Tomo 11882 Napisano 23 Grudzień 2014 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
creatinfreak 81 Napisano 23 Grudzień 2014 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 26 Grudzień 2014 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
creatinfreak 81 Napisano 27 Grudzień 2014 Polubiałem xboxa 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
creatinfreak 81 Napisano 31 Grudzień 2014 Advanced warfare Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 31 Grudzień 2014 Siet! Kable, wszędzie kable :wallbash: 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 31 Grudzień 2014 Sądząc po tym gdzie trzyma kciuk to było zdjęcie na zasadzie, cho no tu, potrzymaj, tak stój. Pstryk. Dobra, do kuchni! 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 31 Grudzień 2014 Nie znacie się ! To jest najznakomitsza gitarzystka naszego pokolenia !. BA! nawet naszych czasów a chwyt który złapała jest najtrudniejszym do opanowania chwytem...nazywa się **uj wie dur XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 12 Styczeń 2015 Tymczasem na fejsbuku plejstejszyn Polska; 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 12 Styczeń 2015 Tomo , a jak to facet? :*) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 12 Styczeń 2015 Mój pussy radar mówi że możesz fapować spokojnie, to nie facet :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 12 Styczeń 2015 (edytowane) 100% typ A tak na serio to tłuszcz specyficznie układa się przy kolanie, baba, instrumenty w dłoń %) o i okulary różowe wiszą przy medalach :P Edytowane 12 Styczeń 2015 przez piachu00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
creatinfreak 81 Napisano 12 Styczeń 2015 <3 i jak tu nie kochać playstation 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 12 Styczeń 2015 Takie nie rozebrane ? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 12 Styczeń 2015 Co fajnego poza zaintersowaniami i super ciałem ma jeszcze Kinga Kujawska? Siostrę bliźniaczkę :wallbash: 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 12 Styczeń 2015 Wcześniej kojarzyłem tą Pannice z gal KSW, a tu proszę. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 19 Styczeń 2015 Ale ale ale Alicja :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 21 Styczeń 2015 Odnośnie "siostrcycek" ;) oraz coś specjalnego dla Tomo i jego kablowej fobii :P 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 21 Styczeń 2015 Konia z rzędem temu co mi wyjaśni o co kaman z tą nogą na biurku :P No i drugiego temu co schowa jej kable spod biurka :yes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 21 Styczeń 2015 Pod biurko to bym nawet wszedł, ale z pewnością nie po kable :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 21 Styczeń 2015 Dobra Tomo, biorę się za rozkminianie. Popatrzmy na biurko, obok misia pandy jest różowa laleczka, pod nią głośnik. Może ona tą nogą reguluje sobie dźwięk ? :D PS. Oj sprzątał bym jej kable, sprzątał ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 21 Styczeń 2015 Konia z rzędem temu co mi wyjaśni o co kaman z tą nogą na biurku :P No i drugiego temu co schowa jej kable spod biurka :yes: Szykuj dla mnie konia :-) to dla fetyszystow stóp fotka, wiesz futdzob te sprawy :> 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 21 Styczeń 2015 Tak, ja też nie wiem o co w tym sporcie chodzi ;) ps. Tomo, tak jest w niebie (podobno) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 21 Styczeń 2015 ... Tomo, tak jest w niebie (podobno) Podobno też temu co rano wstaje sam pan b00g daje, naprawdę chciałbyś to sprawdzić? Ja tam już wolę iść do piekła, przynajmniej spotkam wielu znajomych ;) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 21 Styczeń 2015 Do nieba się nie pcham , tłok i poza tym mam lęk wysokości. A wszystkie grzeszne dziewczyny chętnie bym poznał ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach