Emir 2 Napisano 1 Kwiecień 2008 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 1 Kwiecień 2008 Pierwszy WipEout na PS3, online dla 8 graczy, ranking sieciowy, dla fanów serii pozycja obowiązkowa. Ja już zacieram rączki, oby do maja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 1 Kwiecień 2008 Zagram w demo... tak samo jak na PSXie. Więcej mi nie trzeba ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jontr 0 Napisano 2 Kwiecień 2008 Pierwszy WipEout na PS3, online dla 8 graczy, ranking sieciowy, dla fanów serii pozycja obowiązkowa. Ja już zacieram rączki, oby do maja ja poczekam na recenzje. jesli w jakiejkolwiek bedzie choc napomkniecie o tym, ze FPSy nie trzymaja rownego poziomu - odpuszczam. w tej grze nie ma miejsca na przcinki animacji. tu MUSI byc plynnie do bolu. a poza tym - pozucja OBOWIAZKOWA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 2 Kwiecień 2008 O fps możemy być raczej spokojni, czytałem kilka tekstów na różnych zagranicznych serwisach. Gra chodzi bez żadnych zwolnień. Ja mam nadziej, że tryb online nas nie zawiedzie, bo ściganie sie z kumplami z listy w WipEouta to będzie czysty miodzik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rucus1910 2 Napisano 4 Kwiecień 2008 Poda mi ktos termin wydania(o ile jest znany)...Cos w maju pisze na poczatku watku jest to pewne??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 5 Kwiecień 2008 Sadzac po gameplayach z Gamersyde nie ma mowy o przycinkach animacji .Podoba mi sie ,ze nie bedzie pitstopow ,energie mozna podladowac poswiecajac zebrana dopalke .No i cieszy mnie ,ze to bedzie bardziej racer jak 3 czesci z psx-a niz strzelanka jak Fusion .Dokladnej daty jeszcze chyba nie ma ,ja slyszalem 2 wersje -polowa i koniec maja .Moze sony zrobi nam niespodzianke i w odswiezonym ps store bedzie czekal nowy Wipeout...? taa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piciu 1 Napisano 5 Kwiecień 2008 Sadzac po gameplayach z Gamersyde nie ma mowy o przycinkach animacji .Podoba mi sie ,ze nie bedzie pitstopow ,energie mozna podladowac poswiecajac zebrana dopalke .No i cieszy mnie ,ze to bedzie bardziej racer jak 3 czesci z psx-a niz strzelanka jak Fusion .Dokladnej daty jeszcze chyba nie ma ,ja slyszalem 2 wersje -polowa i koniec maja .Moze sony zrobi nam niespodzianke i w odswiezonym ps store bedzie czekal nowy Wipeout...? taa Marzenia - i do tego za 139zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rucus1910 2 Napisano 5 Kwiecień 2008 @piciu Hmm...ciezko cos wywnioskowac z Twojej odpowiedzi ktora zawiera jedno slowo(marzenia).Jezel masz jakies informacje to podziel sie swoimi przemysleniami a najlepiej poprzyj je stosownymi linkami... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piciu 1 Napisano 5 Kwiecień 2008 Moj blad, bo zacytowalem calosc a nie ostatnie zdanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shitmaker 0 Napisano 8 Kwiecień 2008 ja mam jeszcze projektor i plansze 220 cali! Ta gra dla mnie to must have. Do tego napewno będzie użycie technologii SIXASIS. Już nie moge się doczekać machaniem padem w lewo i prawo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 18 Kwiecień 2008 Witam Panowie (i Panie) może ktoś wie już i zna dokładną datę wyjścia na 'świat' WipeoutHD?... cena myślę że będzie proporcjonalna do GranTourismo Prologue, ale wlaśnie interesuje mnie data wydania tej giery... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 18 Kwiecień 2008 WitamPanowie (i Panie) może ktoś wie już i zna dokładną datę wyjścia na 'świat' WipeoutHD?... cena myślę że będzie proporcjonalna do GranTourismo Prologue, ale wlaśnie interesuje mnie data wydania tej giery... Na 90% końcówka maja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 19 Kwiecień 2008 Choroba oby szybciej, po wersji na PS2 mam chcice, dosłownie... na tego Wipeout'a! Mam nadzieję że będzie rozwalający, w znaczeniu każdym!:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jamaniek 0 Napisano 19 Kwiecień 2008 Widze, że nikt tego nie linkował więc dam Wipeout HD Preview Day One: http://gamersyde.com/news_6175_en.html Wipeout HD Preview Day Two: http://gamersyde.com/news_6183_en.html Sam gameplay w 60fps. Wygląda poprostu niesamowicie. Świetne wrażenie robi "pulsujący tor" w rytm muzyki. Gra idealna. Już nie mogę się doczekać 1UP Preview: http://www.gamevideos.com/download?videoId....wo_640x360.wmv Sporo świeżych informacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 19 Kwiecień 2008 Te linki z gamersyde pojawiły się na ps3site jakis czas temu, wiec.... to już było. Nie zmienia to faktu, że gra prezentuje się świetnie (a to tytuł przeznaczony tylko na PSS!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jamaniek 0 Napisano 19 Kwiecień 2008 Ja tam czekam na zapowiedź ze strony PS3site. Jest tyle informacji na temat gry, że zapowiedź powinna pojawić się już dawno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 21 Maj 2008 Premiera gry odbędzie się latem. Pierwotnie planowali w maju, ale gra zalicza poślizg w celu dopracowania trybu online. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 21 Maj 2008 Kicha straszliwa Mogli by dac chociaz te demko w ktore grali na psd albo starter packa z jednym torem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 21 Maj 2008 Racja demko by sie przydało,jakoś z niepokojem spoglądam na Wipeouta 3-ciej generacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 21 Maj 2008 O sama gre nie ma sie co obawiac, bedzie miazdzyc pod kazdym wzgledem. Obawialem sie o model jazdy, ale Butcher rozwial watpliwosci. Tylko te odwlekanie premiery...ile mozna czekac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czekers_ 0 Napisano 29 Maj 2008 No właśnie - kiedy premiera? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 29 Maj 2008 Latem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 30 Maj 2008 Ja juz nie moge sie doczekac. Ciekawe jaka będzie cena. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piciu 1 Napisano 2 Lipiec 2008 Ma ktos jakies nowe przecieki dotyczace daty wydania ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach