PePeSh 0 Napisano 3 Październik 2011 Człowieku o tej porze to 50% ludzi leczy kaca a 25% jest w parku na spacerze z dziećmi... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 3 Październik 2011 (edytowane) Nie no chyba 10-11 to zbyt rano tak jak PePeSh pisze ;p a co do filmiku to start masz zupelnie jak Mak Webber ;D Edytowane 3 Październik 2011 przez F3niX 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PePeSh 0 Napisano 3 Październik 2011 Niestety uślizg tylnej osi, potem chwilowa utrata kontroli nad bolidem. No a co z tego wynikło to sam widziałeś ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szogan 0 Napisano 3 Październik 2011 Sry że niebyło mnie na gadu ale cos mi wyskoczyło ; ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa502 3 Napisano 3 Październik 2011 jedziemy o 20 trening? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryga 1 Napisano 3 Październik 2011 moge jechać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PePeSh 0 Napisano 4 Październik 2011 Dla wszystkich fanów: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szogan 0 Napisano 4 Październik 2011 A moze tak treningi w piatek o 20.00 , iw sobote tak o 10.30 ? ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PePeSh 0 Napisano 4 Październik 2011 Na pewno będziemy chcieli zorganizować oficjalny trening Ligi 5 w niedzielę około godziny 20.00 coś na kształt wyścigu ligowego na zasadach wyścigu oraz 50% długości dystansu. Dobrze by było, żeby cała liga się stawiła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bananek1982 0 Napisano 4 Październik 2011 (edytowane) Na pewno będziemy chcieli zorganizować oficjalny trening Ligi 5 w niedzielę około godziny 20.00 coś na kształt wyścigu ligowego na zasadach wyścigu oraz 50% długości dystansu. Dobrze by było, żeby cała liga się stawiła. z przykrością zawiadamiam że w tą niedzielę niestety nie będę obecny na treningu (nie ma mnie cały dzień - sprawy rodzinne) Edytowane 4 Październik 2011 przez bananek1982 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smiechu14 5 Napisano 4 Październik 2011 Na pewno będziemy chcieli zorganizować oficjalny trening Ligi 5 w niedzielę około godziny 20.00 coś na kształt wyścigu ligowego na zasadach wyścigu oraz 50% długości dystansu. Dobrze by było, żeby cała liga się stawiła. Ja oczywiście się zgłaszam ale przez mój router nie mogę się połączyć z Tobą, może ktoś inny mógł założyć pokój? Chociaż nie wiem czy by to coś pomogło... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 4 Październik 2011 Da rade przesunac na 20:15? Bo na 20 sie nie wyrobie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa502 3 Napisano 4 Październik 2011 a dzisiaj jakis trening? ;> bo wczoraj jakos chetnych nie bylo ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 4 Październik 2011 (edytowane) Ja dzis moge jechac. Edytowane 4 Październik 2011 przez F3niX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SeN 1 Napisano 4 Październik 2011 jak ktoś chętny pośmigać dziś to wbijać online Ja oczywiście się zgłaszam ale przez mój router nie mogę się połączyć z Tobą, może ktoś inny mógł założyć pokój? Chociaż nie wiem czy by to coś pomogło... smiechu dzwoń do swojego ISP i pytaj się o przekierowanie portów albo publiczny adres, dopóki nie będziesz miał NAT2 cały czas będziesz miały problem z graniem online Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szogan 0 Napisano 4 Październik 2011 No dobry poysł , ale fajnie bybyło w godzinach porannych tzn. 10-11 . ; ] To oficialnie trening w niedziele ? . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PePeSh 0 Napisano 5 Październik 2011 (edytowane) Tak, w niedziele jest oficjalny trening. Godzina startu 20:30. Kto będzie online o 20:15 ten zostanie dodany do treningu. Przypominam, że jest to oficjalny trening więc mogą jechać tylko gracze zapisani do ligi 5. Dobrze by było, żeby wszyscy zapisani do ligi się stawili. Wyjątkiem są bananek1982 (zgłoszona nieobecność) oraz smiechu14 (problemy z łączem nad którymi pracujemy). Edytowane 5 Październik 2011 przez PePeSh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PePeSh 0 Napisano 5 Październik 2011 (edytowane) Skład Ligi 5 - Ważne !!! Ustaliłem z założycielami Małej Ligi, że do dnia 20.10 podam im ostateczną i kompletną listę wszystkich chętnych do startu w obecnym sezonie. Do tego czasu proszę się zastanowić czy na pewno chcecie wziąć udział, czy będziecie w stanie w okolicy godziny 20:30 - 21:00 co niedzielę jeździć, czy Wasze łącze pozwoli na połączenie i granie. Tworzona jest już lista rezerwowa chętnych, którzy deklarują chęć wzięcia udziału w Małej Lidze. Jeżeli ktoś zapisał się tylko dla samego faktu zapisania (do dziś nie mam odzewu od np. BOONK_PL, dragoner114, Szogan) lub zamierza opuszczać co drugi wyścig to lepiej zwolnić miejsce dla kogoś innego, kto będzie aktywnie brał udział w Małej Lidze. Na dzień dzisiejszy mamy taki skład: 1. polo508 (psnid: polo510) - pad 2. tomluc (psnid: tomluc1988_pl) - DFGT 3. lukaszasada (psnid: lukaszasada) - DFGT 4. Boonk (psnid: BOONK_PL) - G25 5. smiechu14 (psnid: smiechu12) - Pad 6. SeN (psnid: SeN_81) - G25 7. PePeSh (psnid: Tutanhamon) - DFP 8. dragoner114 (psnid: ) - DFGT 9. bananek1982 (psnid: bananek1982) - DFGT 10. piotrek2308 (psnid: marko23081974) - DFGT 11. F3niX (psnid: WildaF3niX) - DFGT 12. osa502 (psnid: osa502) - Pad 13. fryga (psnid: Fryga95) - Pad 14. Szogan (psnid: szogan) - Pad PS. Proszę nie podpisywać teraz pod niniejszym postem "tak ja będę na pewno" lub "ja jeszcze nie wiem"... Koło 20.09 będzie przeprowadzenie potwierdzenie obecności. Edytowane 5 Październik 2011 przez PePeSh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 5 Październik 2011 Popraw ta date :) na 20.10 bo niektorzy moga sie zakrecic :D a godzina startow idealna jak dla mnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa502 3 Napisano 5 Październik 2011 Tutnhamon jest moze jakis filmik ze wczorajszego treningu czy nikt nie krecil? ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PePeSh 0 Napisano 5 Październik 2011 Nie kręciłem, może w niedziele będę kręcił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szogan 0 Napisano 5 Październik 2011 "tak ja będę na pewno" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 5 Październik 2011 Szogan, to dobrze. Zatem zapraszamy na niedzielne testy :P i cala reszte, ktora jeszcze nas nie uraczyla swa obecnoscia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SeN 1 Napisano 5 Październik 2011 u mnie może być problem z obecnością, bo prawdopodobnie co drugi weekend będę siedział na szkoleniu do godz 20, a przed konsolą pewnie nie był bym wcześniej niż o 21, dlatego bardziej pasowały by mi stary w porannych godzinach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryga 1 Napisano 6 Październik 2011 chce kots co-opa jechać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach