekają na EA, a 2k jeszcze lepsze. Tez tluke w 12, bo 13 niczym sie szczegolnie nie rozni, ale szkoda troche online. Gram MyPlayer i jestem zadowolony. Mam over 68 , ale srednia 16pkt na mecz, grajac kwarte 5min. Jak chce pograc z kims to ze Szwagrem na ps3, albo z kumplem na xboxie. Zawsze na spotkaniu browar i nasz miny i reakcje przy AY :) bezcenne Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zmstr 365 Napisano 30 Styczeń 2013 bez sensu :( co to za radocha grać tylko offline Stary, jeszcze 10 lat temu 95% graczy grało tylko i wyłącznie offline i nikt nie narzekał :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FiQs 3 Napisano 2 Luty 2013 Stary, jeszcze 10 lat temu 95% graczy grało tylko i wyłącznie offline i nikt nie narzekał :) No właśnie 10 lat temu :P sam sobie odpisałeś na moje nażekania. Gra sportowa która jest stworzona do rywalizacji między graczami traci sens bez tego trybu :P Szkoda że EA tak zaniedbuje graczy w kosza, raczej nie wydaje mi się że fifa 12 jest offline tylko dlatego że wyszła 13 :P Raczej sobie sprawię 2k13 :D bo widziałem na alledrogo za 140 PLNów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartinho41 0 Napisano 25 Czerwiec 2013 Czy można grać w NBA 2k12 na nieoryginalnym, przewodowym padzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach