crash5 29 Napisano 8 Styczeń 2012 (edytowane) Do środy powinienem znów mieć MW3 mój nick na PSN to: gdynia_1987 Gram dla przyjemności , nie jestem wymiataczem. HS mile widziany :) Piszcie też na gg to można się natychmiast ustawić: gg: 4026536 Edytowane 8 Styczeń 2012 przez crash5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grievous 0 Napisano 11 Styczeń 2012 PSN ID: qrievous Hs jest wiek 21 Szukam osoby chętnej do spec ops (zostały mi tylko 3 misje) i do zrobienia przetrwań do 15 fali min Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qlon 4 Napisano 12 Styczeń 2012 PSN ID: Paniczowaty wszystkie tryby , niestety brak hs : < pisac i dodawac : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siriondel 855 Napisano 16 Styczeń 2012 Pomoże ktoś w Survival? Zostało mi 5 misji do ogarnięcia (15 fala), Bootleg + 4 Obłędne, ale ciężko na kogoś ogarniętego trafić w publicznych grach. HS mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
morthisokPL 0 Napisano 16 Styczeń 2012 HS - jest PSNID - morthisokPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goper 3 Napisano 17 Styczeń 2012 PSN ID: GoperPL HS: Nie :/ Chętnie pogram na multi . Zapraszać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziimaczek 1 Napisano 18 Styczeń 2012 Chętnie pogram ;D Brak hs ;c Psn id : ziimaczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grom 0 Napisano 19 Styczeń 2012 (edytowane) PSN ID: grmkrk@gmail.com / grmkrk HS: Jest Urodzony - `87 Strzelam multi - tryb jaki kto chce zawsze się mogę dostosować. Ogarniam - nie mówię, iż jestem super, uber, pro itp. wiadomo każdy ma słabsze dni ale zazwyczaj skill ponad przeciętną i takich też kompanów szukam do grania. Obecność czaso-godzinowa zmienna, ale jestem dość często. Pozdrowienia i GL&HF Edytowane 19 Styczeń 2012 przez Grom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TehLover 1 Napisano 19 Styczeń 2012 Po weekendzie mam stały dostęp do neta więc też chętnie pogram, HS jest, dodawajcie: zabson87 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smain 0 Napisano 19 Styczeń 2012 PSN ID: Monastyr HS: JEST Multi / Spec OPS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterHamster 29 Napisano 20 Styczeń 2012 PSN ID: Bartosz_PL HS: niestety nie mam Wysyłajcie zaproszenia ! :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strozz 0 Napisano 20 Styczeń 2012 PSN: Strozz75 HS: obecny CYA :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawinho 0 Napisano 21 Styczeń 2012 psn:lovethisgame1910 hs:jest w dominacje chetnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyrys 5 Napisano 24 Styczeń 2012 psn: Tygrys23 hs: jest special ops na 3 gwiazdki ktos chetny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinezg 0 Napisano 25 Styczeń 2012 PSN ID: martinezg80 HS:będzie za tydzień;) Tryb: jestem otwarty na propozycje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DDSSTINY 7 Napisano 25 Styczeń 2012 PSN ID: DDSSTINY17 HS: brak. Tryb: również otwarty na propozycje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebacz 0 Napisano 26 Styczeń 2012 PSN: sebacz1 HS: brak Tryby: Wszystkie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps321 2 Napisano 28 Styczeń 2012 Zostały 4 ostatnie, te z tarczami i jeszcze jakieś opsy. Potrzebuję kogoś kto da radę się z tym uporać ;-D HS jest :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dApo 34 Napisano 30 Styczeń 2012 psn dApo_87 hs jest 7.1 sony 24 lata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strahoo 1 Napisano 30 Styczeń 2012 Nick: Strahoo Tryb gry: Hardcore Ricochet Domination Headset: Tak Rok produkcji: 1986 Ogólnie jeśli ktoś gra w Hardcore to mogę zagrać. Nie przysyłajcie zaproszeń do 'normalnego' trybu gry, bo tylko się @%^@$!!! jak muszę wpakować 0,5 magazynka w typa. Najchętniej pograłbym z normalnymi ludźmi bez ADHD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaniutek1 0 Napisano 30 Styczeń 2012 PSN ID: kaniutek HS: Nie mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wislak2009 0 Napisano 1 Luty 2012 Id: wislak2009 Id: wislak2009 HS: Niestety nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SharQ 0 Napisano 4 Luty 2012 ID: SharQ_Pro HS: jeszcze nie ma, ale pewnie niedługo sobie sprawię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sopelon 2 Napisano 5 Luty 2012 ID : Sopelon HS: Jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacko 1 Napisano 7 Luty 2012 PSN: Jacko1st HS: nie :( Tryby: Hardcore TDM, Hardcore Kill Confirm, Hardcore Domination, TDM, Domination, Kill Confirm Wiek: 21 Dostępność: Raczej wieczorami/Noce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach