UzeQ 0 Napisano 9 Październik 2012 a może mi ktoś powiedzieć w jakim sklepe zamówil tak że płatne przy odbiorze ? Ja jeszcze nie zamówiłem, ale płatne przy odbiorze można wybrać w empik.com, gram.pl, ultima.pl robson.pl :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 9 Październik 2012 Muve też chyba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 9 Październik 2012 a może mi ktoś powiedzieć w jakim sklepe zamówil tak że płatne przy odbiorze ? A jak się wszyscy mylimy ? To wtedy masz kapę ;D Przecież takich sklepów jest mnóstwo :) Więcej odwagi Kolego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 9 Październik 2012 Jeszcze zależy skąd jest, ultima ma sklepy w wawie i chyba we Wrocławiu,gram.pl to praktycznie w całej Polsce, robson wiem że ma w wawie, empik też praktycznie cała polska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UzeQ 0 Napisano 9 Październik 2012 Jeszcze zależy skąd jest, ultima ma sklepy w wawie i chyba we Wrocławiu,gram.pl to praktycznie w całej Polsce, robson wiem że ma w wawie, empik też praktycznie cała polska Ale płatność przy odbiorze to nie tylko jak odbierasz w sklepie, są przesyłki za pobraniem - wtedy płaci się listonoszowi/kurierowi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 9 Październik 2012 Ja mam mega zaufany sklep w Katowicach. Zamawiam, podjeżdżam, odbieram i jest zawsze OK. Zresztą osoby którym go poleciłem (z tego forum) też były potem zadowolone :P http://www.sklepe.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 9 Październik 2012 Nie wszyscy zgadzają się na wysłanie za pobraniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UzeQ 0 Napisano 9 Październik 2012 Nie wszyscy zgadzają się na wysłanie za pobraniem Pojedyńczy sprzedawcy na allegro rzeczywiście na to nie pozwalają, ale duże, profesjonalne sklepy dają taką możliwość. Nie spotkałem się jeszcze z sklepem, który by takiej opcji nie miał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 9 Październik 2012 (edytowane) Taka gadka jakby w PL był tylko 1 sklep ;P Trzeba podejść do tego tak, Kto tu Komu łaskę robi ? Nie chcesz wysłać za pobraniem ? to nie - idę gdzie indziej a ty nie zarobisz i tyle. Dopóki kupujący będzie całował w d... sprzedających, dopóty oni będą prowadzić taką politykę wobec kupujący. Edytowane 9 Październik 2012 przez lennox 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UzeQ 0 Napisano 9 Październik 2012 Taka gadka jakby w PL był tylko 1 sklep ;P Trzeba podejść do tego tak, Kto tu Komu łaskę robi ? Nie chcesz wysłać za pobraniem ? to nie - idę gdzie indziej a ty nie zarobisz i tyle. Dopóki kupujący będzie całował w d... sprzedających, dopóty oni będą prowadzić taką politykę wobec kupujący. Dobrze powiedziane! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 9 Październik 2012 trochę zboczyliśmy z głównego tematu :D Od czego zaczniecie grę? sIngiel czy multi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UzeQ 0 Napisano 9 Październik 2012 trochę zboczyliśmy z głównego tematu Od czego zaczniecie grę? sIngiel czy multi? Oczywiście, że silgiel. Dla mnie multi w tej serii to dodatek :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 9 Październik 2012 Aleś ExVitallin dowalił pytaniem :D Nie wyobrażam sobie typa który kupiłby AC3 głównie dla multi :D albo kogoś kto zacząłby od multi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 9 Październik 2012 ja wolę multi :D singiel jest dla mnie za prosty, a w multi ta radość gdy uda mi się uciec 4 graczom, albo jeszcze uda mi się 2 znokautować :D albo skakanie z ponad 10m nad ziemią na typa który przebiega pod tobą i niczego się nie spodziwa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 9 Październik 2012 No to swoją drogą, ale my tu wszyscy na FABUŁĘ czekamy. D: Jak kupujesz dla multi to możesz poczekać jak stanieje. >D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 9 Październik 2012 Dokładnie. Wtedy jeszcze DLC do multi stanieją. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 10 Październik 2012 już nie mogę się doczekać kiedy zatopię swoje ostrze w ofierze, a wy chcecie żebym jeszcze dłużej czekał xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 10 Październik 2012 Krótki spot. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 10 Październik 2012 Pewno fajny :) Ale zawziąłem się i nic nie oglądam dopóki sam nie zagram :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 10 Październik 2012 (edytowane) Ja tez zalozylem sobie embargo na ogladanie wszelkich zwiastonow. Jeszcze tylko trzy tygodnie , a dla tych co zamowili preorder na PSS pewnie troszke mniej ExVitallin_PL ja wolę multi singiel jest dla mnie za prosty, a w multi ta radość gdy uda mi się uciec 4 graczom, albo jeszcze uda mi się 2 znokautować albo skakanie z ponad 10m nad ziemią na typa który przebiega pod tobą i niczego się nie spodziwa Pewnie jestes niezly w multi , uciekasz czterem graczom skaczesz z 10 metrow na swoje cele. W kilku slowach pro player z Ciebie. Gdziez mi sie mierzyc z takim przeciwnikiem. Edytowane 10 Październik 2012 przez saintgb1972 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 11 Październik 2012 Ja tez zalozylem sobie embargo na ogladanie wszelkich zwiastonow. Jeszcze tylko trzy tygodnie , a dla tych co zamowili preorder na PSS pewnie troszke mniej ExVitallin_PL ja wolę multi singiel jest dla mnie za prosty, a w multi ta radość gdy uda mi się uciec 4 graczom, albo jeszcze uda mi się 2 znokautować albo skakanie z ponad 10m nad ziemią na typa który przebiega pod tobą i niczego się nie spodziwa Pewnie jestes niezly w multi , uciekasz czterem graczom skaczesz z 10 metrow na swoje cele. W kilku slowach pro player z Ciebie. Gdziez mi sie mierzyc z takim przeciwnikiem. Gra niebawem wyjdzie. Zweryfikujemy w grze te rewelacje :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dable 16 Napisano 11 Październik 2012 Panowie mam pytanie :D Gdzie najlepiej złożyć pre-order? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 11 Październik 2012 (edytowane) Panowie mam pytanie Gdzie najlepiej złożyć pre-order? W sklepie. Ile razy można pytać o to samo, zadaj sobie odrobinę wysiłku i przeszukaj ten temat. Edytowane 11 Październik 2012 przez lennox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dable 16 Napisano 11 Październik 2012 (edytowane) Dojebałem, przepraszam Panie mądralo. Edytowane 11 Październik 2012 przez Dable Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 13 Październik 2012 Tak, wiem, że usiłują wyłudzić jak najwięcej kasy, ale... http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GiKf1tQiTDc Haha, GENIALNE! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach