Wepek1 0 Napisano 8 Luty 2012 Siema chętnie pogram z kimś w MW3 online lub CO-OP PSN ID: wepek1 Mam 15 lat HS-jest Skype też ,może być. Wiadomości wysyłać na PSN ID Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KonDziuu 0 Napisano 9 Luty 2012 (edytowane) Witam , chętnie wieczorami po pracy rozerwę się przy MW3 / BD2 / Killzone 3 PSN ID : KonDziuu HS : obowiązkowo jest Skype : bez problemu wiek : 20 lat w tytule podać nazwę gry. Edytowane 9 Luty 2012 przez KonDziuu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
basior 2 Napisano 9 Luty 2012 PSN: bassisscie HS jest lecz malo uzywam jakos nie moge grac i gadac hehe gram jak moge codziennie poz\drooooo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EsbeeLsky 1 Napisano 14 Luty 2012 (edytowane) Witam.Ogólnie zacząłem dopiero przygodę z MW3,gdyż jakoś tak wyszło,że dopiero nabyłem.Z chęcią pogram w multi MW3 z kimkolwiek Gram regularnie,dużo wieczorami i nocą. Pozdrówa yo PSN ID: ESneon Wiek: 18 HS: Jak najbardziej jest Tryby: TDM,Kill Confirmed i Survival głównie,ale mogę zagrać w jakikolwiek. Edytowane 14 Luty 2012 przez EsbeeLsky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziki71 0 Napisano 15 Luty 2012 Witam, chętnie pogram w MW3, dołączę do jakiegoś klanu. Gram jak mi czas pozwala, prawie codziennie. PSN ID : sebek071 HS : jest ale coś zaczyna nawalać, niedługo bedzie wymieniany wiek : 28 lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TehLover 1 Napisano 23 Luty 2012 (edytowane) zabson87 HS jest Dodawać do znajomych zaznaczając ,że chodzi o Mw3 Edytowane 8 Kwiecień 2012 przez TehLover Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kesiek 1 Napisano 29 Luty 2012 jezeli ktos chce pograc co-op zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacko 1 Napisano 3 Marzec 2012 PSN - Jacko1st. Zapraszam również do składania podań do klanu - ImPL - . Podania należy składać na forum klanowym, które właśnie powstaje ( dokończę je w nocy lub jutro ponieważ jest sobota , trzeba się bawić:) ) - www.impl.freeforums.org . Więcej info wkrótce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciku 0 Napisano 7 Marzec 2012 Ciku1948 HS- chwilowo brak ;( tryby- Wszystko oprócz CTF Survival z wielka chęcią Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Delfinxd 1 Napisano 16 Marzec 2012 Delfinxd Chętnie zagram w survival lub spec opsy w multi tez moge HS jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EloElo52i0 0 Napisano 18 Marzec 2012 chętnie zagram PSN: EloElo52i0 HS brak Spec Ops / Przetrwanie / Multi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PolskaKasha 0 Napisano 25 Marzec 2012 iD PolskaKasha ratio w kazdym codzie (od MW zaczynajac) powyzej 1.40 glownie wieczorki i kill confirmed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SpeedDevil 0 Napisano 1 Kwiecień 2012 (edytowane) Poszukuje chetnych do zaliczenia wszystkich misji na gwiazdki na hard w call of duty MW3. '/> ' width='500' height='120' type='application/x-shockwave-flash'> Edytowane 1 Kwiecień 2012 przez SpeedDevil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 20 Napisano 1 Kwiecień 2012 PSN: Zetrov Hs: brak moge grać w każdy tryb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DemiunN 0 Napisano 8 Kwiecień 2012 (edytowane) Ja rowniez z checia zagram PSN: "DuzyHopiec" HS jest wiek: 15 Edytowane 9 Kwiecień 2012 przez DemiunN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobic999 11 Napisano 9 Kwiecień 2012 Yo mam problem wyswiela mi error gdy chce zagrac online i kaze mi odwiedzic stronke co najlepsze jak z kumplem gram co-op'a to wszystko chodzi elegancko pomozcie bo bym sobie pyknął jakis meczyk z gory dzieki za pomoc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 1 Maj 2012 Wytłumaczcie mi do cholery czy tej MW3 ma Online pass'a bo poprzedni własciciel grał w multi a jade sobie do kuzyna i patrzymy można sobie pograć w mutli bez problemu o co tu chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 1 Maj 2012 Nie ma. Żaden CoD nigdy nie miał niczego podobnego i nie zanosi się, by miał mieć. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 1 Maj 2012 Ahaaaa hmmmmm no to się zastanowimy czy brac BF'A czy pogramy w cod'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 20 Maj 2012 Kurcze grałem sobie w online cod mw3 i tak wyymiatałem jak nigdy na moje dużo lepszy niż BF3 przynajmniej mogłem być pierwszy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 9 Czerwiec 2012 Wygląda na to, że Face Off dla PS3 wyląduje 14 czerwca (wg. callofduty.com). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stage6x 0 Napisano 4 Lipiec 2012 (edytowane) Z chęcią zagram i szukam jakiegoś klanu PSNid: Stage6x HS: Jest Tryby: Mult / Spec Ops Edytowane 5 Lipiec 2012 przez Stage6x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeraIeS 42 Napisano 7 Lipiec 2012 Jeśli szukacie jakiś klanów, lub macie ochote pograć w turniejach i ligach w Call of Duty to zapraszam na www.ps3liga.pl www.pesclub.eu na obu stronach są organizowane turnieje i ligi, w których bierze udział wiele klanów o których nie macie nawet pojęcia ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 7 Lipiec 2012 (edytowane) Ja z kolei z przyjemnością pograłbym z kimś w Spec Ops - zarówno przetrwanie, jaki i co-opowe misje. Standardowe multi zresztą też, dla odmiany. Także te z Collection 2. Wymagania - Headset :P Zależy mi na dobrej zabawie przede wszystkim i spokojnym powbijaniu trofeów bez spiny. Spec Ops jako takie mam średnio ogarnięte, z randomami grać to meh. W razie czego zapraszam - Kaci007 Edytowane 7 Lipiec 2012 przez Numinex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 8 Lipiec 2012 PSN-hubcio26x Chętny tylko i wyłącznie na multi :) HS-Nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach