FLOREK86 0 Napisano 5 Październik 2008 Napiszę tak, kto z Polaków zdobędzie platyne w W, jest mistrzem przez duże M. Marcin zgadzam się w 100%, dla mnie platyna w WipEout jest nie do wyobrażenia:) Respect dla każdego kto zrobi 75 zon (ja zrobiłem 42, ale to się da poprawić) czy Beat Zico, nie mówię już o calaku. No i pytanko jak zrobić beczkę na MOA THERMIE??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d0kt0r 0 Napisano 5 Październik 2008 Marcin zgadzam się w 100%, dla mnie platyna w WipEout jest nie do wyobrażenia:) Respect dla każdego kto zrobi 75 zon (ja zrobiłem 42, ale to się da poprawić) czy Beat Zico, nie mówię już o calaku.No i pytanko jak zrobić beczkę na MOA THERMIE??? Jak usiądę na dłużej do gierki to postaram się być pierwszy hehe A tak na serio- gierka wgniata w fotel mimo, że sporo rzeczy jest z Pure i Pulse, w które gram na PSP Pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Październik 2008 He he tez sie zastanawialem , no klocki gral na kodach za wolny ten moj feisar przerzucilem sie na harimau a i zrobilem motion master nawet szybko poszlo.A i niech mi ktos powie co to sa te czarne puchary nie opisane ze znakami zapytania widze ze wiekszosc ludzi je ma patrzylem na gamefaq i tak podejzewam ze jeden z nich to get eliminated in race on novice dificulty. Florek na ostatnim zakrecie jest wzniesienie dajesz lekko w lewo i boost przelecisz az do samej mety sporo czasu na rolla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FLOREK86 0 Napisano 5 Październik 2008 Florek na ostatnim zakrecie jest wzniesienie dajesz lekko w lewo i boost przelecisz az do samej mety sporo czasu na rolla. Dzięki kolego!:) Muszę się z tym zmierzyć. Właśnie widziałem filmiki z Beat Zico na youtube, w sumie do zrobienia:D ZMU -- link do ciekawej stronki http://www.ps3trophies.org/game/wipeout-hd/trophies Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 5 Październik 2008 Beat zico jest sporo trudniejsze niz zrobienie zlotek w trialach i speed lapach nawet w ostatnim evencie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Październik 2008 Dzięki kolego!:) Muszę się z tym zmierzyć. Właśnie widziałem filmiki z Beat Zico na youtube, w sumie do zrobienia:D ZMU -- link do ciekawej stronki http://www.ps3trophies.org/game/wipeout-hd/trophies Aha czyli to sa te secrety te czarne i po odkryciu beda te buzki ta?bo ja je u innych widze jako czarne puchary a u siebie mam pare sekretow odblokowanych i nie sa czarne ino buzki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dimson 0 Napisano 5 Październik 2008 Nie wiem na czym grał klocki_LEGO na kodach, na jakichś prochach, na parzącym fotelu, nie ważne ale powinni tego zabronić bo zniechęca ludzi do dalszej gry jak wyprzedza wszystkich o 10 sek qtwa normalnie jakieś czary najlepsze jest to że grę ma od 9 dni a wcześniej grał tylko w 3-kę. Krótki mówiąc jak klocki jest w pokoju to możemy zapomnieć o pierwszym miejscu Co nie zmienia faktu że trza pogratulować umiejętności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FLOREK86 0 Napisano 5 Październik 2008 Aha czyli to sa te secrety te czarne i po odkryciu beda te buzki ta?bo ja je u innych widze jako czarne puchary a u siebie mam pare sekretow odblokowanych i nie sa czarne ino buzki. Tak, to są ukryte trofea, jeśli ktoś je zrobi a Ty nie, to widzisz taki czarny puchar u niego. Jeśli Ty je wykonasz to będziesz widział te "buźki";) które masz w tym linku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pajacyk 1 Napisano 5 Październik 2008 Nie wiem na czym grał klocki_LEGO na kodach, na jakichś prochach, na parzącym fotelu, nie ważne ale powinni tego zabronić bo zniechęca ludzi do dalszej gry jak wyprzedza wszystkich o 10 sek qtwa normalnie jakieś czary najlepsze jest to że grę ma od 9 dni a wcześniej grał tylko w 3-kę. Krótki mówiąc jak klocki jest w pokoju to możemy zapomnieć o pierwszym miejscu Co nie zmienia faktu że trza pogratulować umiejętności. Grałem w 1 i 3 na szaraczku no i jak chyba każdy w demo Wipeouta 2097 i troche w Fusion u kumpla na ps2, ale tamte w porównaniu do HD były bułką z masłem no chyba, że się starzeje hehxDxD. Nie raz bluzgałem na tego wipeouta leciały *uje, muje no i prawie pad też ale nie moje ps3 tylko siorki, no nie mogłem:P hehe. Najbardziej wkurza to, że komp oszukuje na elite (ma mega zajebiste czasu pierwszego okrążenia normalnie kopara opada i odechciewa się grać ale pozniej troszeczke zwalnia) czasówki jeszcze w miare bo się samemu leci. Jak powiedział SUCHARSUCHAR trenuj, a będzie Ci dane no i pomogło. PS Nie na kodach, a w rekawiczce bo kciuk napier**la xDxD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuczak 43 Napisano 5 Październik 2008 magic gloves Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piciu 1 Napisano 5 Październik 2008 Wie ktos gdzie mozna zdobyc soundtrack (sklep lub p2p) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 5 Październik 2008 (...) Jak powiedział SUCHARSUCHAR trenuj, a będzie Ci dane no i pomogło.PS Nie na kodach, a w rekawiczce bo kciuk napier**la xDxD Qrde, ale to NIE MOŻLIWE aby jechać na końcu i zrobić lepszy wynik od kogoś kto 3 okrążenia jechał na first place, a skończył z czasem o 4-7s gorszym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pajacyk 1 Napisano 5 Październik 2008 Wie ktos gdzie mozna zdobyc soundtrack (sklep lub p2p) ? Prosze bardzo:P http://www.psxextreme.info/index.php?showt...=0#entry1626651 wszyściutkie od jedyneczki po hd na rapidshare xDxD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pajacyk 1 Napisano 5 Październik 2008 Qrde, ale to NIE MOŻLIWE aby jechać na końcu i zrobić lepszy wynik od kogoś kto 3 okrążenia jechał na first place, a skończył z czasem o 4-7s gorszym Hej to dlatego, że jak mi doczytało wyścig to Was już nie było na starcie... dlatego mogłeś wlecieć na metę za mną ale różnicy było 5sek około Dzieje się tak czasami jak wysyłasz wiadomosći miedzy wyscigami (mało czasu było żeby coś skrobnąć i pogadać, nie mam headseta;/) dlatego min. też wole single race od tournament. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 5 Październik 2008 Wiadomo cos o patchu? Bo chetnie bym z wami polatal. Czekam do polowy tygodnia a potem usuwam ludzi z listy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 5 Październik 2008 Wiadomo cos o patchu? Bo chetnie bym z wami polatal. Czekam do polowy tygodnia a potem usuwam ludzi z listy Hehehe to juz zacznij usuwać Ja zrobiłem czystkę w moich kontaktach ostatnio z powodu tego że większość ludzi albo nie było online od jakiegoś czasu lub wisiały mi bez słowa zagadania. Tak więc, jak komuś z czytających ten temat kiedyś zniknę, to bez urazy ale po co zawalać se miejsce jak sie nie pogra może jakis dłuższy czas ze sobą lub nawet nie zagada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Październik 2008 To fakt mnie tez kciuk naparzal ale juz sie przyzwyczail i tylko troche boly. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 5 Październik 2008 Staralem sie sliedzic watek dosc dokladnie, ale nie znalazlem jasnej informacji na temat startowania. Jest jakas mozliwosc ruszenia "z piskiem" ? Ktos chyba wspomnial o nacisnieciu gazu w momencie GO, ale wg mnie jest tylko gorzej, albo po prostu nie moge wyczuc momentu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gerath 2 Napisano 5 Październik 2008 Nie możesz wyczuć momentu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 5 Październik 2008 Staralem sie sliedzic watek dosc dokladnie, ale nie znalazlem jasnej informacji na temat startowania. Jest jakas mozliwosc ruszenia "z piskiem" ? Ktos chyba wspomnial o nacisnieciu gazu w momencie GO, ale wg mnie jest tylko gorzej, albo po prostu nie moge wyczuc momentu. Zgadza się, w momencie gdy spikerka mówi GO wciskaj gaz. Rusza się z 'piskiem' Już wykumałem kiedy i co i wychodzi mi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 5 Październik 2008 Zgadza się, w momencie gdy spikerka mówi GO wciskaj gaz. Rusza się z 'piskiem' Już wykumałem kiedy i co i wychodzi mi... a duzo to daje czy tylko wyglada? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Październik 2008 Daje daje nie tyle co normalny boost ale sporo ja tam sie bez tego nie ruszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 5 Październik 2008 Daje daje nie tyle co normalny boost ale sporo ja tam sie bez tego nie ruszam. Tak z cwierc sekundy zrobi? (jak tak to sie chyba potne zaraz wiec moze napisz ze nie).. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Październik 2008 Tak z cwierc sekundy zrobi? (jak tak to sie chyba potne zaraz wiec moze napisz ze nie).. Hmm no w sec to ci nie powiem ale jak ruszam i mi nie wyjdzie a duch z poprzedniego przejazdu ruszy z boostem to gdzies z 10m przedemna jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FLOREK86 0 Napisano 5 Październik 2008 To mnie teraz oświeciliście:) Ja się dziwiłem co mnie tak na starcie odstawiają i trzeba nadrabiać, he he:D MOA THERME zaliczyłem, jakie macie rekordy w ZONE MODE?? Zaliczyliście OWN THE ZONE?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach