gulu74 31 Napisano 2 Listopad 2011 (edytowane) Witam wszystkich zainteresowanych wspólną niezobowiązującą grą na BF3 tych graczy którzy są w wieku pow 30 lat i nie dostali się do plutonu "Expendables" a chcieliby dobrej zabawy bez jakiejkolwiek napinki o statystyki gdzie liczy się dobra zabawa w oderwaniu od codziennego życia . Wiadomo że w wiekszości nie mamy czasu na grę przez 24 godziny na dobę (praca , dzieci ,żona lub inne) tylko okazyjnie w czasie wolnym ( czyt. wieczory lub wolne od codziennych obowiązków) dlatego też zdecydowałem się na założenie plutonu o nazwie Dziadki i oczywiście serdecznie zapraszam do zapisywania się . Myślę że ok. 30 osób w plutonie to będzie dobra ilość na spotkanie wspólną zabawę . Przy wpisywaniu się proszę o podanie : 1 PSN iD 2 Konto na Battlelogu P.S. Na battlelogu założony pluton "Dziadki" Mój odnośnik 1.PSN ID: TomiG741 Battlelog: gulu74 2.PSN ID: Separator_85 Battlelog: Separator_85 3.PSN ID: Pawels31S-C Battlelog: Pawel31S-C 4.PSN ID: Warez81 Battlelog: Warez81 5.PSN ID: jaro_grudda Battlelog: SIDav 6.PSN ID: kremulek Battlelog: kremulek_pl 7.PSN ID: Razi1984 Battlelog: Razieluz 8.PSN ID: koksiu1989 Battlelog:koksiu 9.PSN ID: Sieluss Battlelog: Sieluss 10.PSN ID: greyshiver Battlelog: greyshiver 11.PSN ID: mirutermi Battlelog: mirutermi 12.PSN ID: Rumcajs225 Battlelog R-rumcajs 13.PSN ID: Relaksior Battlelog: Relaksior 14.PSN ID: Kedziory Battlelog: pgkedzior 15.PSN ID: PL_ARBAL Battlelog: PL_ARBAL 16.PSN ID: elvisss81 Battlelog: ELVISSS81 17.PSN ID: kleju Battlelog: klejudawid 18.PSN ID: BabelEZD Battlelog: BabelEZD 19.PSN ID: kali_pl78 Battlelog: kali_pl78 20.PSN ID: solin_PL Battlelog: solin81 21.PSN ID: krecik_pl Battlelog: krecik71 22.PSN ID: dario77g Battlelog: dariusz77 23.PSN ID: OwczarPl Battlelog: OwczarPl 24.PSN ID: huberto77 Battlelog: huberto77 25.PSN ID: PAPUT84 Battlelog: paput84 26.PSN ID:nafta-13 Battlelog: lamuracza 27.PSN ID: tomalik78 Battlelog: tomalik78 28.PSN ID: Morbod79 Battlelog: Morbod79 29.PSN ID: MICHASpl Battlelog: MICHASpl82 30:PSN ID:x-MeSto Battlelog: M3st0 31.PSN ID: KIESZU007 Battlelog: kieszu 32.PSN ID: Sedrik8 Battlelog: Sedrik8 33.PSN ID:Ja_C_oo_L Battlelog: JaC_00_L 34.PSN ID:CKDezerterPL Battlelog: CKDezerterPL 35.PSN ID:Kufir_PL Battlelog:Kufir_PL 36.PSN ID:Otacon3 Battlelog: Otacon3 37.PSN ID:ketnik Battlelog:ketnik 38.PSN ID:jakcyt Battlelog:jakcyt 39.PSN ID:ingrid_colt Battlelog: ingrid_colt 40.PSN ID Ela_Pawel210 Battlelog: Ela_Pawel210 41.PSN ID: ventaro Battlelog: ventaro 42.PSN ID: marwit Battlelog marwit81 43.PSN ID: Diben07 Battlelog: Diben07 44.PSN ID: lB0L0l_PL Battlelog: B0L0_PL 45.PSN ID: wuzet Battlelog: wilk-wuzet 46.PSN ID: TomaStas Battlelog: TomaStas 47.PSN ID:bosss77 Battlelog: bosss7777 48.PSN ID: KOZIOLWARSZAWA Battlelog: KOZIOLWARSZAWA 49.PSN ID: dabik Battlelog: dabolek1 50.PSN ID: Redshift_pl Battlelog: Redshift_pl 51.PSN ID: cnk12 Battlelog: autoline 52.PSN ID: rafi37_pl Battlelog: rafi37 52.PSN ID: rafi37_pl Battlelog: rafi37 53.PSN ID: johncen12342 Battlelog: johncen12342 54.PSN ID:Nieruchalski_pl Battlelog: Nieruchalski_pl 55.PSN ID: FanatikWZL Battlelog: FanaticWZL 56.PSN ID: Battlelog: LIsta zamknięta Do wszystki wysyłam (lub wyślę) zaproszenia na PSN . Niepotwierdzenie mojego zaproszenia to dla mnie znak ze nie chcecie być w plutonie .Proszę także o otagowanie swoich nicków na battlelogu ułatwi nam to odnajdywanie sie . W dniu 16.11.2011 w porozumieniu z innymi graczami poszerzam listę naszego plutonu do 50 osób . I tak w dalszym ciągu nie będzie to wielka grupa gdyż od początku istnienia naszego plutonu nie bylo dnia gdzie by było nas więcej niż 16-stu Zasady 1. NIE OBRAŻAJ INNYCH KOLEGÓW TYLKO DLATEGO ŻE SĄ OD CIEBIE GORSI I NIE WSKOCZYLI NA TWÓJ POZIOM GRANIA Pozdrawiam gulu74 Edytowane 18 Grudzień 2011 przez gulu74 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 2 Listopad 2011 (edytowane) A można dołączyć mając lat 27? :sweat: Jeśli byś nagiął zasady to jestem chętny na wspólną grę :) 1. Separator_85 - PSN ID 2. Separator_85 - Battlelog - http://battlelog.bat...r/Separator_85/ Edytowane 2 Listopad 2011 przez Edmunt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gulu74 31 Napisano 2 Listopad 2011 (edytowane) A można dołączyć mając lat 27? :sweat: Jeśli byś nagiął zasady to jestem chętny na wspólną grę :) 1. Separator_85 - PSN ID 2. Separator_85 - Battlelog - http://battlelog.bat...r/Separator_85/ Generalnie dla mnie liczy się dobra zabawa a wiek to drugorzędna sprawa :) oczywiście zapraszam. Pozdro Edytowane 2 Listopad 2011 przez gulu74 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 2 Listopad 2011 No i jeszcze coś; dobrze abyś w pierwszym poście poprzez edycję tworzył listę osób które dopisujesz do plutonu, analogicznie jest to rozwiązane w innych 3 plutonach na forum ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gulu74 31 Napisano 2 Listopad 2011 No i jeszcze coś; dobrze abyś w pierwszym poście poprzez edycję tworzył listę osób które dopisujesz do plutonu, analogicznie jest to rozwiązane w innych 3 plutonach na forum ... Tak oczywiście taka lista powstanie jak tylko znajdą się chętni :) Pozdro 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 2 Listopad 2011 Ok, dopisałem Twoje przedsięwzięcie do przyklejonego tematu ze spisem plutonów > KLIK < życzę wytrwałości w inicjatywie której się podjąłeś :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olunio 6 Napisano 2 Listopad 2011 ok ja tez jestem chcetny : 1 Pawels31S-C 2.Pawel31S-C Mam 33 lata i mam headset ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Augiash 15 Napisano 2 Listopad 2011 Dobry pomysl z nowym plutonem! Bedziemy mogli wspolnie pograc i rywalizowac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gulu74 31 Napisano 2 Listopad 2011 Dobry pomysl z nowym plutonem! Bedziemy mogli wspolnie pograc i rywalizowac :) Mam nadzieję :) że będzie dobra zabawa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
warezz 11 Napisano 2 Listopad 2011 1. PSN ID: Warez81 Battlelog : Warez81 30lat z HS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 2 Listopad 2011 kolejny co zobaczyl newsa i zrobil swoj pluton. Powinniscie zrobic temat jakis i tam dawac linki z opisem .. Kolejny? A może pierwszy? Na forum w sumie są aż 4 tematy z plutonami, 2 już dawno otwarte, jeden n00b o którego błogosławieństwo akumatom prosił mnie już ze 3 dni temu, no i tutaj "dziadki" którego genezy nie znam ale nie doszukuje się próżnej chęci zaistnienia na forum, zupełnie przeciwnie niż w przypadku Twojego postu ... Temat z linkami jest (znajdź sobie!) Opisy też się pojawią .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cubasa_technik 0 Napisano 2 Listopad 2011 Cześć. Dopiero kupiłem B3. Chętnie podpiął bym się pod Dziadkunów :) Ale pytanie - trochę lamerskie - jak i gdzie dostanę konto Orgin? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olunio 6 Napisano 2 Listopad 2011 Wlasnie nie moge kliknac dolacz bo wyskakuje mi jakis kmunikat ze musze wybrac zonieza czy cos takiego... Wogole przy moim nicku jest PC zamiast ps3 i nie wiem gdzie to zmienic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roczez 1 Napisano 2 Listopad 2011 (edytowane) 1.roczez_ps - PSN ID 2. roczez - Battlelog Wiek 29 wiosen Edytowane 2 Listopad 2011 przez roczez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 2 Listopad 2011 Cześć. Dopiero kupiłem B3. Chętnie podpiął bym się pod Dziadkunów :) Ale pytanie - trochę lamerskie - jak i gdzie dostanę konto Orgin? Logujesz się @ i hasłem użytym do rejestracji na kontach EA, u mnie są identyczne z danymi z PsNetwork ... ... Wogole przy moim nicku jest PC zamiast ps3 i nie wiem gdzie to zmienic... A grałeś w ogóle na swoim PSNiD w BF3? Z tego co widzę to chyba nie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olunio 6 Napisano 2 Listopad 2011 Tak gralem na konsoli w bf3 i sie nie zmienilo na ps3 dlatego nie widac ze gralem w battlelogu bo mam tak jakby konto PC a ja przeciez gry na pc nie mam... Gdzie to zmienic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 2 Listopad 2011 Nie pytam czy grałeś na konsoli tylko czy grałeś na swoim profilu? Na stronie playstation nie widać żebyś choćby odpalał BF3 na swoim koncie, w przeciwnym wypadku byłyby widoczne trofea z tej gry (nawet ze stanem 0%) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kremulek 52 Napisano 2 Listopad 2011 (edytowane) Jestem chętny :) 1. kremulek 2. kremulek_pl Mam 30 lat (w przedziale dolny się mieszczę :whistling: ), hs obecny. Gram w BF3 od premiery, ale dopiero zapoznaję się z tym tytułem na dobre, BC2 było ogrywane długo i namiętnie. Wyjadaczem nie jestem, ale nadaję się na zwiad B) Ogólnie lubię dobrą zabawę, a nie hejtowanie tylko dlatego, że nie było kogoś na treningu bo musiał iść na obiad do rodziny :D Tak więc liczę na wspólną grę i do zobaczenia na sieci. Edytowane 2 Listopad 2011 przez kremulek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olunio 6 Napisano 2 Listopad 2011 tak gam zawsze na swoim profilu!!! Nie wiem co jest grane, walsnie pisze na czacie z technikami EA o battlelog zeby mi to zmienili ale oni sa TEPI!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kali78_pl 0 Napisano 2 Listopad 2011 Też jestem chętny. 33 lata z HS 1. kali78_pl 2. kali78_pl Grywam wieczorami i popołudniami w weekendy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dannykato 6 Napisano 2 Listopad 2011 (edytowane) Witam ...chetnie pisze sie na ten pluton i nazwa jest po wypasie :) 1. PSNid : dannykato 2. Battlelog : dannykato 3. Wiek : 30 4. HS : jest 5. gram kazdego wieczoru ,weekendy zalezy 6. Assault pozdrawiam ... Edytowane 2 Listopad 2011 przez dannykato Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Razi 0 Napisano 2 Listopad 2011 Też bym się skusił na dobrą zabawę 1. PSNid : Razi1984 2. Battlelog : Razieluz 3. Wiek : 27 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi37 0 Napisano 2 Listopad 2011 Chetnie z wami pogram "Dziadki" PSN ID: rafi37_PL Battlelog: rafi37_PL Wiek: 29 HS: jest grywam bardzo roznie, zalezy jak chodze do pracy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johncen6 4 Napisano 2 Listopad 2011 A młodszego przyjmiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gulu74 31 Napisano 2 Listopad 2011 A młodszego przyjmiecie Niestety jak sama nazwa wskazuje tylko dziatki ew wyjątkiem są Ci wszyscy których wiek jest już bliski 30 Pozdro gulu74 Też jestem chętny. 33 lata z HS 1. kali78_pl 2. kali78_pl Grywam wieczorami i popołudniami w weekendy. Dołącz na Battlelog . gulu74 Chetnie z wami pogram "Dziadki" PSN ID: rafi37_PL Battlelog: rafi37_PL Wiek: 29 HS: jest grywam bardzo roznie, zalezy jak chodze do pracy. Jak wyżej :) Witam ...chetnie pisze sie na ten pluton i nazwa jest po wypasie :) 1. PSNid : dannykato 2. Battlelog : dannykato 3. Wiek : 30 4. HS : jest 5. gram kazdego wieczoru ,weekendy zalezy 6. Assault pozdrawiam ... Tutaj też nie znajdziesz żadnego szału :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach