misiopuchatek 0 Napisano 30 Listopad 2008 Hehe u mnie to potrwa jeszcze baardzo długo a i tak skończy się bez platyny Teraz męczę novice. Ale jeszcze raz wielki respekt dla Ciebie. RESPEKT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jontr 0 Napisano 1 Grudzień 2008 Zdobylem platynke szacunek polaczony z niedowierzaniem. po przejrzeniu listy pucharow wydaje sie to niemozliwe do wykonania... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XM16E1 0 Napisano 1 Grudzień 2008 Nie ma rzeczy niemozliwych :p Teraz staram sie zrobic 100% w Pain i Novastrike . W Pain jeszcze tylko 4 trofea ,a w NS 1 trofeum. Btw. jak ktos chetny na online w WHD to pisac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGpl 1 Napisano 1 Grudzień 2008 Zdobylem platynke Gratuluję:) w takim razie może jakieś koordynaty:P Na jakieś trasie zrobiłeś Zone Zeus i jakim statkiem? Tylko to chcę wiedzieć,bo szlag mnie już trafia. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigi_PL 0 Napisano 7 Grudzień 2008 Polecam sciagnac sobie soundtracki ze starych Wipeoutow :) dobry klimat jest :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Max Shadow 0 Napisano 7 Grudzień 2008 Polecam sciagnac sobie soundtracki ze starych Wipeoutow :) dobry klimat jest :D Pamietam ze Prodigy i The Chemical Brothers doskonale pasowaly do tras. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigi_PL 0 Napisano 7 Grudzień 2008 No troche tego jest... dobry jest tez Sasha ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saincik 1 Napisano 8 Grudzień 2008 I klasyki: FSOL i Fluke :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 8 Grudzień 2008 Panowie a może stworzymy swój własny set do WipEouta? Później umieści się go na głównej stronie, aby każdy mógł ściągnąć (np. jak na NEOGafie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 8 Grudzień 2008 Oj ja bym się nie pchał w oferowanie jakichkolwiek plików do ściągnięcia. To się może źle skończyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Grudzień 2008 Wszystko ładnie pięknie , gra świetna ale niektóre trofea to czysty Hardcore . " Beat Zico " - yeah , right - nigdy tego nie zrobię :( Wielki Szacun dla osób które zrobiły Platinum w tej grze . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XM16E1 0 Napisano 9 Grudzień 2008 BZ to rzeczywiście najtrudniejsze trofeum w tej grze >.> Duzo potu i łez nie ono kosztowało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigi_PL 0 Napisano 9 Grudzień 2008 BZ to rzeczywiście najtrudniejsze trofeum w tej grze >.> Duzo potu i łez nie ono kosztowało. Ani mi nie mowcie.... za chiny nie umiem wykrecic wszystkich barreli.A jak juz wejda te pierwsze to gdzies na koncu zawsze spartole.. ehhh.. To samo w 20 zone perfect.Juz jestem przy 19 zone i za bardzo sie podniecam i gdzies zawsze zachhacze ;p haha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Grudzień 2008 Właśnie , o co chodzi w tym 20 zone perfect ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 9 Grudzień 2008 Musisz przelecieć 20 perfekcyjnych zon[sic!] pod rząd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigi_PL 0 Napisano 9 Grudzień 2008 Musisz przelecieć 20 perfekcyjnych zon[sic!] pod rząd. Czyli przejechac bodajze 7-8 lapów na perfect.W sumie nie jest to trudne.Na poczatku myslalem,ze niemozliwe,ale po czasie wchodzi niezly skill. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 9 Grudzień 2008 Dawaj na Sebenco Climb :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigi_PL 0 Napisano 9 Grudzień 2008 Dawaj na Sebenco Climb :D Ku..a tego toru to nie nawidze :) tak samo jak Chengou Project... ale pewno jakbys codziennie robil po 200lapow na danym torze to bys tak sie tego wyuczyl ze nawet 75 Zone bys zrobil lol :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 9 Grudzień 2008 Project jest bardzo fajny. I te skooooki :D Sebenko przez te przeklęte zakręty i przedziwne rozmieszczenie speedpadów albo broni jest cholernie upierdliwy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 9 Grudzień 2008 Sebenco Climb jeden z moich ulubionych. Szczególnie online kiedy trafi się świerzak , wtedy wszystkie ściany jego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 9 Grudzień 2008 Bo te ściany przytulne są :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DayD 0 Napisano 9 Grudzień 2008 Ten tor(Sebenco Climb) jest koszmarny :P Ile to ja się z nim męczyłem, gdy pierwszy raz pojawił się w kampanii >:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XM16E1 0 Napisano 9 Grudzień 2008 Wystarczy użyc FEAISARa i po problemie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
furio 0 Napisano 9 Grudzień 2008 Fajny to Sembeco climb ale odwrócony ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 9 Grudzień 2008 ma ktos pomysl jak zrobic 20 perfect zone ?? na jkim torze i jakim pojazdem?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach