cugaro 0 Napisano 24 Październik 2009 A wiadomo co z lokalizacją ?? Napisy, głosy czy może zero PL ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ute 0 Napisano 24 Październik 2009 Gra jest w języku angielskim i nigdzie nie ma informacji o spolszczeniu. Jedynie wersja na PC :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thegrim 3 Napisano 24 Październik 2009 rozmawiałem z jednym z pracowników gry-online (jedno z ich biur znajduje sie w sasiednim budynku :P ) i zdolalem sie dowiedziec, ze Cenega ma w planach wydanie Borderlands dopiero 30 pazdziernika, a nie 23 jak myslalem. Jaki jest tego powod tego nie wiem, ale tlumaczyloby czemu tej gry nigdzie nie moge znalesc :) jednak ja i tak nie zamierzam czekac na to "polskie" wydanie (ktore nie rozni sie niczym od innych europejskich) i zamowie ta gre na allegro :] wysla w poniedzialek i we wtorek kurier zapuka do drzwi... to jest chyba najlepsze rozwiazanie z tej sytuacji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ute 0 Napisano 24 Październik 2009 rozmawiałem z jednym z pracowników gry-online (jedno z ich biur znajduje sie w sasiednim budynku :P ) i zdolalem sie dowiedziec, ze Cenega ma w planach wydanie Borderlands dopiero 30 pazdziernika, a nie 23 jak myslalem. Jaki jest tego powod tego nie wiem, ale tlumaczyloby czemu tej gry nigdzie nie moge znalesc :) jednak ja i tak nie zamierzam czekac na to "polskie" wydanie (ktore nie rozni sie niczym od innych europejskich) i zamowie ta gre na allegro :] wysla w poniedzialek i we wtorek kurier zapuka do drzwi... to jest chyba najlepsze rozwiazanie z tej sytuacji Polskie wydanie ma mieć instrukcje po polsku^^ Ale co to jest za różnica? xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thegrim 3 Napisano 24 Październik 2009 Polskie wydanie ma mieć instrukcje po polsku^^ Ale co to jest za różnica? xD hehhe AZ POLSKA INSTRUKCJE??? :D WOW to jest nawet lepsze niz polonizacja w Uncharted 2 :P gre bede mial jakos wtorek-sroda wiec jakby ktos chcial pograc w co-opie to wysylac inv :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cugaro 0 Napisano 24 Październik 2009 Do daj znać jak się gra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Butcherr 0 Napisano 24 Październik 2009 no ja gram od wczoraj non stoper, kupilem rano o 9.30 i jak zaczalem to skonczylem o 4 rano :) dzis dalej gram od kiedy sie obudzilem , gierka wypas, poztywne zaskoczenie. bede pisal w skrocie bo nie mam czasu pisac bo gram :) grafika super, klimat super, swiat super, zero nudy, roznorodnosc zadan i przeciwnikow, rewelacja. co do grania co-op single itp, to mamy opcje grania single, co-op i multi, multi polega na tym ze albo mozemy dolaczyc do kogos kto gra, albo stworzyc wlasny pokoj i kazdy moze dolaczyc i pomoc nam i robic z nami q, albo tworzymy pokoj i moga tylko dolaczyc przyajciele, jesli ktokolwiek dolacza do gry to potwory automatycznie sa mocniejsze i wyrzucaja lepsze itemy, wczoraj dlugo gralismy w 4 osoby, to potwory czasami naprawde byly mega ciezkie ale za to pelno fajnych itemkow, nie wiem co wiecej pisac, jak jakies pytania to zadawajacie bede staral sie odpowiedziec w maire szybko ide grac, juz 26lvl hunter :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ute 0 Napisano 24 Październik 2009 Ja też mam zamiar grać hunterem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cugaro 0 Napisano 24 Październik 2009 Gra zamówiona mi się tam bardziej siren podobała i chyba będę tą klasą grał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzychu 3 Napisano 24 Październik 2009 no ja gram od wczoraj non stoper, kupilem rano o 9.30 i jak zaczalem to skonczylem o 4 rano :) dzis dalej gram od kiedy sie obudzilem , gierka wypas, poztywne zaskoczenie. bede pisal w skrocie bo nie mam czasu pisac bo gram :) grafika super, klimat super, swiat super, zero nudy, roznorodnosc zadan i przeciwnikow, rewelacja. co do grania co-op single itp, to mamy opcje grania single, co-op i multi, multi polega na tym ze albo mozemy dolaczyc do kogos kto gra, albo stworzyc wlasny pokoj i kazdy moze dolaczyc i pomoc nam i robic z nami q, albo tworzymy pokoj i moga tylko dolaczyc przyajciele, jesli ktokolwiek dolacza do gry to potwory automatycznie sa mocniejsze i wyrzucaja lepsze itemy, wczoraj dlugo gralismy w 4 osoby, to potwory czasami naprawde byly mega ciezkie ale za to pelno fajnych itemkow, nie wiem co wiecej pisac, jak jakies pytania to zadawajacie bede staral sie odpowiedziec w maire szybko ide grac, juz 26lvl hunter :) A Co-op online to jest to samo co single?? Czyli te same questy i zamiast przechodzić sam cały single moge poprostu całego przejść tak w Co-opie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thegrim 3 Napisano 24 Październik 2009 A Co-op online to jest to samo co single?? Czyli te same questy i zamiast przechodzić sam cały single moge poprostu całego przejść tak w Co-opie?? dokladnie tak :) i dodatkowo beda lepsze przedmioty wypadac, ale tez wszyscy beda bardziej wymagajacy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ute 0 Napisano 24 Październik 2009 Właśnie grałem u kumpla na split screenie i gra jest boska :) We dwójkę daje dwa razy tyle fanu co normalnie. Już nie mogę się doczekać swojej :tongue: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzychu 3 Napisano 24 Październik 2009 O tej grze usłyszałem chyba z tydzień temu, wogóle mnie nie interesowała i nie brałem jej w ogóle pod uwagę w planowanych tegorocznych zakupach. Oglądam kilka recenzji i... :shok: takie Diablo (przy Diablo 2 spędziłem ze 4 lata w sieci) połączone ze strzelanką. Mnóstwo broni i przedmiotów (uwielbiam kombinować i znajdować coraz lepszy equip), expienie (różne skille urozmaicające rozgrywkę), Co-op (znaleźć 4 osoby z HS'ami i tak wymieść z nimi całą gre :P). Pewnie też bedzie do tej gry pełno dodatków. Gdybym kupił te gre to grałbym w nią bez przerwy przez cały rok, nie byłoby miejsca dla innych gier, żałuje i płacze, że nie moge jej kupić (może to głupie, ale dlatego, że jest zbyt dobra) :sweat: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ute 0 Napisano 24 Październik 2009 O tej grze usłyszałem chyba z tydzień temu, wogóle mnie nie interesowała i nie brałem jej w ogóle pod uwagę w planowanych tegorocznych zakupach. Oglądam kilka recenzji i... :shok: takie Diablo (przy Diablo 2 spędziłem ze 4 lata w sieci) połączone ze strzelanką. Mnóstwo broni i przedmiotów (uwielbiam kombinować i znajdować coraz lepszy equip), expienie (różne skille urozmaicające rozgrywkę), Co-op (znaleźć 4 osoby z HS'ami i tak wymieść z nimi całą gre :P). Pewnie też bedzie do tej gry pełno dodatków. Gdybym kupił te gre to grałbym w nią bez przerwy przez cały rok, nie byłoby miejsca dla innych gier, żałuje i płacze, że nie moge jej kupić (może to głupie, ale dlatego, że jest zbyt dobra) :sweat: Więc będziesz żałować :pinch: Ale jak to, że jest zbyt dobra!? xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thegrim 3 Napisano 24 Październik 2009 Więc będziesz żałować :pinch: Ale jak to, że jest zbyt dobra!? xD obawia sie, ze jak kupi ta gre to tak go wciagnie, ze nie bedzie mial czasu dla innych swietnych gier, ktore wychodza w tym roku :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzychu 3 Napisano 24 Październik 2009 Więc będziesz żałować :pinch: Ale jak to, że jest zbyt dobra!? xD Spokojnie grałbym w nią z rok, a może nawet znacznie dłużej. Teraz mam w co grać i czekam na GoW Collection, bo w 2010 GoW i chce być przygotowany. Jeśli kupiłbym te gre to nie miałbym czasu na GoWy (GoW I i II troche czasu zajmą), młuciłbym w nią całymi dniami, a reszte gier olewał. W sumie to nadal się waham, myślę czy jednak nie dałoby sie jakoś kupić i pogodzić granie w tyle tytułów :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cugaro 0 Napisano 24 Październik 2009 Da się pogodzić :biggrin: Pobiegamy w Co op :woot: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thegrim 3 Napisano 24 Październik 2009 kurde ja sie caly czas zastanawiam czy lepiej bedzie zainwestowac w Borderlands czy Brutal Legend.... hmmm jak myslicie? sa to w zasadzie dwie rozne gry... ale chyba swietny co-op (rowniez na splicie) bardziej mi sie przyda w kolekcji niz fabularny metal :P przynajmniej na razie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ute 0 Napisano 24 Październik 2009 Kupuj teraz Borderlands bo teraz dużo osób będzie grało w CO-OP, a Brutal Legend jak zejdzie do 100 zł ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Butcherr 0 Napisano 24 Październik 2009 gram dalej :) omg 2 doby i 5h snu, gra rzadzi, Bogu dziekuje ze nie mozna zbierac kazdej czesci zbroi innej bo wtedy bym sie zmasakrowal :) a tak to tylko zbieramy nowe bronie (gdzies czytalem ze ma byc ich kilka tysiecy) nowe rodzaje granatow, zbroi (taki jakby shield) i mody (tak jakby enchanty klasowe dodajace bonusy) gra wogole czerpie z wielu RPG, np itemki sa jak w WoWie od bialych , poprzez zielone, niebieskie i fioletowe i az do najbardziej rare pomaranczowe, mamy tez drzewko skilli jak w WoWie i innych rpg, np hunter moj moze isc w skille ulepszajace snajperki, peta albo inna bron. ide grac dalej... omg co ze snem? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thegrim 3 Napisano 24 Październik 2009 to uwazajcie bo zaraz bedzie masowe uzaleznienie od tej gry tak jak w WoWie :P najgorsze co mogli zrobic to powrzucac tyle elementow ze swietnych gier i podac to na PS3, ktore ma darmowy PSN :P nic tylko ludzie zamienia sie w nolify :D:D:D i ja juz nie dlugo do nich dolacze :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ute 0 Napisano 24 Październik 2009 Dobrze, że nie ma abonamentu bo bym chyba majątek stracił (na WoW'a też już może z 3 tysiaki wybuliłem xDDD) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Butcherr 0 Napisano 24 Październik 2009 no szkoda tylko ze tych wszystkich ludzie nie ma w swiecie, duele, pvp oooo masakra, tak tylko moze byc 4 osoby max, ale wiadomo jakby to mialobyc mmo to zupelnie inna sprawa, servery, oplaty itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thegrim 3 Napisano 25 Październik 2009 dodatkowo jakbys chcial pograc sam to pewnie bys sie wkurzal, ze inni podbieraja ci questy :P a tak to grasz offline i jak masz z czyms problem albo po prostu chcesz pograc z kumplami to przezucasz sie online i po sprawie :) genialne rozwiazanie moim zdaniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ute 0 Napisano 25 Październik 2009 Butcherr, a wydali już patcha? Bo słyszałem, że jest problem z graniem w CO_OP i na split screen'ie (ja grając u kumpla takich problemów nie miałem:). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach