Skocz do zawartości
Emir

Wipeout Hd Fury

Rekomendowane odpowiedzi

chyba jak go polozysz na ds3

Nie nie. Ja mam custom made sixaxis. Nazywa sie AxiSzok. Ponizej schemat urzadzenia:

axiszok.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja też się pisze. Powiedzcie czy jest gdzieś w opcjach możliwośc ustawienia servera bez Pilot Asist, czy każdy lata jak mu wygodniej. NIe trafiłem jeszcze w necie na ludzi latających bez PA. Fakt, że przy prędkości Phantom i 8 osobach nie byłoby łatwo przetrwać ale jednak sprawdziłbym swoje prawdziwe skille.

ja latam Icarusem, Assegai, czasem EGX.

pozdro

Hey jesli mowisz o wyscigach w phantomie, to jeśli ktoś jest dobry to może to wyglądać jak by latał na PA, w koncu na PA bolid ma takie same możliwości jak bez nie go (no może czasami lata bokiemxD). Dla mnie granie z PA nie ma sensu, bo wtedy Wipeout traci całą swoją magie xD za którą go uwielbiam. Po czym poznać ze ktoś ma PA?? hm...

- Mając załączone PA nie można np. odbić na dolny tor lecąc skrótem (na anulpha pass)

- Czasem statek potrafi bokiem lecieć w przód

- I na PA nie boli tyle kciuk:P

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
buehehehe xD mozliwosc obslugi przez 2 osoby jednoczesnie ??

w zasadzie to dziala tylko jak podepniesz pod 2 laski co nie jest takie latwe (znalezc 2 laski ktore sie zgodza na to).

ale nieofftopujmy juz ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
w zasadzie to dziala tylko jak podepniesz pod 2 laski co nie jest takie latwe (znalezc 2 laski ktore sie zgodza na to).

ale nieofftopujmy juz ..

Mi to wygląda jak SixaxiS leżący na wibratorach

Ale może to tylko małe niedopatrzenie z mojej strony, byc może sie myle

No i z drugiej strony wibratory maja wibre, więc cos by trzęsło tym sixem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech mnie ktoś poprawi jak się mylę, ale mi bez PA lata się szybciej, bez problemu wiekszość czasówek na złoto się zalicza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Niech mnie ktoś poprawi jak się mylę, ale mi bez PA lata się szybciej, bez problemu wiekszość czasówek na złoto się zalicza.

a daleko juz jestes?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No mi sie wydaje, że nie lata się szybciej... ogólnie to złoto już na 5/8 trudno sie robi w speed lap lub trial... kwestia wypracowania miejsca gdzie łamiemy zakręt, zaliczenia wszystkich speedów na trasie i właczenia w odpowiednim miejscy dopalacza.

Ja czasami lece jeden tor i 16 razy, zanim wszystko zrobie doskonale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No mi sie wydaje, że nie lata się szybciej... ogólnie to złoto już na 5/8 trudno sie robi w speed lap lub trial... kwestia wypracowania miejsca gdzie łamiemy zakręt, zaliczenia wszystkich speedów na trasie i właczenia w odpowiednim miejscy dopalacza.

Ja czasami lece jeden tor i 16 razy, zanim wszystko zrobie doskonale...

No od 5/8 wszystkie pady to podstawa, jak i nie zaliczenie zadnej bandy i barrel rolle gdzie sie tylko da. Nie wyobrazam sobie nawet co sie dzieje na 8/8. Jestem na 5/8 dopiero, wszystko zloto do tej pory i niestety mam zryty leb i dopoty jade kazdy event dopoki zlota nie bedzie. Niektore france i po godzine robilem. Nawet sobie wielkie poduszki porozkladalem dookola bo mi sie zdarza padem rzucic zanim sobie przypomne ile kosztuje..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No od 5/8 wszystkie pady to podstawa, jak i nie zaliczenie zadnej bandy i barrel rolle gdzie sie tylko da. Nie wyobrazam sobie nawet co sie dzieje na 8/8. Jestem na 5/8 dopiero, wszystko zloto do tej pory i niestety mam zryty leb i dopoty jade kazdy event dopoki zlota nie bedzie. Niektore france i po godzine robilem. Nawet sobie wielkie poduszki porozkladalem dookola bo mi sie zdarza padem rzucic zanim sobie przypomne ile kosztuje..

Hehehe a ja myslałem że to ja jestem dziwny i odosobniony w tych zachowaniach... Żona na mnie patrzy bykiem, kot omija a ja jak włączam Wipa to mi się z automatu włącza agresor... Też każdy event zaliczam na golda, nie zostawiam nic na srebrze ani na brązie, nie ide dalej jak nie przejdę wszystkiego na złoto!... ale coraz trudniej, a nie dosyc że teraz widać wady jakie sie ma w grze, to jeszcze na dodatek jak sie przejade w onilne w jakimś tournamencie, to mnie później trudno wrócić do opcji 'niczego nie dotykam'..

Apropo, dziś pewnie około 23:00 stawiam playroom'a na 12 torów w tournamencie, będę ja i pewnie (Dimson_23), zatem jakby coś to szukajcie nas na online:)

Mój nick: M_Col, kumpla Dimson_23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a daleko juz jestes?

Jestem na 6.

Z PA nie za bardzo wychodzi mi ścinanie zakrętów, ale może coś robię źle...

Czas wypróbować nowy statek ICARAS.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jestem na 6.

Z PA nie za bardzo wychodzi mi ścinanie zakrętów, ale może coś robię źle...

Czas wypróbować nowy statek ICARAS.

Icaras załatwia wszystkie time triale i speed lapy, możesz mi zaufac.

Jestem w 8/8, tzn. będę jak pozbieram pozostałe punkty w 7/8, bo już mam wszystkie komórki zaliczone, ale muszę dołożyc punkty. Co tu dużo pisac. Jest coraz ciężej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinka na dziś wystarczy, Ikaras jak pisze marcinwks faktycznie załatwia dużo time triali, choć i tak pozostaje (niestety albo stety <- raczej to drugie ;>) pamięciówka każdej trasy. Jak pisałem wcześniej Pilot Assist w moim przypadku pogarsza czasy i to znacznie o osiągnięciu złota na czasówkach nie ma mowy, nawet brąz jest momentami nieosiągalny.

Jeszcze jedna sprawa mnie zastanawia – trofeum Zone Zeus kto to osiągnie ? IMHO – za to powinna być platyna co najmniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jeszcze jedna sprawa mnie zastanawia – trofeum Zone Zeus kto to osiągnie ? IMHO – za to powinna być platyna co najmniej.

Osiągną, osiągną. 2 dni temu jak robiłem zone, którąś tam, to lider światowy miał 69 kółek. Więc dadzą radę. Ja coś czuję, że nie zrobię 100% trofeów w tej grze. Zwłaszcza 3 trofea z zonami mnie przerażają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no bez kitu ja tam sie dzis lekko zdenerwowalem jak robilem 20 perfect zones na 19 lekko musnalem o scianke jupi wogole sie nie wkurzylem ale i tak jeszcze bardziej wkurrr zajaca gra to Geon xD bez kitu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Hehehe a ja myslałem że to ja jestem dziwny i odosobniony w tych zachowaniach... Żona na mnie patrzy bykiem, kot omija a ja jak włączam Wipa to mi się z automatu włącza agresor... Też każdy event zaliczam na golda, nie zostawiam nic na srebrze ani na brązie, nie ide dalej jak nie przejdę wszystkiego na złoto!... ale coraz trudniej, a nie dosyc że teraz widać wady jakie sie ma w grze, to jeszcze na dodatek jak sie przejade w onilne w jakimś tournamencie, to mnie później trudno wrócić do opcji 'niczego nie dotykam'..

Apropo, dziś pewnie około 23:00 stawiam playroom'a na 12 torów w tournamencie, będę ja i pewnie (Dimson_23), zatem jakby coś to szukajcie nas na online:)

No ja rowniez bez zlota sie nie ruszam koncze 7 event nie pamietam teraz czy to w 6 czy w 7 ale sol2 na rapier sprawil mi najwiecej trudnosci z 3h time traiala robilem ale jakos sie nawet nie spocilem z nerwow mozna by powiedziec ze mam anielska cierpliwosc.A co do onlinea to chyba wlece jak trafie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No ja rowniez bez zlota sie nie ruszam koncze 7 event nie pamietam teraz czy to w 6 czy w 7 ale sol2 na rapier sprawil mi najwiecej trudnosci z 3h time traiala robilem ale jakos sie nawet nie spocilem z nerwow mozna by powiedziec ze mam anielska cierpliwosc.A co do onlinea to chyba wlece jak trafie.

3h? Ja bym rozwalił już pada o ziemię.

Zastanawiam się właśnie, jak zdobyc - chyba 11? - brakujących mi punktów na 7/8, aby unlockowac 8/8. W zasadzie w time trialach ponad bronze nie pojadę, muszę spróbowac bez PA, speed lapy to silver, więc pozostaje mi zdobyc wszystkie złota w wyścigach, turniejach, zonach i może się uda zdobyc brakujące punkty. Co by nie pisac, jest ciężko.

P.S.

Jest gdzieś możliwośc ustawic single race czy tournament, na więcej, niż 4 kółka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
(...)

Dzięki za info, postaram się dotrzeć na czas:) z miłą chęcią polatam z Wami Pozdr.

P.S. Ale gafa ze mnie, zmęczenie robi swoje:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ekhm.. ekhm...

chcialem zauwazyc ze pisal to wczoraj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dzięki za info, postaram się dotrzeć na czas:) z miłą chęcią polatam z Wami Pozdr.

MAGpl - dziś (to miało być w piątek 03.10.2008) co nie znaczy że nie można też dziś (sobota 04.10.2008)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, sorry...Ciężka noc za mną:/ i to wcale nie z powodu LBP, tak jak miało być.

P.S. Wracając do tematu, czy ktoś ma w planach podobny event na dzisiejszy dzień? Ja niestety nie dysponuję odpowiednim łączem:( Pozdr. i dzięki za zwrócenie uwagi i tym samym oszczędzenia mi daremnego czekania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj poznym wieczorem udalo mi sie zrobic wszystkie zlotka. Zeby bylo trudniej wszystko przelecialem Feisarem. Robilem tez przymiarke do Beat Zico, ale cos czuje ze to beda baaaardzo dlugie sesje z wipeoutem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

P.S. Ale gafa ze mnie, zmęczenie robi swoje:/

Hehehe

ekhm.. ekhm...

chcialem zauwazyc ze pisal to wczoraj

Ale dziś na pewno będę na online od 23:00 w Wipeout, więc zapraszam! Jak macie chęć polatać, to dajcie info na PSN lub poszukajcie rooma założonego przeze mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Hehehe

Ale dziś na pewno będę na online od 23:00 w Wipeout, więc zapraszam! Jak macie chęć polatać, to dajcie info na PSN lub poszukajcie rooma założonego przeze mnie.

EE ale wczoraj cie nie bylo na jak to tak mozna ludzi oszukiwac?

qgar no ja caly czas feisarem to znaczy ze mam jeszcze trdudniej?rany boskie ,no wiem nie ma speeda na maxa ale coz lubie jego gibkosc w hamulcach i nie tylko.

marcinwks no ja sie jakos nie wkurzam bo wiesz widze ze zle lece ze zachaczylem tu czy tam wiec dopoki nie robie zlota z mojej winy to luz ale bylo pare plansz ze przejechalem perfect a tu zonk trzeba bylo jeszcze pokombinowac z boostem a i wylacz PA wtedy poczujesz ten miod ze taki speed a ty bierzesz te zakrety idealnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi