rhinoDAMIANEQ 6 Napisano 21 Styczeń 2013 To ja już sam nie wiem. Może jestem za słaby na kampanie na drugi raz xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krynes 1 Napisano 25 Styczeń 2013 A ja mam problem z Car Lover / Automaniak . Dwa razy z kolegą nie daliśmy zniszczyć sobie żadnego humvee, nadal ich było 5 i mimo tego nie wpadło trofeum. Czy jest możliwe, że zostaje któreś zniszczone jak biegniemy do helikoptera? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 25 Styczeń 2013 A ja mam problem z Car Lover / Automaniak . Dwa razy z kolegą nie daliśmy zniszczyć sobie żadnego humvee, nadal ich było 5 i mimo tego nie wpadło trofeum. Czy jest możliwe, że zostaje któreś zniszczone jak biegniemy do helikoptera? :( Nie ma takiej opcji, Musicie zlikwidowac kolesi z rpg na dachach na wprost budynku przy ostatniej obronie. Jezeli wszystkich z rpg zastrzelicie trofek wpadnie, mozliwe ze 1 pomineliscie i jak biegliscie do heli to walił w hummve i wszystko :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 5 Lipiec 2013 Hej! Pomoże ktoś ogarnać 3 trofea bo brakują mi do platyny?(raczej 4 ale jedno to singlowe ). Chodzi mi mianowicie od trofea Army of Two Completed all co-op missions on Hard Bullseye Saved the hostages without alerting any enemies in Drop 'em Like Liquid i Ninjas Reached the VIP without setting off the alarm in Exfiltration Bardzo kogoś proszę o pomoc. Pozdrawiam i liczę na odzew z waszej strony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaaV 93 Napisano 5 Lipiec 2013 najtrudniejsze oprocz misji na hard :D gdybys byl mily to bym Ci pomogl a tak to nie wiem ^o^jak bd i tez bedziesz to mogemy sprobowac, ale bez hs zapomnij o bullseye ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 5 Lipiec 2013 To muszę najpierw kupić tego hsa :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaaV 93 Napisano 5 Lipiec 2013 bez hs nie zrobisz tego zapomnij ;) chyba ze skype, no ale to grubsza ustawka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 5 Lipiec 2013 Bez HS'a też się da, tylko że wtedy jedna osoba musi dokładnie wiedzieć co robić i "wydawać rozkazy". Sam tak kiedyś grałem. Jeśli ktoś potrzebuje pomocy przy jakimś trofeum z COOP to może napisać do mnie. Chętnie pomogę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 7 Październik 2013 (edytowane) gdzie najłatwiej wbić baretke walka bronią stacjonarną? Dobra mam Edytowane 7 Październik 2013 przez matispidi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DobraMorda 0 Napisano 15 Listopad 2015 Potrzebuję pomocy przy trofeum W DZIESIĄTKĘ, ktoś chętny do pomocy? Psn DEGUSTATOR- hs jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach