Ayakashi 92 Napisano 30 Wrzesień 2012 Jak z tą zniżką z pre-order packa?? W Empikach, Saturnach i Mediach? Biorą na paragon?? Tak, kupujesz, potem pokazujesz im paragon, a oni odliczają Ci cenę pre-ordera od ceny gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 30 Wrzesień 2012 No to super! Do 31 paragon chyba nie wyblaknie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 30 Wrzesień 2012 Tak czy owak juz tylko miesiąc do premiery ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 30 Wrzesień 2012 A 50% z muve.pl, obejmuje ACIII. Bo gdzieś tam napisali mi że nie, ale na stronie muve czytałem że UBI PL też się wlicza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PAWEL_VIP 99 Napisano 1 Październik 2012 no ja mam teraz zamiar kupic assassina 2 i bh,akurat w miecha ciachne do 3,mam pytanie bo widzialem taki zestaw 2plus bh jak to jest zrobione moze ktos sie orientuje?Nigdy nie kupowalem gier w zestawie to sa 2 gry w jednym pudelku czy jak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 1 Październik 2012 2 PUDEŁKA sklejone taśmą. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motoko 36 Napisano 1 Październik 2012 2 PŁYTY zawieszone na ołówku z gumką w pudełku papierowym klejonym przez pijanego chińczyka pod Stadionem Narodowym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 1 Październik 2012 HAHAHA FUN FUN FUN! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_07 170 Napisano 1 Październik 2012 (edytowane) A one nie są przypadkiem na jednej płycie? Tak jak Revelations była z pierwszą częścią. Edytowane 1 Październik 2012 przez Przemek_07 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 2 Październik 2012 (edytowane) A one nie są przypadkiem na jednej płycie? Tak jak Revelations była z pierwszą częścią. Nie, nie ma czegoś takiego. - Assassin's Creed Ezio Edition ma dopiero się ukazać. Edytowane 2 Październik 2012 przez lennox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glief 28 Napisano 4 Październik 2012 Orientuje się ktoś gdzie mogę jeszcze dorwać Freedom Edition? Czy na Ubishop można dostać polską wersję? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 4 Październik 2012 Freedom na PS3 dostaniesz tylko w UbiShop, widzę, że w empiku nakład już wyczerpany. Tak - wersja gry będzie polska. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glief 28 Napisano 4 Październik 2012 (edytowane) Freedom na PS3 dostaniesz tylko w UbiShop, widzę, że w empiku nakład już wyczerpany. Tak - wersja gry będzie polska. Dziękuję za info. Być może edycja pojawi się allegro, więc jeszcze wstrzymam się z zakupem na Ubishop, bo pewnie na premierę nie zdążą z dostawą na premierę ;/ Edytowane 4 Październik 2012 przez glief Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 4 Październik 2012 Historia Connora: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 4 Październik 2012 MIODNIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 4 Październik 2012 3 gry Borderlands 2 Ac:III i Moh;Warfighter i weź tu się zdecyduj :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 4 Październik 2012 (edytowane) Na wszystko przyjdzie czas. ;) Edytowane 4 Październik 2012 przez Maxiu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 4 Październik 2012 (edytowane) Obiecałem sobie, że nie będę oglądał zwiastunów, filmików i nieczego innego związanego z AC3 by nie psuć sobie zabawy, ale nie wytrzymałem i obejrzałem ten ostatni - Game Of The Year jak nic. Miazga ! Edytowane 4 Październik 2012 przez lennox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 4 Październik 2012 Czuję że jak wsiąkne to przejdę jeszcze przed Black Opsem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 4 Październik 2012 To będzie chyba najlepszy Assassin :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 4 Październik 2012 Na pewno najlepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 4 Październik 2012 Ja tam się wstrzymam z osądem do czasu, kiedy przejdę grę. AC2 zawiesiło mega wysoko poprzeczkę (choć wiadomo że technologicznie AC3 będzie wyżej). Na pewno AC3 będzie najlepszą grą tego roku, ale czy pod względem "przygody" zostanie najlepszą częścią serii to się jeszcze okaże ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 4 Październik 2012 W dzień premiery jadę po Krakowie szukać okazji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 4 Październik 2012 Ja na moją kolekcjonerkę poczekam do drugiego listopada, więc po premierze AC koniec z Internetem! :P Spoilery są wszędzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 5 Październik 2012 W dzień premiery jadę po Krakowie szukać okazji. Ja ma preorder - więc mam nadzieje że dzień przed premierą uda się wyrwać (odbiór osobisty) :P Ja na moją kolekcjonerkę poczekam do drugiego listopada, więc po premierze AC koniec z Internetem! :P Spoilery są wszędzie. 2 dni jakoś przetrwasz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach