Skocz do zawartości
Emir

Wipeout Hd Fury

Rekomendowane odpowiedzi

19 i nie ma nic :/ <placz> hehe

ymm...dzisiaj jest 18. Jeszcze nie wszystko stracone ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
może rejestracja była z 18 kwietnia włączniei jutro roześlą

miejmy nadzieje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm nie chce byc pesymista ale czuje ze nic z tego nie bedzie :( ale zobaczymy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Up

Raczej mylisz sie... sony nie moze sobie pozwolic na takie "wkrecanie" ... jak powiedzieli to raczej bedzie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
@Up

Raczej mylisz sie... sony nie moze sobie pozwolic na takie "wkrecanie" ... jak powiedzieli to raczej bedzie...

Hio hio, pokaż mi to oficjalne zapewnienie Sony. Plota internetowa. Ale oczywiście chciałbym się mylić i miliony ludzi dostanie wypasioną grę za darmo. Lol.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie mam pytanie szukalem na google na ten temat i tylko wyskakuja info na forum (wszedlem na kilka stronek i tez jest dyskusja na ten temat nikt nie dostal jeszcze zadnego keya) wracajac do pytania skad jest ten news ze gra ma byc niby za darmo z checia bym to przeczytal ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wlasnie mam pytanie szukalem na google na ten temat i tylko wyskakuja info na forum (wszedlem na kilka stronek i tez jest dyskusja na ten temat nikt nie dostal jeszcze zadnego keya) wracajac do pytania skad jest ten news ze gra ma byc niby za darmo z checia bym to przeczytal ??

Bodajże z blogu PlayStation.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
przeszukałem blog PS i nic nie znalazłem http://blog.us.playstation.com/?x=0&y=0&s=Wipeout link do blogu ;< może przeoczyłem

A na kija wchodzisz na Amerykański blog, skoro Austria leży w Europie ?? :)

Szczerze to nie widziałem oficjalnego newsa na wałasne oczy, ale jak był to na europejskim blogu.

Edytowane przez Reven

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A na kija wchodzisz na Amerykański blog, skoro Austria leży w Europie ?? :)

Szczerze to nie widziałem oficjalnego newsa na wałasne oczy, ale jak był to na europejskim blogu.

No tak w sumie tutaj masz rację :D mój błąd a nic oficjalnego nie czytałem więc to może być lipton :D

// AAa.. rano wchodzę znaczy się teraz, na maila i czytam początek wiadomośći "Playstation-Ab sofort erhältlich: Neue Farben für das~" o mało nie spadłem ale to jakaś reklama psp chyba albo kod jest w wiadomości gdzieś xD ktoś też dostał i zna niemiecki?

Edit2/ tak to reklama nowego psp-3000 wersji niemieckiej :((,ale dzięki za link :P z google przyda się jeszcze jak będzie kod ^^

Edytowane przez Fuviks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No tak w sumie tutaj masz rację :D mój błąd a nic oficjalnego nie czytałem więc to może być lipton :D

// AAa.. rano wchodzę znaczy się teraz, na maila i czytam początek wiadomośći "Playstation-Ab sofort erhältlich: Neue Farben für das~" o mało nie spadłem ale to jakaś reklama psp chyba albo kod jest w wiadomości gdzieś xD ktoś też dostał i zna niemiecki?

Może spróbuj z http://translate.google.com/translate_t#de|pl| .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dalej cisza ja nic nie dostalem przegladalem kilka innych stronek tam tez nikt nie dostal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
dalej cisza ja nic nie dostalem przegladalem kilka innych stronek tam tez nikt nie dostal

Poczekajmy do godziny 12 w nocy, jak nie przyjdzie to to była wielka ściema :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

coz okazuje sie ze to najwieksza sciema :] heh ktos ma poczucie humoru :]

dobrze chociaz ze obnizyli cena wipa-a do 55 zl :] to trzeba zakupic :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
coz okazuje sie ze to najwieksza sciema :] heh ktos ma poczucie humoru :]

dobrze chociaz ze obnizyli cena wipa-a do 55 zl :] to trzeba zakupic :]

No niestety... ale cóż zrobić. W pewnym sensie miałem nadzieję, że jednak otrzymamy te kody

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No szkoda :( ale to bylo do przewidzenia ze nic za free nie dostaniemy. Co mnie jeszcze zdziwilo ze to wlasnie na Austriackim PSN tzreba bylo sie zarejestrowac zeby ten kod otrzymac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale zdarzało się, że Sony rozdawało kody - raz dostałem na WipEouta ale tego na PS1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda na to, że trzeba zakupić... 55/5 = 11zł, więc w sumie nie jest to jakaś cena wygórowana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to O.o ? Ja dostałem swojego keya ważnego do bodajże 09.2009 :rolleyes: Dziwne, może tylko do pewnej ilości osób rozdawali O.o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A kedy założyłeś konto i kiedy dostałeś kod ?? Rejestrowałeś się na prawdziwe dane czy zmyślone??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imię: aaa

Nazwisko: bbb

Adres: aaa 1

(...) - to wszystko mówi

Zarejestrowałem się bodajże w dzień ogłoszenia. Może po prostu fuks jakiś ? ;p

A tak właściwie - napisali że kod działa do 09.2009. To oznacza, że ten kod można aktywować do tej daty, czy może do 09.2009 będzie działać pełna wersja O.o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kod zapewne działa do tej daty, a kiedy dostałeś kod?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dostałem odp od tych z austrii ;p "Dear Sir,

the important point is, that in order to be eligible for this promotion the user must fulfill the following points:

a) 18 years of age and domiciled in Austria (an Austrian citizenship alone is not enough)

B) the user registers his console for the first time online (second or third master accounts are excluded from the promotion)

If you are domiciled in Austria please send us your permanent Austrian residence so we can check if you are permitted to participate in this competition.

Please also check out the complete T&Cs as communicated by Sony PlayStation:

Bedingungen und Konditionen " czyli za pare dni bede grac w wipeout'a ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi