Hades26 3 Napisano 4 Październik 2008 EE ale wczoraj cie nie bylo na jak to tak mozna ludzi oszukiwac? Jak mnie nie było? byłem, poczekałem 15min i poszedłem na singla bo nie pojawił sie nikt... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koczownik 1 Napisano 4 Październik 2008 khem... głupie pytanie, ale lepiej spytać niż potem mieć zonka czy da się grać w WipeoutHD we dwóch na split screenie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 4 Październik 2008 khem... głupie pytanie, ale lepiej spytać niż potem mieć zonka czy da się grać w WipeoutHD we dwóch na split screenie? Tak,masz taką opcje w grze gdzie ustawiasz poziomo split lub pionowo! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koczownik 1 Napisano 4 Październik 2008 WOW! nawet pionowo można? Nieźle! Trzeba łyknąć tą grę w końcu i ze znajomymi coś pograć Thx za info. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 4 Październik 2008 WOW! nawet pionowo można? Nieźle!Trzeba łyknąć tą grę w końcu i ze znajomymi coś pograć Thx za info. Noooo... Czad, co?? Pionowo mi się wydaje na 16:9 lepiej wygląda, lepsza jest widoczność. Na poziomo kiszka jest w 16:9 bo choroba wszystko Ci ściska :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 4 Październik 2008 SZLAG MNIE ZARAZ TRAFI!!! Ide sie przejsc bo nie wytrzymam z tym Wipeoutem zasranym!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 4 Październik 2008 SZLAG MNIE ZARAZ TRAFI!!! Ide sie przejsc bo nie wytrzymam z tym Wipeoutem zasranym!!! Hehehehehe... wiem coś o tym, ja zaraz zasiądę za stery i pewnie po 30min i kilku nie udanych próbach będę miał okres napięcia przedmiesiączkowego, czyli wszystko będzie mnie wqrwiać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akumatom 34 Napisano 4 Październik 2008 SZLAG MNIE ZARAZ TRAFI!!! Ide sie przejsc bo nie wytrzymam z tym Wipeoutem zasranym!!! podpisuje sie pod zdaniem kolegi ZONE48 i zgon:( niech Was piekło pochłonie...Liverpool STUDIO;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Październik 2008 Jak mnie nie było? byłem, poczekałem 15min i poszedłem na singla bo nie pojawił sie nikt... No o 23 15 wyslalem ci zaproszenie i szukalem cie online ale zes nie zaakceptowal wiec pozostaje pytanie do kogo na Boga wyslalem to zaproszenie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
netox187 0 Napisano 4 Październik 2008 ja juz skonczylem z Wipeoutem, brak trophy ale... moge komus tanio oddac jak sa jeszcze chetni podzielilem sie juz z paroma osobami i nawet razem gralismy wiec wszytko działa z 1 konta jak ta lala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pajacyk 1 Napisano 4 Październik 2008 Siema to ja się też dzis pisze na ustawke tylko która godzina 22? 23? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 4 Październik 2008 No o 23 15 wyslalem ci zaproszenie i szukalem cie online ale zes nie zaakceptowal wiec pozostaje pytanie do kogo na Boga wyslalem to zaproszenie? No ja o 22:58 zacząłem, byłem na online do około 23:15 i wyłaczyłem Wipa na rzecz demka w PES09 Nie wiem czemu ale zaproszenie dostałem dziś dopiero ja juz skonczylem z Wipeoutem, brak trophy ale... moge komus tanio oddac jak sa jeszcze chetni podzielilem sie juz z paroma osobami i nawet razem gralismy wiec wszytko działa z 1 konta jak ta lala Jakim cudem możesz się dzielić Wipeout?... Siema to ja się też dzis pisze na ustawke tylko która godzina 22? 23? O 23:00 max 23:15! Stawiam playroom na 12 rund, tournament z każdym po kolei torem, broń, 8 osób max. Szukajcie rooma z hostem M_Col, mam nadzieje że sie nie wbiją niemcy, bo ostatnio cos mi sie pakują jak i Włosi... ------------------ EDIT Aha, dodam jeszcze, ze tournament pełny trwa około 33min, po skończeniu jednego daje czas kilka sekund na zmianę wozu i właczam drugi jak coś , może później trzeci jak da radę... czas rozpoczęcia uzależniam od serialów i programów typu 'Mam sraczkę' w TVN i tego kiedy my wife zakończy oglądanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 4 Październik 2008 H@des a co z " Czy jestem mądrzejszy od pięciolatka " Mam tak samo ehh. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 4 Październik 2008 H@des a co z " Czy jestem mądrzejszy od pięciolatka " Mam tak samo ehh. Ogólnie u mnie cały tydzień i weekendy to oczekiwanie na zwolnienie TV, serialowo, programowo i inne duperele zawsze są w planach tylko nie PS3 Ale... noce są moje hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArczX 4 Napisano 4 Październik 2008 Jeżeli H@des ogladales mam talent to spodobalo ci sie chociaz w jednym z przedstawien muzyka z MGS Tak mnie podjaralo ze musialem zagrac Na nastepna ustawke tez ide Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 4 Październik 2008 Jeżeli H@des ogladales mam talent to spodobalo ci sie chociaz w jednym z przedstawien muzyka z MGS Tak mnie podjaralo ze musialem zagrac Na nastepna ustawke tez ide No właśnie a ja się zastanawiałem skąd ja to znam H@des ustawka aktualna śle friends invite. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 4 Październik 2008 Hehe,właśnie zastanawiałem czy ktoś z Was zauważył w 'Mam Talent' że leci soundtrack z MGS Normalnie czary były to co oni robili, każdy z kaloryferem, ale jeden miał klate jak bocian!... za to laski to normalnie czad no i te akrobacje z muzą z Metala w tle, aż mnie naszło aby zagrać Jakby co, to 23:00 aktualna, szukajcie na online pokoju ----------------------- EDIT 01:26 Ogólnie to mam doła po wyścigu! klocki_LEGO śmigał średnio 4-10s szybciej na mete od wszystkich, ja już po piwie latać nie będę a ogólnie to przesiąde się chyba na gry w stylu MGS4, Uncharted itd... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinwks 0 Napisano 5 Październik 2008 Ja chyba podobnie jak kolega skończyłem z W. Kampanie przeszedłem. Wszystkie złote medale dla single race, zone oraz tournament osiągnąłem, dla speed lap i time trial nie dam rady, a nawet jeśli, to nie mam zamiaru grac jedną trase cały dzień, aby mi złoto wpadło. Ogólnie nieźle dopier....z trofeami. Dla zwykłego śmiertelnika połowa z nich jest nie do zdobycia. Wczoraj spróbowałem zrobic trofeum, w którym trzeba wygrac 16 wyścigów w Racebox na poziomie Elite, na prędkości Phantom. Polecam każdemu spróbowac. Dałem sobie spokój po 2 kółkach. Beat Zico chyba też nie dla mnie, bo kręcę czas blisko 3 sek. wolniejszy, więc albo jakiś filmik instruktażowy znadję albo odpuszczam sobie. W zasadzie jeszcze na 5 trofeów poluję, bo reszta jest poza moim zasięgiem. 20 zon, double kill, i 2x loyality oraz 20x split screen, ale to po kupnie 2 pada. Teoretycznie mógłbym jeszcze się pokusic o zabicie 50 wrogów online, ale to by mi zajęło z miesiąc. Napiszę tak, kto z Polaków zdobędzie platyne w W, jest mistrzem przez duże M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Październik 2008 Hadesie fajnie sie wczoraj gralo ale kurna ja bym prosil bez reversow bo nic nie moglem ujechac wiadomo nieznajomosc trasy co robi w wipeoucie , daj te 9 tras po kolei i do 12 daj 3 pierwsze i luz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGpl 1 Napisano 5 Październik 2008 Pragnę Wam przedstawić część mojej skromnej kolekcji fotek z WHD:) Wybrałem tylko te,które mogą się podobać, jak będzie zobaczymy:) Miłego oglądania,pozdr. [a href=http://img403.imageshack.us/my.php?image=wohd20081004003807jpglq5.jpg" target="_blank] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 5 Październik 2008 Hadesie fajnie sie wczoraj gralo ale kurna ja bym prosil bez reversow bo nic nie moglem ujechac wiadomo nieznajomosc trasy co robi w wipeoucie , daj te 9 tras po kolei i do 12 daj 3 pierwsze i luz. Spoko, włączyłem reversy ponieważ leciało mi to po kolei w spisie... ale co tam, jak wspomnę, klocki_LEGO miał w 'głębokim poważaniu' reversy i jechał jak zwykle po złoto na każdym torze. Tak więc, jeśli już, to będzie bez reversów. Pragnę Wam przedstawić część mojej skromnej kolekcji fotek z WHD:) (...) Hah, powinieneś się zgłosić do "Mam talent" Ale fakt że robienie print screenów będzie fajnym dodatkiem, chociaż wolałbym opcje np zgrywania tego co się dzieje na ekranie do pliku avi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 5 Październik 2008 Ale fakt że robienie print screenów będzie fajnym dodatkiem, chociaż wolałbym opcje np zgrywania tego co się dzieje na ekranie do pliku avi. Ciekawe jak by sobie z kodowaniem filmu w realtime PS3 radziło Na razie niech zrobią screeny. Ehh, kiedy ja wsiądę do tego ścigacza... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 5 Październik 2008 Ehh, kiedy ja wsiądę do tego ścigacza... Misio, rozumiem że mówisz o Wipeout i o tym że chciałbyś usiąść za sterami jakiegoś bolida... Lepiej to przemyśl, bo średnio po 30min od włączenia gry będziesz miał wqrwa... a po co młodo robić se zawał Ja Wipa odpuszczam, zjadł mnie i wypluł... nie mam siły na to! Jak dla mnie MGS4 w trybie BBExtreme to pryszcz przy którejkolwiek trasie z trialem i speedem w Wipie powyżej 6/8 a o ZONE już nie wspomnę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek 7 Napisano 5 Październik 2008 Mam pytanie: ile miejsca na dysku zajmuje Wipeout HD ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 5 Październik 2008 Mam pytanie: ile miejsca na dysku zajmuje Wipeout HD ? U mnie niecałe 1GB, jakieś 980mb dokładniej o ile dobrze pamiętam... @Bolek, ja się zastanawiałem kto to u mnie w kontaktach w PS3 ma nicka 'szymonmajewski' a to Ty Hah... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach