gulu74 31 Napisano 29 Grudzień 2011 Witam nigdy nie miałem okazji grać w tak dużym gronie polskich graczy, chętnie bym się dołączył do gry. PSN ID: Leon-z-Poczty Battlelog: saprolegnia Wiek: 31 latek HS jest ale raczej nie korzystam. W związku z tym, że jest dziecko i żona muszę być wyrozumiały co do czasu gry również pracuję na 3 zmiany tak więc z dostępnością może być różnie ale raczej codziennie jestem on line. Witam jak tylko zwolnią się miejsca to dam Ci znac Rozmawiałem z liderem plutonu Expendables na temat jakiegoś sparingu w nowym roku no i ustaliśmy wstępną datę na 14 lub 15 stycznia :thumbsup:. Pierwotny plan jest aby zagrać CQ bo z rush'em był ostatnio problem i trzeba było grać na serwerach AUS. Do sparingu potrzeba tak jak ostatnio 12 chętnych do podstawowego składu no i oczywiście rezerwowi. Zgłoszenia proszę przysyłać do dnia 05.01.2012 ( tak jak ostatnio na forum) a 06.01.2012 podam wstępne składy abyśmy mogli zacząć trenować Pozdrawiam gulu74 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kremulek 52 Napisano 29 Grudzień 2011 Optuję za 15 stycznia (niedziela), gdyż w sobotę może być ciężko z ludźmi, np ze mną Wstępnie się piszę jako chętny. Zapewne będzie trzeba jeszcze potwierdzić, nie? Do tego czasu może potrenujemy w jakiś w miarę stałych składach? I opiszmy tutaj jakąś w miarę prostą (acz skuteczną) taktykę. Może unikniemy w ten sposób dostania batów jak ostatnio :whistling: Do boju :woot: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R-rumcajs 0 Napisano 29 Grudzień 2011 Chętny na sparing z plutonem :Expendables Pozdrawiam R-rumcajs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
warezz 11 Napisano 29 Grudzień 2011 14go nie dam rady. 15go chetnie pod warunkiem ze po ogloszeniu skladu bedzie on trenowal taktyke druzynowa az do czasu meczu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gulu74 31 Napisano 29 Grudzień 2011 1. Kremulek 2.R-rumcajs 3.Warez81 4.Ingrid_colt 5.koksiu1989 - rezerwowy Kolejni chętni proszę kopiować listę i dopisywać się wraz kolejnym nr.. Tak jak pisałem w poprzednim poście zapisy do 05.01.2011. Warez bardzo dobrze zaznaczył że istotna kwestia treningów oczywiście jeżeli któryś z was ma ochotę zmierzyć się z ExP a nie ma czasu na trening taktyczny to proszę nie dopisywać się do listy bo nieobecność na trzech treningach będzie skutkowała przeniesieniem do rezerw. Od w/w reguł nie ma odwołania ponieważ ten sparing potraktujmy poważnie i nie chodzi o to żeby wygrać ale pokażmy że umiemy grać zespołowo :thumbsup: Pozdrawiam gulu74 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
n4zgulec 0 Napisano 29 Grudzień 2011 1. Kremulek 2.R-rumcajs 3.Warez81 4.Ingrid_colt 5.koksiu1989 - rezerwowy 6.B0L0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MICHASpl 2 Napisano 29 Grudzień 2011 1. Kremulek 2.R-rumcajs 3.Warez81 4.Ingrid_colt 5.koksiu1989 - rezerwowy 6.B0L0 7.MICHASpl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
babel8 0 Napisano 30 Grudzień 2011 1. Kremulek 2.R-rumcajs 3.Warez81 4.Ingrid_colt 5.koksiu1989 - rezerwowy 6.B0L0 7.MICHASpl 8.BabelEZD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gulu74 31 Napisano 30 Grudzień 2011 (edytowane) 1. Kremulek 2.R-rumcajs 3.Warez81 4.Ingrid_colt 5.koksiu1989 - rezerwowy 6.B0L0 7.MICHASpl 8.BabelEZD 9.Diben07 10.Ventaro 11.KOZIOLWARSZWA - jeszcze nie wiem co bede robil dokladnie 14/15 ale wstepnie tak 12.gulu74 Edytowane 30 Grudzień 2011 przez gulu74 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel210 2 Napisano 30 Grudzień 2011 1. Kremulek 2.R-rumcajs 3.Warez81 4.Ingrid_colt 5.koksiu1989 - rezerwowy 6.B0L0 7.MICHASpl 8.BabelEZD 9.Diben07 10.Ventaro 11.KOZIOLWARSZWA - jeszcze nie wiem co bede robil dokladnie 14/15 ale wstepnie tak 12.gulu74 Rezerwa: 13. Ela_Pawel210 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakcyt 0 Napisano 30 Grudzień 2011 (edytowane) 1. Kremulek 2.R-rumcajs 3.Warez81 4.Ingrid_colt 5.koksiu1989 - rezerwowy 6.B0L0 7.MICHASpl 8.BabelEZD 9.Diben07 10.Ventaro 11.KOZIOLWARSZWA - jeszcze nie wiem co bede robil dokladnie 14/15 ale wstepnie tak 12.gulu74 Rezerwa: 13. Ela_Pawel210 14. jakcyt Edytowane 30 Grudzień 2011 przez jakcyt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kufir 22 Napisano 30 Grudzień 2011 1. Kremulek 2.R-rumcajs 3.Warez81 4.Ingrid_colt 5.koksiu1989 - rezerwowy 6.B0L0 7.MICHASpl 8.BabelEZD 9.Diben07 10.Ventaro 11.KOZIOLWARSZWA - jeszcze nie wiem co bede robil dokladnie 14/15 ale wstepnie tak 12.gulu74 Rezerwa: 13. Ela_Pawel210 14. jakcyt 15. Kufir_PL (Ja tez nie wiem czy tego dnia będę dostępny. ale zawsze chętnie pogram gdy tylko będę mógł) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gedeon1974 48 Napisano 30 Grudzień 2011 (edytowane) Witam. Ktoś polecił mi przeczytanie tego tematu na tym dawno nie odwiedzanym przeze mnie forum. Na początku się przedstawię; Jestem Gedeon1974 lider klanu JSP (ale zabrzmiało :) ) a prywatnie 37 latek...grający od dosyć dawna w BFy. Niektórzy mnie tu jeszcze pamiętają :) Poczytałem, pooglądałem i poczułem do Was sympatię. Podoba mi się Wasze podejście do zabawy. Jeśli mielibyście ochotę pograć lub pogadać ludźmi którzy mają podobne podejście do sprawy, a (tylko troszkę) więcej doświadczenia w tym wszystkim oraz organizowaniu rozgrywek. Zapraszam na swoje podwórko: http://battlefieldfun.yum.pl/forum/ temat JSP. Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że mój post nie zostanie usunięty. PS. To nie jest żadna reklama, rekrutacja czy też próba przejęcia użytkowników, jedynie grzeczne zaproszenie :) Edytowane 30 Grudzień 2011 przez Gedeon1974 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gulu74 31 Napisano 30 Grudzień 2011 Witam. Ktoś polecił mi przeczytanie tego tematu na tym dawno nie odwiedzanym przeze mnie forum. Na początku się przedstawię; Jestem Gedeon1974 lider klanu JSP (ale zabrzmiało :) ) a prywatnie 37 latek...grający od dosyć dawna w BFy. Niektórzy mnie tu jeszcze pamiętają :) Poczytałem, pooglądałem i poczułem do Was sympatię. Podoba mi się Wasze podejście do zabawy. Jeśli mielibyście ochotę pograć lub pogadać ludźmi którzy mają podobne podejście do sprawy, a (tylko troszkę) więcej doświadczenia w tym wszystkim oraz organizowaniu rozgrywek. Zapraszam na swoje podwórko: http://battlefieldfun.yum.pl/forum/ temat JSP. Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że mój post nie zostanie usunięty. PS. To nie jest żadna reklama, rekrutacja czy też próba przejęcia użytkowników, jedynie grzeczne zaproszenie :) Witam serdecznie. Jak już pewnie zauważyłeś jestem założycielem "Dziadków" i też mam 37 lat ( jak ten czas zap...la ) . Dzięki za zaproszenie do wspólnej zabawy oraz dyskusji :thumbsup: na pewno z czasem skorzystamy z Twojej propozycji :thumbsup: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gedeon1974 48 Napisano 31 Grudzień 2011 Tak poza nawiasem, skoro macie tutaj pluton a nie klan....to nie widzę przeszkód żeby pomóc Wam gdybyście mieli ewentualne braki kadrowe na mecze. Wystarczy napisać i pomożemy :) Pozdrawiam i wszystkiego co dobre w nadchodzącym Nowym Roku 2012 życzę ! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morbod 0 Napisano 31 Grudzień 2011 1. Kremulek 2.R-rumcajs 3.Warez81 4.Ingrid_colt 5.koksiu1989 - rezerwowy 6.B0L0 7.MICHASpl 8.BabelEZD 9.Diben07 10.Ventaro 11.KOZIOLWARSZWA - jeszcze nie wiem co bede robil dokladnie 14/15 ale wstepnie tak 12.gulu74 Rezerwa: 13. Ela_Pawel210 14. jakcyt 15. Kufir_PL (Ja tez nie wiem czy tego dnia będę dostępny. ale zawsze chętnie pogram gdy tylko będę mógł) 16. Morbod 79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gulu74 31 Napisano 31 Grudzień 2011 Tak poza nawiasem, skoro macie tutaj pluton a nie klan....to nie widzę przeszkód żeby pomóc Wam gdybyście mieli ewentualne braki kadrowe na mecze. Wystarczy napisać i pomożemy :) Pozdrawiam i wszystkiego co dobre w nadchodzącym Nowym Roku 2012 życzę ! Dziękować no i oczywiście Tobie też życzymy wszystkiego naj dużo zabawy i obyśmy się spotkali w tym 2012 :thumbsup: pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kufir 22 Napisano 17 Styczeń 2012 Co tu taka cisz,a przenieśliśmy sie na jakieś inne forum ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gulu74 31 Napisano 7 Marzec 2012 Widzę że cenzura działa no to super że na tym forum panuje jeszcze ustruj z poprzedniej dekady hehehe to ja mam taką prośbę aby moją skroną osobę też wyautować z tego forum bo nie zamierzam się tutaj udzielać !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
warezz 11 Napisano 15 Marzec 2012 (edytowane) >>>CENZURA<<< Edytowane 15 Marzec 2012 przez kakaroto 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ropuch1964 0 Napisano 26 Październik 2012 Witam chetnie wstapilbym do waszej ferajny Ropuch1964 Lat 48 HS dziala jak diabli Wlasny serwer No i checi do zabawy Moj kolega tez jest chetny do wspolnej gry FestungPosen Lat 36 HS dziala Jestesmy z Poznania gramy najchetniej w podboj ale mozemy tez grac w cokolwiek, odpowiedx prosilbym najlepiej na PS 3 bo tam jestem najczesciej Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach