Skocz do zawartości
Snafu

Assassins Creed III

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzie macie zamiar kupić swoje kopie gry?Miałem zamiar w Empiku ale na empik.com 229zł czyli pewnie w salonie jeszcze drożej;/

Wiadomo jaka będzie cena w marketach Saturn,Media markt?Gdzie najbardziej opłaca się kupić;)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie macie zamiar kupić swoje kopie gry?Miałem zamiar w Empiku ale na empik.com 229zł czyli pewnie w salonie jeszcze drożej;/

Wiadomo jaka będzie cena w marketach Saturn,Media markt?Gdzie najbardziej opłaca się kupić ;)?

Poszukaj w tym temacie. Już to maglowaliśmy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Empik jest dość drogi, ale ma fajne przeceny na kolekcjonerki, właśnie tam zamówiłem Freedom.

W Saturnie i Media Markt na bank będzie taniej - 199 zł, może 189.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomo jaka będzie cena w marketach Saturn,Media markt?Gdzie najbardziej opłaca się kupić ;)?

Ja najprawdopodobniej kupię w empiku, poszukaj w dziale "Gdzie kupić, za ile?" zniżki 20% właśnie do empiku jeśli masz kartę Payback :)

Wychodzi 184 zł za podstawkę i nie całe 200zł za Join or Die :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam karte podarunkową do Empika czyli raczej tam zamówię;)

Jeszcze powiedzcie koledzy,czy warto brać tą Join or Die edition?Nigdy nie kupowałem kolekcjonerek bo uważałem to za state kasy ale tutaj róznica jedynie 20zł...Co o tym myślicie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojeżdże po Krakowię Media marktach, empikach, saturnach itp.

Dzisiaj raczej nie ma sensu , ale jutro w godzinach popoludniowych jak najbardziej.

Mckaczka JoD jest tylko kilka zlotych drozsza a dostaniesz dodatkowa misje , postac do multi i jakies pierdoly , ktore jak juz napisal ExVitallin_PL mozesz odsprzedac.

Przy okazji gra jeszcze sie nie ukazala a ja juz wydalem 100 zl na Season Pass obawiam sie , ze takie postepowanie ociera sie o fanbojstwo. Czy wiecie jak z wersja z PSStore mozne juz pobierac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taa tlyko że wersja na kompire wychodzi miesiac po tych na konsolach to watpie :P

Nie wiem kiedy na kompa wychodzi, bo kupiłem na PS3. A poza tym Polacy grali w Residenta 6 miesiąc wcześniej więc wszystko możliwe :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mozesz kpic wszystkie dodatki multi za darmo jezeli oplacisz je raz :) poprawcie mnnie jeezeli chodzi takze o singla ale zdaje mi sie ze tylko multi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj raczej nie ma sensu , ale jutro w godzinach popoludniowych jak najbardziej.

A kto powiedział że mam zamiar dziś jechać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mozesz kpic wszystkie dodatki multi za darmo jezeli oplacisz je raz :) poprawcie mnnie jeezeli chodzi takze o singla ale zdaje mi sie ze tylko multi

Nie do multi, tylko do singla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli to jest coś takiego jak konto premium w battlefield?Wszystkie DLC które się pojawią po premierze będą za free dla posiadaczy Season Passa.Dobrze zrozumiałem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli to jest coś takiego jak konto premium w battlefield?Wszystkie DLC które się pojawią po premierze będą za free dla posiadaczy Season Passa.Dobrze zrozumiałem?

Tak,czyli rozszerzasz sobie do Goty w dniu premiery;)

Od kiedy gra już będzie w sklepach,czy jutro już może być?Tak pytam bo kumpel czekał na Warfighter do 25 a powiedziałem mu pare dni wcześniej żeby pojechał już oblukać czy jest i kupił;)

Edytowane przez mckaczka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja najprawdopodobniej kupię w empiku, poszukaj w dziale "Gdzie kupić, za ile?" zniżki 20% właśnie do empiku jeśli masz kartę Payback :)

Wychodzi 184 zł za podstawkę i nie całe 200zł za Join or Die :)

Czy czasem coś się Koledze nie pomyliło z tym Join Or Die ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lennox w empiku JoD kosztuje bodajze 250 zl minus 20% to bedzie okolo 200 zl tak ze jesli ktos ma te znizke to kupi wzbogacona edycje za calkiem przyzwoite pieniadze.

Season Pass daje dostep do 5 DLC , ktore beda platne (3 do single , 2 do multi) oprocz tego bylo napisane , ze bedzie dostep do wszystkich darmowych DLC ktore sie ukaza. Czy tak bedzie jak mawiaja w radiu Erewan "pozyjom uwidzim"

Edytowane przez saintgb1972
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lennox w empiku JoD kosztuje bodajze 250 zl minus 20% to bedzie okolo 200 zl tak ze jesli ktos ma te znizke to kupi wzbogacona edycje za calkiem przyzwoite pieniadze.

No tak, z tą zniżką to faktycznie tyle wychodzi. Zapomniałem o niej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ze bedzie dostep do wszystkich darmowych DLC ktore sie ukaza

chyba chodziło Ci o to że wszystkie DLC będą darmowe,czy ja coś źle zrozumiałem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy w Empikach(w salonach stacjonarnych) mogą mieć edycje JoD?

Tak, empik ma JoD.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi