Borsook 0 Napisano 8 Październik 2008 moze to off ale nie wiem Jest ktoś jeszcze kto miałby możliwość podzielić się (sprzedać) WHD. Z tego co sie domyslam to wiekszosc kupowala razem i sie dzielili ale moze ktos jeszcze pozostal i w rozsadnej cenie sie podzieli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Październik 2008 Przede wszystkim 2 sprawy, jedna istotna, druga mniej. 8k dla każdego pojazdu odblokowuje gold trophy. Wczoraj siedziałem do 24 i robiłem, dostałem, więc to pewna wiadomośc. Druga sprawa - wygrałem wyścig na phantom elite. Proponuję dzisiaj o 22:00 założyc serwer na 8, wszyscy wybieramy srebrne skiny i pykamy trofeum. czyli ktore to trofeum?czy mowisz o pojdeynczym wyscigu?a i jakie gold trophy tak sie nazywa?masz na mysli to za wszystkie skiny ta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinwks 0 Napisano 8 Październik 2008 czyli ktore to trofeum?czy mowisz o pojdeynczym wyscigu?a i jakie gold trophy tak sie nazywa?masz na mysli to za wszystkie skiny ta? Tak dokładnie. Za wszystkie skiny. To jest to trofeum z końca listy. Na samym końcu, jak rozwiniesz listę na PS3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Październik 2008 Tak dokładnie. Za wszystkie skiny. To jest to trofeum z końca listy. Na samym końcu, jak rozwiniesz listę na PS3. A ja sie ino pochwale przed chwila strzelilem zone 50 subsonic nie bylo tak zle nawet latwiej samymi air brakeami za 3 podejsciem mi sie udalo a i te 20 consecutive perfect zones tez cyklem juz to dluzej mi zajelo niz subsonic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 9 Październik 2008 moze to off ale nie wiemJest ktoś jeszcze kto miałby możliwość podzielić się (sprzedać) WHD. Z tego co sie domyslam to wiekszosc kupowala razem i sie dzielili ale moze ktos jeszcze pozostal i w rozsadnej cenie sie podzieli Hmm na WHD raczej nie ma możliwości aby się dzielić, tzn zassać możesz ale to nic nie da bo jest jakieś zabezpieczenie o ile dobrze kojarzę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borsook 0 Napisano 9 Październik 2008 hmmm.. bo tak sobie czytam rozne fora i wyglada jakby sie ludzie tym dzielili i nie bylo problemu... ale tez gdzies czytalem ze ma zabezpieczenia jak w warhawk-u ze jednoczesnie nie mozna lub jakies czasowe. Moze ktos ma dzielonego z kims WHD i sie wypowie jak z ty na serio jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinwks 0 Napisano 9 Październik 2008 hmmm.. bo tak sobie czytam rozne fora i wyglada jakby sie ludzie tym dzielili i nie bylo problemu... ale tez gdzies czytalem ze ma zabezpieczenia jak w warhawk-u ze jednoczesnie nie mozna lub jakies czasowe.Moze ktos ma dzielonego z kims WHD i sie wypowie jak z ty na serio jest Nie ma żadnego zakazu/nakazu. Ja kupiłem Wajpałta z 4 kolesiami i możemy grac wszyscy równocześnie. Ostatnio jak kolega robił trofeum ze srebrnymi skinami online, to właśnie jechał ten wyścig z tym, który wraz z nim ściągał tę grę z jednego konta. Mnie niestety wtedy wywaliło, zresztą nie pierwszy i jedyny raz :[ i tylko dlatego nie mam nadal tego pucharku zdobytego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGpl 1 Napisano 9 Październik 2008 Ja mam z PSS US i nie mogę udostępniać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borsook 0 Napisano 9 Październik 2008 No to juz nic nie wiem chcialbym sobie pograc bo jak tak czytam wasze wypowiedzi to az sam pad wskakuje do reki, ale tez jak jest mozliwosc to wolalbym troche przyoszczedzic na kupnie i od kogos odkupic... ale caly czas sa dwie wersjie i mam malego zonka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sndwwa 1 Napisano 9 Październik 2008 Ja mam z PSS US i nie mogę udostępniać da się uwierz mi , grę normalnie pociagnełem z ziomkami w 5 osób i każdemu śmiga na swoim koncie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Październik 2008 Dla wszystkich z duza lista oznajmiam update jest dostepny o ile to naprawia bo dopiero ciagne pozatym nie mam 100 na liscie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 10 Październik 2008 o to wszyscy ktorych usunalem moga znow mnie dodawac ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 10 Październik 2008 o to wszyscy ktorych usunalem moga znow mnie dodawac ^^ A mnie nie usunąłeś Hmm nawet dodałeś Ty brutalu Ty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 10 Październik 2008 ahaha xD no psikus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinwks 0 Napisano 10 Październik 2008 Dla wszystkich z duza lista oznajmiam update jest dostepny o ile to naprawia bo dopiero ciagne pozatym nie mam 100 na liscie. Coś zmienia/ulepsza ten update? Może wreszcie flagi będą widoczne przy nickach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Październik 2008 Coś zmienia/ulepsza ten update? Może wreszcie flagi będą widoczne przy nickach. Nie zauwazylem zadnych zmian. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 10 Październik 2008 Naprawia jeszcze przerywającą muzykę (ephemeralM powinnaś się ucieszyć ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
east 0 Napisano 11 Październik 2008 hmm.. a wyjdzie wipeout hd na plytce blue ray? abym mogl sobie kupic tak jak kupilem nowego ratchet & clanka? jest w planach za jakis czas wydanie pudelkowej wersji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 11 Październik 2008 Nie ma w planach. A jest w planach wydanie nowego ratcheta? Pierwsze slysze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
east 0 Napisano 11 Październik 2008 nowy ratchet wyszedl wlasnie na plytce, ten co byl tylko do kupna na pss store. a jest cos takiego, ze jak gram w gre to nie sciaga mi sie nic z psssotre? tylko jakis napis pending sie pojawia, a jak wylaczam gre to dalej sciaga sie? o co chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 11 Październik 2008 To nie wiedzialem ze wyszedl QfB na plytce. Ale mniejsza o to. Nie wszystkie gry wspieraja sciaganie w tle. Niestety takie gry mozna policzyc na palcach jednej reki. U mnie sciaganie dziala podczas grania w Pixeljunk Eden, Warhawk i chyba ktoras ze starszych produkcji, mozliwe ze uncharted. Moglem jakies pominac. Warte zauwazenia jednak jest, ze czasem podczas odpalonej gry wspierajacej sciaganie, materialy z PSS zasysaja sie znacznie szybciej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 11 Październik 2008 Sprawa o tyle paskudnie wygląda w Wipeout że gra ta w trakcie downloadingu zamyka go na rzecz rozgrywki online... a szkoda, bo jak z Dimsonem liczyliśmy to Wipek ssa i wysyła 3 - 9kb/s podczas grania w sieci więc nieco mu pozostaje gdy sie ma do dyspozycji choćby 2mb łącze... Właśnie zassałem Warhawka (demo) i w końcu zobaczę jak toto wygląda @AKI dzięki za sparing w T5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinwks 0 Napisano 11 Październik 2008 Nie ma w planach. A jest w planach wydanie nowego ratcheta? Pierwsze slysze. Jest jest. Na allegro ktoś sprzedaje/sprzedawał po 59 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 11 Październik 2008 Jest jest. Na allegro ktoś sprzedaje/sprzedawał po 59 zł. Raczej wersję z PSStore, tak jak to miało się z T5, ktos kupował na jednym koncie i sprzedawał ilu popadło... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
east 0 Napisano 12 Październik 2008 to bankowo nie wyjdzie wersja na blue-ray? nawet w pozniejszym czasie? tak jak mialo to miejsce z ratchetem nowym? bo ja jednak wole miec wersje pudelkowa niz plik sciagniety z neta i stad to moje pytanko.... co z tym bedzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach