Skocz do zawartości
Emir

Wipeout Hd Fury

Rekomendowane odpowiedzi

MOA THERME zaliczyłem, jakie macie rekordy w ZONE MODE?? Zaliczyliście OWN THE ZONE??

Ja nie, ale byłem blisko. Zrobiłem...10 pod rząd.

Najwięcej udało mi się przejechac 32 albo 35 kółek. Więcej nie daję rady. Chyba zony sobie odpuszczę. Za to dzisiaj udało mi się zrobic sreberko, polegające na rozegraniu turnieju 8 wyścigów na skilled, bądź elite i wygraniu ich wszsytkich. Banał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja nie, ale byłem blisko. Zrobiłem...10 pod rząd.

Najwięcej udało mi się przejechac 32 albo 35 kółek. Więcej nie daję rady. Chyba zony sobie odpuszczę. Za to dzisiaj udało mi się zrobic sreberko, polegające na rozegraniu turnieju 8 wyścigów na skilled, bądź elite i wygraniu ich wszsytkich. Banał.

Ja zaliczyłem 'buźkę" z bandą na 15 okrążeniu i pad na "booście" wyleciał do drugiego pokoju :D Staram się to wykonać na drugiej trasie, wydaje mi się najprostszą do zaliczenia tego trofeum. Max zrobiłem 42 zony(2 razy). Masz rację, te 8 wyścigów to banał tym bardziej, że można ustawić tą samą trasę na każdym z nich (np. tą która nam najbardziej odpowiada). BEAT ZICO dzisiaj 31.73, nad tym trzeba jeszcze dużo popracować, ale załapałem już sposób jakim robili to kolesie na youtube.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdziłem, daje około 0,50 na starcie wciśnięcie gazu na GO.

Druga sprawa, w 6/8 mam zrobić ZONE na torze w górach (nazwy nie pamiętam, śnieg jest itp)... czy macie pomysł, jak zrobić tam Golda? Ja sie rozwalam przy 20 a cza 25, normalnie jak juz zahaczę o bandę to jak piłka w tym wąskim gardle przed metą bach bach bach... i bum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za cholere mi to nie wychodzi. 3 -> 2 -> 1 -> X ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Druga sprawa, w 6/8 mam zrobić ZONE na torze w górach (nazwy nie pamiętam, śnieg jest itp)... czy macie pomysł, jak zrobić tam Golda? Ja sie rozwalam przy 20 a cza 25, normalnie jak juz zahaczę o bandę to jak piłka w tym wąskim gardle przed metą bach bach bach... i bum.

Mi sie udalo za drugim podejsciem jesli chodzi o gardlo yp jedyne co mi przychodzi do glowy to zebys wjezdzal w nie z prawej strony i lekko w lewo wtedy jak dobrze sie wbijesz to prawie nie musisz manewrowac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to kiedyś ktoś napisał. Musisz cwiczyc, cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc. Akurat ta trasa nie jest jeszcze taka najtrudniejsza, w 7/8 będą gorsze.

cwir---> nie wygodniej by ci było ustawic gaz pod []? Pod krzyżakiem palec jest wygięty jak bumerang, jeżeli airbreak'i masz pod R2 i L2. Zresztą może tylko mi to przeszkadza, ale mając gaz pod [] kciuk mam wyprostowany, a nie wygięty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie, nie 3,2,1,X...

po 3,2,1, masz GO (laska mówi) w tym momencie wciskasz X i dostajesz pędu! Widać to przyśpieszenie najlepiej podczas wyścigu juz z duchem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
za cholere mi to nie wychodzi. 3 -> 2 -> 1 -> X ?

Zapewne za szybko probujesz a nie trzeba tego zrobic wlasnie idealnie po 1 tylko spokojnie jak go albo setna sekundy pozniej patrz na ten telebim co odlicza.Nie zebym kozaczyl czy cos ale to jest latwe jak juz mi nie wychodzi to wlasnie dlatego ze chce za szybko i jeszcze przed go wcisne a tam jest dosyc dlugi moment po go w ktorym mozna wcisnac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
nie, nie 3,2,1,X...

po 3,2,1, masz GO (laska mówi) w tym momencie wciskasz X i dostajesz pędu! Widać to przyśpieszenie najlepiej podczas wyścigu juz z duchem.

ok obadam jak zasiade znow ale albo mam za cicho albo na tej trasie nie mowi bo za hooya nie slyszalem GO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ok obadam jak zasiade znow ale albo mam za cicho albo na tej trasie nie mowi bo za hooya nie slyszalem GO

Taaa... na pewno masz wersję bez GO może Ci specjalnie wykasowali hehehe ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Taaa... na pewno masz wersję bez GO może Ci specjalnie wykasowali hehehe ;P

Albo juz z nerwow nie slysze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podziwiam was, ja w te gre juz nie gram - pie.... zbyt nerwowy sie robie - hehehe.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Podziwiam was, ja w te gre juz nie gram - pie.... zbyt nerwowy sie robie - hehehe.

pozdrawiam

Grunt to bez nerwów.

Ja obecnie w W gram tylko multiplayer. Multi jest świetne. Polecam każdemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pozdrawiam

Nie tylko Ty, ja już od 2 dni nie tykam, leży sobie gdzieś na dysku i czeka na lepsze czasy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Alleluja dokonałem tego nie nie mowie o zone 75 ani o zico mam na mysli zloto we wszystkich eventach rany boskie vineta k time trial na phantomie kciuka nie czuje ale udalo sie pzdr for all you psychos around there.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Alleluja dokonałem tego nie nie mowie o zone 75 ani o zico mam na mysli zloto we wszystkich eventach rany boskie vineta k time trial na phantomie kciuka nie czuje ale udalo sie pzdr for all you psychos around there.

Tylko pogratulować!:) Coś czuję, że ja się tym nie pochwalę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"rispekt", szacun itd.

Zdobycie calaka w tej grze, to mega hardcore, trofea są ostro wyśrubowane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gratuluje

ja powiem ze jestem strasznie wkurzony

dwa razy udało mi sie osiągnąć zone 50 a gra mi nie dała"pucharu" (udało mi się to podczas dwóch przejazdów)

nie wiem trochę "o co chodzi"

na dowód fotki

pierwszy przejazd

http://img519.imageshack.us/content.php?pa.../ekran11fa7.jpg

http://img519.imageshack.us/content.php?pa.../ekran12em7.jpg

drugi przejazd

http://img90.imageshack.us/content.php?pag.../ekran21jc0.jpg

http://img90.imageshack.us/content.php?pag.../ekran22re4.jpg

a tak wygląda ZONE 50 (subsonic)zaraz przed crashem

może ktoś wie co robie zle??

za chwile do pracy...wiec jeszcze raz zone xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pozdrawiam

Opanowanie... Mi pomaga ciepła herbata i łaaaazaaaaaa ....

Gratulieren... ja dążę do tego i juz mam niedaleko!

Tylko pogratulować!:) Coś czuję, że ja się tym nie pochwalę

Nie ma co się poddawać Wszystko z czasem wyjdzie...

Apropo, czy to możliwe, że podczas wciskania X na speed padach bolid przyśpiesza znaczniej niż normalnie gdy na speed pada wiedziemy? zauważyłem, że gdy wjechałem na kilka speed padów, bolid wszedł w szybszy bieg niż zwykle podczas klepania w X.

Ponad to, po 3 - 2 - 1 ... nie mówi laska GO, tylko pojawia się napisa GO na niebieskim tle i wtedy wciskamy X aby ruszyć z kopyta na starcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
gratuluje

ja powiem ze jestem strasznie wkurzony

dwa razy udało mi sie osiągnąć zone 50 a gra mi nie dała"pucharu" (udało mi się to podczas dwóch przejazdów)

nie wiem trochę "o co chodzi"

Reach Zone 50 (Subsonic) in Zone Mode on any track using only airbrakes and sideshift. Motion sensor controls must be turned off. Żeby zaliczyć to trofeum nie możesz używać gałki czy strzałek do kierowania tylko same hamulce powietrzne. No i motion sensor musi być wyłączony. (jeśli się mylę to mnie poprawcie bo nie twierdzę że znam perfekcyjnie angielski)

Swoją drogą nieźle, 50 zon:) Ja podbiłem do 44, wiec jest jeszcze nad czym pracować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Reach Zone 50 (Subsonic) in Zone Mode on any track using only airbrakes and sideshift. Motion sensor controls must be turned off. Żeby zaliczyć to trofeum nie możesz używać gałki czy strzałek do kierowania tylko same hamulce powietrzne. No i motion sensor musi być wyłączony. (jeśli się mylę to mnie poprawcie bo nie twierdzę że znam perfekcyjnie angielski)

Swoją drogą nieźle, 50 zon:) Ja podbiłem do 44, wiec jest jeszcze nad czym pracować.

Dobrze mówisz, bardzo dobrze.

A propos motion sensorów, to wczoraj udało mi się zdobyc trofeum polegające, właśnie na używaniu motion sensorów. Naprawdę fajniejsza sprawa, niż gałka analogowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dobrze mówisz, bardzo dobrze.

A propos motion sensorów, to wczoraj udało mi się zdobyc trofeum polegające, właśnie na używaniu motion sensorów. Naprawdę fajniejsza sprawa, niż gałka analogowa.

Też to wczoraj zaliczyłem, ale miałem z 3 podejścia do tego i w końcu stwierdziłem, że lepiej leci się na sensorach używając właśnie tylko hamulców i się udało:) Fajniejsza, ale trudniej to opanować i pad musi być cały czas pochylony do przodu..

Próbuję Cię dogonić z trofeami, ale ciężko mi idzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Też to wczoraj zaliczyłem, ale miałem z 3 podejścia do tego i w końcu stwierdziłem, że lepiej leci się na sensorach używając właśnie tylko hamulców i się udało:) Fajniejsza, ale trudniej to opanować i pad musi być cały czas pochylony do przodu..

Próbuję Cię dogonić z trofeami, ale ciężko mi idzie

Uda ci się wkrótce. Chyba, że zatniesz się na tych samych co ja. Ja jeszcze planuję zdobyc: 2x loyality, 50 killi w multi, 20 zon oraz po kupnie 2 pada, split screen. Resztę odpuszczam, bo i tak wiem, że nie zrobię, a nawet jeśli, to szkoda mi pół roku na wymasterowanie wszystkich komórek na gold.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A powiedzcie mi, czy loyality coś daje w grze poza odblokowaniem skinów do bolidów?... czy to w czyms pomaga jak się naciuła tych punktów?... poza tym, w trybie ZONE wszystkie bolidy wyglądają podobnie ale zmienia się w nich wlaśnie loyality, o co w tym chodzi?...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi