FirstInFight 2 Napisano 11 Luty 2013 Szuakm chętnych osób do Spec-Ops, gierkę będę miał od środy. Brak HS PSN jak w profilu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariush86 23 Napisano 13 Luty 2013 są chętni do gry online? jesli tak to zapraszać do znajomków i GRAMYYY :banana: HS - oczywiście,że jest :happy: psn - MariushPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
duzyBYK 99 Napisano 13 Luty 2013 Siemano. Jeżeli ktoś chciałby zagrać ze swoją paczką turniej w MW3 to portal Consoles Cups organizuje teraz event 3 vs 3. Tryb to Znajdź i Zniszcz. Reszte informacji znajdziecie pod tym linkiem: http://www.consolescups.pl/2013/02/modern-warfare-3-3v3-1-zapisy/ Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neg 0 Napisano 25 Luty 2013 Hello, PSN: negativ78 HS: brak W sumie grałem tylko w team deathmatch :ph34r: ale inne tryby też wchodzą w grę. W tygodniu niestety nie daje rady,w weekendy jakoś czasami mi się udaje dorwać do czarnuli :) Gram na razie słabo, ale się staram! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sharp 2 Napisano 2 Maj 2013 Cześć, chętnie pogram w MW3 z osobami, które dobrze ogarniają CoD'a. Ja ze swojej strony mogę zaoferować to samo, co potwierdza m.in. wbicie sporo MOAB'ów ;] HS: nie ;< PSNid: SharpPLaying Gram codziennie, rzadko zdarza się, abym opuścił dzień, ale jednak się zdarza ;] Zapraszać ;] Pozdro ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach