fbaran 0 Napisano 25 Wrzesień 2008 W gt5 jak przeczytasz warunki czy tam regulamin czy co to tam jest. Nie masz napisane, ze mozesz sciagnac na 5 aktywowanych systemow PS3. Skoro oni kupili i sciagneli to pewnie bedzie dzialac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ephemeralM 1 Napisano 25 Wrzesień 2008 a ja wam powiem, ze juz mam problem. muzyka mi co jakis czas przerywa na chwile D: jak wlaczylam wlasna muzyke to nic takiego sie nie dzialo, tylko oryginalny ost tak tnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fbaran 0 Napisano 25 Wrzesień 2008 Ja nie mialem problemow. Moze sprobuj zrestartowac konsole i wlaczyc ponownie gre. Aki1986 napisz do mnie na gg bo cos sie nie mozemy dogadac przez te pm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ephemeralM 1 Napisano 25 Wrzesień 2008 kurde no normalnie bede plakac ;-; wszystko juz zrobilam i nadal tak tnie huhh ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
subek 3 Napisano 25 Wrzesień 2008 Ja jestem po pierwszym turnieju online Zaliczylem dwa trofea i ukonczylem na drugim miejscu Co moge powiedziec to tyle, ze gra jest wypasna Trasy sa super i potrafia zaskoczyc, muzyka wiadomo ekstra, narazie wydaje sie troche wolno ale i tak czasami trudno ogarnac sprzet, juz widze co bedzie jak sie troche poodkrywa Jak narazie POLECAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArczX 4 Napisano 25 Wrzesień 2008 Co prawda pytałem polygamistów i nikt nie miał żadnych problemów, ale jak możecie przeczytać tutaj, tu i w kilku innych miejscach sporo użytkowników ma problem z przejechaniem choćby jednego wyścigu, bo sama gra się zawiesza. Na razie nie ma wyjaśnienia co jest przyczyną, a gracze snują tylko podejrzenia, ale prawdopodobnie jest to jednak spory problem, bo bardzo dużo użytkowników go zgłasza. Gdy będziemy wiedzieli coś więcej to na pewno Was poinformujemy. Na razie miejmy nadzieję, że nikogo z Was ten problem nie dotknie. źródło : Polygamia.pl ephemeralM masz problem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ephemeralM 1 Napisano 25 Wrzesień 2008 dobrze, ze to tylko muzyka z gry sie tnie. moge sobie skopiowac jakas inna na hdd i nie cierpiec :< mam nadzieje, ze zrobia jakis patch i to szybko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 25 Wrzesień 2008 Już się pojawił pomysł czemu tak się dzieje. Ponad 50 osób na friendliście. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomisior 110 Napisano 25 Wrzesień 2008 A jak u was? instalowaliscie najpierw malego pizdzika? pozniej wiekszy plik czy na odwrot? nei wydaje mi sie zeby to mialo znaczenie, bo jest to bez sensu. Co dziwne, mi instaluje tego malego, game unlockera zaraz po zassaniu. a kumpel ktory ma 2.43, ma to normalnei zassane jak demko, ktore czek ana instalniecie :/ juz zglupialem i nie wiem jak to instalowac. dopiero 15% mam .ehhh zawsze musza bcy problemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek 7 Napisano 25 Wrzesień 2008 Już się pojawił pomysł czemu tak się dzieje. Ponad 50 osób na friendliście. Osobiście nie sądzę, aby tak było. Z tego co wiem, problemy te dotyczyły problemu SINGLE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 25 Wrzesień 2008 Z tego co czytam to się dzieje tylko online przy >50 friendsach. Offline jest ok Spróbujcie zagrać online na pustym koncie. O ile się da... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ephemeralM 1 Napisano 25 Wrzesień 2008 ja mam ok. 15 osob na friendliscie i gram w single. muzyka nadal sie przycina, wiec nie sadze zeby to bylo powodem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 25 Wrzesień 2008 Tylko, że >50 osób na liście wpływa nie na przycinanie muzyki, bo umówmy się z tym da się żyć , tylko na całkowite zawieszanie gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ephemeralM 1 Napisano 25 Wrzesień 2008 oh ok.. D: wcale nie da sie zyc, to jest okropne D: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 25 Wrzesień 2008 Haha Kobiety Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
legileg 2 Napisano 25 Wrzesień 2008 Jezu, jaka ta gra jest potwornie trudna. Złamał mnie ani Devil May Cry, ani Ninja Garden Sigma, ale przy Wipeoutcie zaraz zjem pada! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 25 Wrzesień 2008 A grałeś w poprzednie czy to Twój pierwszy Wipek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
legileg 2 Napisano 25 Wrzesień 2008 Pierwszy raz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ephemeralM 1 Napisano 25 Wrzesień 2008 powiem wam cos. juz nie moge. a doszlam tylko do 2 eventu D: za to na pierwszym mam same zlote medale ^^ (nie zeby to bylo jakies trudne...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
legileg 2 Napisano 25 Wrzesień 2008 W pierwszym same złota... W drugim też same złota... W trzecim z połowa... W czwartym... Połowa wyścigów powtarzana po 10 razy żeby dostać brąz. W piątym... Jezu, Maria gdzie są moje tabletki na uspokojenie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ephemeralM 1 Napisano 25 Wrzesień 2008 no to co mowisz, ze masz jakies problemy z graniem? ja jak wlaczylam pierwszy raz gre to moja jedyna metoda na poruszanie sie bylo odbijanie sie od scian xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
legileg 2 Napisano 25 Wrzesień 2008 Na początku tak się da... Przejdź jeszcze 2 eventy i zasmakujesz raju. Radze nie mieć pod ręką ostrych przedmiotów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Noe 0 Napisano 25 Wrzesień 2008 Ta gra miażdży!!! Dzisiaj miałem okazje pojeździć u kumpla . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 25 Wrzesień 2008 no to co mowisz, ze masz jakies problemy z graniem? ja jak wlaczylam pierwszy raz gre to moja jedyna metoda na poruszanie sie bylo odbijanie sie od scian xD Przypomniało mi się moje pierwsze spotkanie z WipEout'em na PSX Tego zakupię jak wymienię dysk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 25 Wrzesień 2008 ej drugi raz juz mi zwiesilo konsole jak wcisnalem Campaign. co jest do hooya!!! ma ktos tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach