kramar 2 Napisano 9 Grudzień 2011 (edytowane) PSN ID: Kramar_PL HS : brak Dopiero zaczynam , no ale cóż ... :) każdy kiedyś musi. Gram wieczorami / późne godziny nocne Edytowane 9 Grudzień 2011 przez kramar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mazi252 0 Napisano 9 Grudzień 2011 witam!!tez bym z checia doaczyl ,hset jest ,gra we wszystkie tryby ,z naciskiem na misje specjalne:) nick psn: mazi2_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ath'Eghtern 0 Napisano 9 Grudzień 2011 (edytowane) PSN ID: Athati HS: nie ma, ale jest PS Eye ( kamerka z mikrofonem ) Operacje, Survival, Multi Gram popołudniu i wieczorami. Edytowane 10 Grudzień 2011 przez Ath'Eghtern Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mazi252 0 Napisano 10 Grudzień 2011 PSN ID : mazi2_PL HS: Jest Tryby: w co sie da różnie , najczesciej wieczorami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anarch1946 18 Napisano 10 Grudzień 2011 PSN ID: Anarch1946 HS: Jest Tryby: Głównie Multi, ale mogę grać w cokolwiek Gram o różnych porach. Koło południa, czasami wieczorem, a najczęściej nocą. Póki co nie mam zbyt wielu znajomych grających w MW3 więc śmiało wysyłajcie zaproszenia. Przyjemniej się gra w Team Deathmatch mając w party ludzi mówiących tym samym językiem :) Dość mam mutowania Niemców i Francuzów :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Assassin112 0 Napisano 10 Grudzień 2011 PSN ID: Damiano112 HS: Oczywiście Tryb: Najlepiej przetrwanie i misje specjalne. Gram dość często więc pisać śmiało. :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BilboPL 0 Napisano 12 Grudzień 2011 ID: BILBOPL gram wszystko co hardcore :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamon 1 Napisano 14 Grudzień 2011 moge sie do emerytow przylaczyc :P Do emerytów powiadasz. To 82 w nicku to data urodzin ? :-) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Makus92 4 Napisano 14 Grudzień 2011 Ja również pogram z chęcia wspolnie. :) Piszcie na Makus92 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twarek 4 Napisano 17 Grudzień 2011 Ja tez pisze sie na wspolne granie w MW3.Ostatnio upodobalem sobie misje spec ops survival.Ale gram tez w multi w rozne tryby. Nick psn: Twareczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ziron 4 Napisano 17 Grudzień 2011 Szukam ogarniętej osoby do trofeów związanych z osiągnięciem 15 fali w trybie survivalu i misjami specjalnymi (oczywiście poziom veteran). Moje PSNid widoczne z boku. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ropadh 1 Napisano 18 Grudzień 2011 PSN ID: RopaPL HS: Yest Tryb: 90% grania to detmach ale jak będzie ktoś chętny na coś innego chętnie sie porwie:) Gram różnie najczęsciej wieczory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rubens2k8 1 Napisano 19 Grudzień 2011 PSN id: Rubens2k8 HS: TAK Tryby: Wszystkie Gram codziennie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xus 0 Napisano 22 Grudzień 2011 witam PSN id: Xus_2010 HS: TAK Tryby: Wszystkie Gram od 14-17 lub w nocy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mazi252 0 Napisano 24 Grudzień 2011 a ktos chetny na trofea??jak tak to pisac mazi2_PL .pozdro!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakov. 5 Napisano 24 Grudzień 2011 Chętnie pogram wspólnie z kimś , PSN : Jakov3k Posiadam headset :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psychopatic Murder 0 Napisano 27 Grudzień 2011 (edytowane) chętnie pogram wspólnie na multi jak i spec ops....niestety na razie jeszcze nie posiadam headseta (myślę że będzie do ok. tygodnia czasu) , PSN : Gluciu95 Edytowane 27 Grudzień 2011 przez Psychopatic Murder Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiun 27 Napisano 28 Grudzień 2011 psnid: misiun1337 gram we wszystko w weekendy i teraz w wolnym okresie gram najczęsciej w nocy bo nie mam lagów, ale dniami też czasem. hs mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel5-85 0 Napisano 28 Grudzień 2011 PSN: pawel5-85 Mw3 jak co to pisac :) HS: TAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krishafi 0 Napisano 31 Grudzień 2011 witam wszystkich , poszukuje ludzi chetnych do pogrania we wszelkie gry druzynowe (S&D, CTF, dominacja, HQ) i posiadające head set. mile widziane osoby o przeciętnych umiejętnościach k/d ratio około 1,4 (niechce nikogo sciagac na dno jak cos zawale ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bickamil5 59 Napisano 31 Grudzień 2011 Jestem chętny na spec opsy i trofea z nimi związane !! HeadSet jest, Mój PSN ID to: bickamil5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wepek1 0 Napisano 5 Styczeń 2012 (edytowane) Siema Ja także mogę z kimś zagrać na multi ,albo spec ops ID: wepek1 HS jest ,ale bardziej wolę komunikację na skype ; P Dodawać mnie na PSN :D Edytowane 5 Styczeń 2012 przez Wepek1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yamakul 0 Napisano 6 Styczeń 2012 Nick : yamakul Tryb gry: wszystkie hardcore ale glownie TD ew. co-op bym pogral :) hs : jak najbardziej gram najczesciej wieczorami i nocami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ReegEdit 0 Napisano 6 Styczeń 2012 PSN ID: ReegEdit HS: Jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacper5xd 1 Napisano 7 Styczeń 2012 PSN ID:kacper5xd HS:jest Tryb:Surival,Multiplayer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach