Gość Napisano 6 Październik 2008 Nic nie daje ino trofeum jest jak zapewne wiesz za wszystkie skiny dla wszystkich druzyn czyli po 8000 loyality points dla kazdej no i jest 4 skin za wszystkie celle complete srebrny dla wszystkich statkow ale o tym juz ktos wspominal.A z tymi padami i iksem to nie probowalem ale chyba ci sie zdaje bo jest to charakterystyczne boom jak sie pusci i wcisnie x . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 6 Październik 2008 A powiedzcie mi, czy loyality coś daje w grze poza odblokowaniem skinów do bolidów?... czy to w czyms pomaga jak się naciuła tych punktów?... poza tym, w trybie ZONE wszystkie bolidy wyglądają podobnie ale zmienia się w nich wlaśnie loyality, o co w tym chodzi?... Zaliczenie 100 000 u kazdego da ci na pewno sporo wyczucia w prowadzeniu bolidow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 6 Październik 2008 Zaliczenie 100 000 u kazdego da ci na pewno sporo wyczucia w prowadzeniu bolidow Hehehe... no racja, wyczucie w prowadzeniu + znajomość torów nie da się ukryć, ze przy wyniku 100000 to można se juz latać jak po własnej kuchni... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinwks 0 Napisano 6 Październik 2008 Zaliczenie 100 000 u kazdego da ci na pewno sporo wyczucia w prowadzeniu bolidow Jakie 100k u każdego? Poniosło cię. Jednym pojazdem 100k - to jest bodajże silver trophy, a u każdego 8k daje gold trophy. Nie strasz ludzi. Ja dzisiaj pykałem w najlepsze tournament 8 osobowy online kiedy...serwery padły. Buu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gerath 2 Napisano 6 Październik 2008 A za 100k nie ma jakiegoś piątego skina ? Pytam bo nie mam bladego pojęcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Październik 2008 A za 100k nie ma jakiegoś piątego skina ? Pytam bo nie mam bladego pojęcia. Moze złoty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinwks 0 Napisano 6 Październik 2008 A za 100k nie ma jakiegoś piątego skina ? Pytam bo nie mam bladego pojęcia. Na 99,9% nie ma żadnej więcej skórki, rzekłbym na 100%, ale jeszcze nie mam 100k więc głowy nie dam. Są 4 skórki. 1 za przejście całej kampanii, i 3 za loyality points. P.S. Działają wam statystyki online? Ja mam czasami takie globalne statsy, że zajmuję 1 miejsce, bo nikt poza mną nie jeździł na danej trasie, hehe. Co więcej macie flagi narodowe przy nickach graczy? Ja je miałem tylko pierwszego dnia grania online, a później już tylko sam nick. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mutotronik 0 Napisano 6 Październik 2008 Miał ktoś error przy instalacji....?? Pobieram jeszcze raz... a już byłem przygotowany na Loty ... Ok ponowne ściągnięcie pomogło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FLOREK86 0 Napisano 6 Październik 2008 P.S.Działają wam statystyki online? Ja mam czasami takie globalne statsy, że zajmuję 1 miejsce, bo nikt poza mną nie jeździł na danej trasie, hehe. Co więcej macie flagi narodowe przy nickach graczy? Ja je miałem tylko pierwszego dnia grania online, a później już tylko sam nick. Te statystyki online to jest jakaś porażka, ale myślałem, że to u mnie coś się pier..li.. Na początku sobie pomyślałem jaki to ja dobry muszę byc, he he mam dokładnie to samo co Ty, a flag nigdy nie widziałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 6 Październik 2008 Flage mam GB bo taki kraj wybrany przy koncie, z ktorego korzystam i ta flaga zawsze byla. Statystyki u mnie tez popsute. A ja wlasnie slyszalem ze za 100 000 lojalnosci dostajemy nowy skin bolidu i kazdy w sumie ma 5 skinow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mutotronik 0 Napisano 7 Październik 2008 WipEout na prezydenta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dimson 0 Napisano 7 Październik 2008 U mnie statystyki działają bez problemu - niestety po ich zobaczeniu chęci do dalszej gry trochę maleją żartowałem, flagę mam PL i widnieje zawsze jak gram w onlinie (wcześniej miałem z nią pewien problem bo raz byla US raz PL a nieraz wogóle nie mogłem wejść na online) ale przy wymianie dysku był formacik, ściągnałem ponownie Wipa, wgrałem najnowszy soft tomato do WRT54GL - i od tej pory wsio lata bez problemu - czego nie mogę powiedzieć o sobie w Wipie , qtwa lecę sobie lecę a tu nagle Hades26 mija mnie na swojej hulajnodze na prostym odcinku bez shielda bez dopalacza, qtwa czary normalnie czary Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 7 Październik 2008 qtwa lecę sobie lecę a tu nagle Hades26 mija mnie na swojej hulajnodze na prostym odcinku bez shielda bez dopalacza, qtwa czary normalnie czary Dimek, WIARA czyni cuda! A na serio, to staram się ścinać zakręty, łapać wszystkie speed pady i nie dotykać band o ile to mozliwe przy prędkości na jakiej latamy... Poza tym, zauważyłem, że masz problemy nawet gdy wezmę najwolniejszą frezarkę więc, może przejdź na Icarusa?... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dimson 0 Napisano 7 Październik 2008 Najpierw trza go odblokować Na szczęście u Ciebie też są problemy z pewnym tytułem, i trwają ponad pół roku więc może musi być taka równowaga w przyrodzie, nic to poćwiczymy i zobaczymy co się da ujechać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 7 Październik 2008 Najpierw trza go odblokować Na szczęście u Ciebie też są problemy z pewnym tytułem, i trwają ponad pół roku więc może musi być taka równowaga w przyrodzie, nic to poćwiczymy i zobaczymy co się da ujechać No tak, równowaga w przyrodzie hah o czym ja tu słyszę, równowagą było to że ja 10 lat spędzonych w Tekkenie przekładałem na ekranie, a teraz co se dzieje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinwks 0 Napisano 7 Październik 2008 A ja wlasnie slyszalem ze za 100 000 lojalnosci dostajemy nowy skin bolidu i kazdy w sumie ma 5 skinow. Ja cię proszę. Na chwilę obecną w 5 pojazdach mam ponad 8k, a w EGX 30k, w 2 mam 7k i w pozostałych ok. 3. Prawdopodobnie dzisiaj uda mi się dojechac do ponad 8k w każdym pojeździe i odblokowac po 4 skiny na pojazd. Wieczorem napiszę czy wobec tego, istnieje 5 skin za ponad 100k. Jezeli nie dostanę trofea to musi istniec. Wtedy by to jednak znaczyło, że musimy zdobyc w 10? 12? pojazdach...100k loyality points. Powodzenia życzę każdemu w takim razie. Choc nic mnie już w tej grze nie zdziwi. Tak na marginesie proponowałbym wszystkim, którzy mają srebrną skórkę za ukończenie kampanii, abyśmy się jakoś zgadali i ustawili online dla 8 graczy z tymi właśnie skinami. Trofeum jest wtedy nasze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGpl 1 Napisano 7 Październik 2008 Gracie codziennie Online, Tournamenta? O której godzinie, H@des Ty stawiasz server?Nazwa bez zmian,jak Twój PSNid? Dzisiaj będę czekał, bo coś nie mogę trafić na Polaków ostatnio,non stop Francais:) Nic do nich oczywiście nie mam,ale pyknąłbym ze swoimi Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 7 Październik 2008 ja czesto wpadam na brytoli i polakow xD no i sporo hiszpancow i zabojadow ale pewnie sporo polakow gra pod inna flaga np ja z GB flaga smigam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 7 Październik 2008 Gracie codziennie Online, Tournamenta? O której godzinie, H@des Ty stawiasz server?Nazwa bez zmian,jak Twój PSNid? Dzisiaj będę czekał, bo coś nie mogę trafić na Polaków ostatnio,non stop Francais:) Nic do nich oczywiście nie mam,ale pyknąłbym ze swoimi Pozdr. Tak, stawiam serwer o 23:00, może dziś o 22:00 dam rade bo moja wife serialowo skończy wcześniej Jak coś to host M_Col. ja czesto wpadam na brytoli i polakow xD no i sporo hiszpancow i zabojadow ale pewnie sporo polakow gra pod inna flaga np ja z GB flaga smigam No USA, Niemców i włochów pełno jakoś, ale z USA większość ssało grę bo kupili na USA, chociaż mój kumpel kupił na USA a gra na PL z PL flagą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pajacyk 1 Napisano 7 Październik 2008 za 100k;/ nie mam dodatkowej skórki machnołem to juz dawno pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGpl 1 Napisano 7 Październik 2008 Tak, stawiam serwer o 23:00, może dziś o 22:00 dam rade bo moja wife serialowo skończy wcześniej Jak coś to host M_Col. To gicior,będę na bank.Pozdr. P.S. Którymi team'ami najczęściej latacie? Ja Assegai, według mnie najbardziej uniwersalny pojazd w grze.Świetna zwrotność,nienajgorsze przyspieszenie i prędkość do tego łatwośc w obsłudze;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
furio 0 Napisano 7 Październik 2008 ja też kupiłem w USA, a mam flage PL. Jak się wyrobię ze wszystkim to postaram się Was dzisiaj znaleźć. pozdro p.s Używacie head setów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 7 Październik 2008 ja tylko mirage Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
furio 0 Napisano 7 Październik 2008 Assegai'em latałem na oczątku, a potem EGX, ta czerwona maszynka i Icarus pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 7 Październik 2008 Ja fruwam se wszystkim co popadnie, w sumei nie mam ulubionego bolidu. Latałem w online ostatnio każdym aby nałapać pkt, teraz może się przesiąde na Asegai (tak sie to pisze?) Lub Piranie/Icarusa. Apropo, nudzącym się długą grą, zaznaczam że tournament ustawiam na 12 torów (jakieś 30min wszystko) po wszystkim ustawiam na nowo po 3-5min (przerwa na wc)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach