fryga 1 Napisano 2 Październik 2011 jak coś to moge jechać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa502 3 Napisano 2 Październik 2011 to jedziemy cos teraz?;> 20% wyscigu albo 50 ^^ tylko niech ktos hosta zalozyc i da znac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryga 1 Napisano 2 Październik 2011 Jedziemy coś ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 2 Październik 2011 Dobra to ja mam takie pytanie... o ktorej ta liga ma startowac... oczekuje odp od opiekunow. pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryga 1 Napisano 2 Październik 2011 mi by pasowało koło 20 jak coś opiekunowie ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa502 3 Napisano 2 Październik 2011 ja wlasnie nie moge od 18.30 do jakos 21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 2 Październik 2011 Do ligi dolacza: Szogan (psnid: szogan) - Pad otrzymuje on zespl Torro Rosso. prosze przywitac sie nawzajem... ps osa jesli nei mzoesz to bedziesz musial albo moc albo bedziesz wypisany z ligi bo z tego co wiem to raczej bedzie to godz 20.00... bo nie ma sensu zabierac miejsca komus a samemu nie moc jechac... ps2... Macie juz komplet :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa502 3 Napisano 2 Październik 2011 przez to ze nie mgoe byc na jednych testach mam byc wypisany z ligi ? -.- wybacz ale mam mecz ligowy i musze na nim byc i jest on rozgrywany na boisku a nie na ps3 takze nie zrezygnuje z niego ^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 2 Październik 2011 czytaj prosze ze zrozumieniem... ja napisalem o godzinie startu ligi!! a nie o dzisiejszych testach.. liga startuje 30 pazdziernika i jesli nie bedziesz mogl byc np o 20.00 w kazda niedziele od 30.10 to wowczas lepiej jest zrezygnowac prawda?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa502 3 Napisano 2 Październik 2011 noo dobra tylko ze caly czas rozmawialismy tutaj o testach i myslalem ze o to Ci chodzi a nie o start ligi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryga 1 Napisano 2 Październik 2011 co to są za testy dzisaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 2 Październik 2011 (edytowane) Witamy kierowcow ze stajni Toro Rosso i zaprzaszamy dzis na trening! :) Testy do ligi GP Australii. Edytowane 2 Październik 2011 przez F3niX 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryga 1 Napisano 2 Październik 2011 1. Tutanhamon 2. WildaF3niX 3. tomluc1988_pl 4. Smiechu12 5. osa502 6. Fryga95 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa502 3 Napisano 2 Październik 2011 Zatem panowie jesli mozna prosic to prosze o przesuniecie testow dzisiejszych na godzine 21 a jezeli nie da rady no to wtedy mowie z gory ze nie moge :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 2 Październik 2011 Error a co z kolega o nicku dragoner114? On bedzie jezdzic czy nie? Bo jezeli nie to jedno miejsce sie zwalnia i moze ktos mial by ochote dolaczyc do nas. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szogan 0 Napisano 2 Październik 2011 CZeść jeżże w zespole toro rosso , kiedy sa najbliższe testy , i jak znaleźść waszego rooma ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Verbatimek 146 Napisano 2 Październik 2011 (edytowane) Pamiętajcie Panowie aby za wczasu pododawać siebie do znajomych na PSN ;) Edytowane 2 Październik 2011 przez Verbatimek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szogan 0 Napisano 2 Październik 2011 Moge prosić o odpowiedź na mojego posta ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PePeSh 0 Napisano 2 Październik 2011 Dobra to ja mam takie pytanie... o ktorej ta liga ma startowac... oczekuje odp od opiekunow. pozdro. Myślę że godzinę regularnej ligi wyznaczymy na 20.00. Z tego co prześledziłem forum, to tak będzie większości pasować. Podobnie chyba startują pozostałe ligi i dobrze by było się tego trzymać. Na dzisiejszy trening o 20.00 zapisali się narazie: 1. Tutanhamon 2. WildaF3niX 3. tomluc1988_pl 4. Smiechu12 5. osa502 6. Fryga95 Ktoś jeszcze chętny ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 2 Październik 2011 Szogan dodam, ze zostaniesz zaproszony przez gracza hostujacego :) przez PSN 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PePeSh 0 Napisano 2 Październik 2011 CZeść jeżże w zespole toro rosso , kiedy sa najbliższe testy , i jak znaleźść waszego rooma ? Dziś o 20.00 są najbliższe testy. O 19.50 bądż online to zostaniesz dodany do hosta. Ja zakładam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szogan 0 Napisano 2 Październik 2011 Ja jestem chętny ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryga 1 Napisano 2 Październik 2011 czyli dzis testy o 20 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 2 Październik 2011 No na to wyglada :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PePeSh 0 Napisano 2 Październik 2011 DO WSZYSTKICH : (bo widzę że zamiast zapisywać się to walicie post za postem) Dziś o 20.00 są testy ligi 5. Chętni proszę o dopisanie się do listy. Dopisywanie się robicie we własnym zakresie kopiując moją listę, dodając na końcu siebie i wklejając do w swojego posta. Na listę wpisujemy PSNid Przed treningiem należy być około 10 min wcześniej, tak, abym zdążył każdego dodać. Jeszcze raz aktualna lista na dziś. Zainteresowanych proszę o dopisywanie się: 1. Tutanhamon 2. WildaF3niX 3. tomluc1988_pl 4. Smiechu12 5. osa502 6. Fryga95 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach