warezz 11 Napisano 8 Listopad 2011 P.S. Widzę że dużo osób z Dziadków gra w CD MW3.... czyli chyba spora grupa graczy zdecyduje się jednak na podrywanie w konkurencyjny tytuł. Mnie na pewno nie zobaczysz grajacgo w MW3 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kufir 22 Napisano 8 Listopad 2011 Jeśli chodzi o wspólne granie, zazwyczaj gram w godzinach 16-19 ale tylko tryb RUSH, inne tryby nawet nie odpaliłem; a już mam przegrane jakieś 38h w multi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gulu74 31 Napisano 8 Listopad 2011 Mnie na pewno nie zobaczysz grajacgo w MW3 ;) Mam poprzedniego i nie mam zamiaru znowu gonić się w kółko i podniecać się killstreaks :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gulu74 31 Napisano 9 Listopad 2011 (edytowane) W dniu dzisiejszym pożegnaliśmy pana " Otakon3" . Tak jak pisałem we wcześniejszym poście że niepotwierdzenie mojego zaproszenia na PSN będzie skutkowało pożegnaniem z plutonem. Jeszcze czekam do piątku na dwóch panów Pozdrawiam gulu74 P.S. Wczoraj udało nam sie wspólnie zagrać moze nie wymiataliśmy jakoś specjalnie bo zgranie jest jeszcze liche ale zabawa była super i to jest najważniejsze :) Edytowane 9 Listopad 2011 przez gulu74 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kufir 22 Napisano 9 Listopad 2011 W jaki tryb graliście? Offtop: Koszulka do kupienia na Allegro za 28 zł : Jako dziadek chyba sobie taką kupię aby się poczuć młodszym ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gulu74 31 Napisano 9 Listopad 2011 W jaki tryb graliście? Offtop: Koszulka do kupienia na Allegro za 28 zł : Jako dziadek chyba sobie taką kupię aby się poczuć młodszym ;) Koszulka jest super szkoda ze nie jestem mlodszy o jakies 10 lat to napewno bym sobie ją kupił :) . A wczoraj gralismy w tryb rush Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otacon 78 Napisano 9 Listopad 2011 W dniu dzisiejszym pożegnaliśmy pana " Otakon3" . Tak jak pisałem we wcześniejszym poście że niepotwierdzenie mojego zaproszenia na PSN będzie skutkowało pożegnaniem z plutonem. Jeszcze czekam do piątku na dwóch panów Pozdrawiam gulu74 P.S. Wczoraj udało nam sie wspólnie zagrać moze nie wymiataliśmy jakoś specjalnie bo zgranie jest jeszcze liche ale zabawa była super i to jest najważniejsze :) tylko, że ja jestem otacon3... przez C nie przez K... i nie dostałem żadnego zaproszenia... więc nie miałem co potwierdzać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gulu74 31 Napisano 9 Listopad 2011 tylko, że ja jestem otacon3... przez C nie przez K... i nie dostałem żadnego zaproszenia... więc nie miałem co potwierdzać... Panowie przez mój błąd wyrzuciłem Otacona3 z naszego plutonu za co przepraszam i przywracam Pana z powrotem do plutonu Pozdrawiam gulu74 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otacon 78 Napisano 9 Listopad 2011 Panowie przez mój błąd wyrzuciłem Otacona3 z naszego plutonu za co przepraszam i przywracam Pana z powrotem do plutonu Pozdrawiam gulu74 jak ja jestem Pan to jak dziad musi wyglądać... dzięki za przywrócenie... i mam nadzieję, że uda nam się wkrótce zgrać:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gulu74 31 Napisano 9 Listopad 2011 jak ja jestem Pan to jak dziad musi wyglądać... dzięki za przywrócenie... i mam nadzieję, że uda nam się wkrótce zgrać:) ja tez mam taka nadzieje ze wkrótce zagramy wspolnie Pozdro gulu74 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sas771 0 Napisano 9 Listopad 2011 Witam Nazywam się Arek mam 34l i chętnie przyłącze się do wspólnej zabawy . 1 PSN iD: sas771 2 Konto na Battlelogu: sas771 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gulu74 31 Napisano 9 Listopad 2011 Witam Nazywam się Arek mam 34l i chętnie przyłącze się do wspólnej zabawy . 1 PSN iD: sas771 2 Konto na Battlelogu: sas771 dołącz jeszcze do plutonu na battlelogu a zostaniesz przyjęty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukipuki 1 Napisano 9 Listopad 2011 (edytowane) Witam Luki lat 30, chętnie dołączę do plutonu. PSN ID: ketnik Konto na Battlelogu: ketnik pozdrawiam Edytowane 9 Listopad 2011 przez lukipuki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kozi00 0 Napisano 10 Listopad 2011 (edytowane) Witam, Gram glownie po pracy wieczorami od 18, az mi sie spac za chce :-) sobota i niedziela to inna bajka, odrobie lekcje domowe ,zakupy jazda na szmacie i jestem wolny , chyba ze kumpel wpadnie to flaszke sie zrobi, ale wtedy czymam sie daleko od maszyn latajacych. Z komunikacja jest lipa ale mam skype i teamspeak ( tak ostatno gram z kolega ktory taz pewnie bedzie chcial dolaczyc jak macie miejsce ) Prosze o rozwazenie przyjecia mnie do plutonu . Wiek 29 lat PSN ID: kozi00 Konto na Battlelogu: Zderzak H/S : jest Dzieki Edytowane 10 Listopad 2011 przez kozi00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gulu74 31 Napisano 10 Listopad 2011 Witam,Jeżeli można chciałbym dołączyć do Plutonu, wiek: 33, PSN id: ingrid_colt, battlelog: ingrid_colt. Gram wieczorami około 20, przeważnie ok. 3 godz. sob/niedz - różnie. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gulu74 31 Napisano 10 Listopad 2011 Mamy długi weekend wiec proponuję zorganizować jakieś ustawki (jezeli chodzi o mnie to w grę wchodzą godziny wieczorne ) tylko w które dni i o której godzinie ? Jeszcze raz zwracam sie do was o kandydatury w organizowaniu ustawek ( potrzebuje aby jedna lub dwie osoby mnie wsparły ) info proszę zostawiać na forum Pozdro. gulu74 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mietekbrzytwa 1 Napisano 10 Listopad 2011 Witam, Również chętnie dołącze do plutony jako świeżo upieczony 30 latek. Gram zazwyczaj po 22. PSN ID: MietekBrzytwa Konto na Battlelogu: MietekBrzytwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gulu74 31 Napisano 11 Listopad 2011 Panowie Adrianowski i Slaweknowak600 czekam na potwierdzenie do jutra a w przeciwnym razie bedziemy musieli sie pożegnać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakcyt 0 Napisano 11 Listopad 2011 (edytowane) cześć chętnie dolącze do wspólnej zabawy psn: jakcyt b3: jakcyt , czy ktoś z was używa HS Logitech Vantage USB ?? kupilem takie cudo na kabelku specjalnie pod b3 (kabelki mi nie straszne a przynajmniej nie musze ladowac) i mam taki efekt że słysze rozmowy ale mnie nie słychać :( wiecie jak to naprawić ? :) zapomniałem dodać rocznik '72 :) Edytowane 11 Listopad 2011 przez jakcyt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gulu74 31 Napisano 11 Listopad 2011 W dniu dzisiejszym koledzy Adrianowski i Slaweknowak600 opuscili a może tak naprawde nigdy nie wstąpili do naszej grupy . Na ich miejsce do dnia jutrzejszego wybiorę dwóch z pośród kilku chętnych . Do zobaczenia na polu walki :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
killzone7503 1 Napisano 11 Listopad 2011 killzone7503 chetnie dolacze mam hs . gram wieczorkami 36 lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gulu74 31 Napisano 12 Listopad 2011 killzone7503 chetnie dolacze mam hs . gram wieczorkami 36 lat Nie ma takiego użytkownika na battlelogu . Dalej nie ma kompletu w naszym plutonie czekam na battlelogu na potwierdzenia od kilku panów i niestety jak do tej pory ich nie otrzymałem więc pewnie dzisiaj jeszcze lista nie będzie zamknięta. Dzieki za wczorajszą walkę było super szkoda ze HS działa do kitu ale z Sedrik8 trochę żeśmy pogadali :thumbsup: reszta też by mogła zacząć używać HS . Do zobaczenia dzisiaj o 22:00 Nara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ven 0 Napisano 12 Listopad 2011 (edytowane) Chętnie dołączę do "tetryków" ;) '74 PSN ID: ventaro Konto na Battlelogu: Ventaro Gram głównie wieczorkami, no chyba że weekend :) Pozdr Edytowane 12 Listopad 2011 przez Ven Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kufir 22 Napisano 12 Listopad 2011 Tak mnie zafascynowała ta gra że aż sobie robiłem sygnaturkę z Battlefielda :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ingrid_colt 0 Napisano 13 Listopad 2011 Ja ciągle jestem zainteresowany: PSN id: ingrid_colt battlelog: ingrid_colt Pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach