Skocz do zawartości
Snafu

Assassins Creed III

Rekomendowane odpowiedzi

A czy na pewno ta zniżka 20% jest na gry? ostatnio też była jakaś zniżka w empiku i było wyraźnie napisane że nie dotyczy gier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, empik ma JoD.

Ma? :ermm:

Już mają na sklepach,czy pomyłka?

A czy na pewno ta zniżka 20% jest na gry? ostatnio też była jakaś zniżka w empiku i było wyraźnie napisane że nie dotyczy gier

Ta jest znizka obejmuje też gry,ale tylko kupione w salonie stacjonarnym a nie empik.com.

Ostatnio rozdawli kartki -20% na wejściu do empika ale na wiele rzeczy a gier tam nie było;/

Edytowane przez mckaczka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma? :ermm:

Już mają na sklepach,czy pomyłka?

No jak mają mieć kiedy zaczynają sprzedaż od wtorku.

Edytowane przez lennox

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba od środy

No to jeszcze lepiej.

Tym bardziej rażą głupie pytania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy dobrych wiatrach jutro będę miał swój egzemplarz :P

Najdalej we wtorek rano.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to jeszcze lepiej.

Tym bardziej rażą głupie pytania.

On napisał że empik ma edycje Jod dlatego się go zapytałem czy na pewno ma,wtedy się poprawił że we wtorek będzie miał....

Przy dobrych wiatrach jutro będę miał swój egzemplarz :P

Najdalej we wtorek rano.

Skąd będziesz miał tak wcześnie?

Edytowane przez mckaczka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale nie bądź taki dosłowny :D

"Ma" w ofercie -> o to Mu chodziło :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba chodziło Ci o to że wszystkie DLC będą darmowe,czy ja coś źle zrozumiałem?

Jeszcze raz za SP placisz okolo 100 zl i jest to niejako przedplata na DLC ktore sie ukaza . Pierwsze bedzie dostepne bodajze w styczniu 2013 r. Tych DLC ma byc 5 , trzy do singla i beda przedstawialy alternatywna historie Waszyngtona oraz dwa do multi ( prawdopodobnie nowe mapy i postaci) Te 5 DLC bedzie do kupienia oddzielnie ale przy takim zakupie tzn jedno po drugim zaplacisz okolo 25% wiecej. Oprocz tego w specyfikacji SP bylo napisane , ze po jego zakupie bedzie dostep do wszystkich darmowych DLC ktore sie ukaza , podejrzewam ze chodzi o te misje ktore sa dodawane do edycji kolekcjonerskich . Ale jak bedzie to dopiero okzae sie po zainstalowniu gry.

Mckaczka na 99% w Saturnie , Media Markt czy tez innych sklepach oferujacych gry na PS3 jutro AC III bedzie dostepny. Wyjatkiem jest tu Empik ,ktory jako jedyny sklep w Polsce mial edycje Freedom sa zwiazani umowa z Ubi i nie wystawia gry szybciej niz w dniu premiery (jest to info nieoficjalne)

Edytowane przez saintgb1972

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie porównujcie premiery MoH i Fify do AC, bo przeważnie gry od EA lądują na półkach wcześniej, niż od Ubisoftu. Premiera jest ustalona na 30.10 i pewnie wtedy będzie na półkach. Ja tylko mam nadzieje, że swój pre-order odbiorę przed 1 listopada ;) Prędzej bym się spodziewał jutro na półkach Most Wanted, niż AC ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skąd będziesz miał tak wcześnie?

We wtorek premiera, więc jutro muszą być dostawy do sklepów.

Jako że odbieram osobiście jest duża szansa na jutro ;)

Ale nie zamawiałem w Empiku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

On napisał że empik ma edycje Jod dlatego się go zapytałem czy na pewno ma,wtedy się poprawił że we wtorek będzie miał....

Zapytałeś się czy empik może mieć edycję JoD a ja odpowiedziałem, że ją ma. Oczywiście chodziło mi, że w ofercie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie porównujcie premiery MoH i Fify do AC, bo przeważnie gry od EA lądują na półkach wcześniej, niż od Ubisoftu. Premiera jest ustalona na 30.10 i pewnie wtedy będzie na półkach. Ja tylko mam nadzieje, że swój pre-order odbiorę przed 1 listopada ;) Prędzej bym się spodziewał jutro na półkach Most Wanted, niż AC ;)

Nie zgodzę się z Kolegą :)

AC:R miałem dzień wcześniej :)

AC:B na 100% nie pamiętam ale też tak chyba było.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś wie coś o nocnych premierach gdziekolwiek?

Strona wcześniej:

w szczecinie w empiku w galaxy nocna premiera po 22 można iść

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widziałem i pytam czy w innych miastach coś będzie

Planowany termin wysyłki:30 października 2012.Planowany nie oznacza że będą mieli już tego dnia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@blackhawkPL AC:R bylo dostepne kilka dni przed premiera , z III bedzie podobnie. Oczywiscie istnieje mozliwosc , ze Ubi wysle towar do sklepow jutro i tym samym zanim zostanie wprowadzony do systemow troszke czasu minie i gra pojawi sie we wtorek

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<p>Saturn Katowice - gra dostępna na magazynie ;-) Kolega mi wydał dzisiaj ok. 19 ;-) Cena 179zł

Póki co jestem na samiutkim początku ;-)

- Po Prologu i Operze.

Gra ma dwa języki audio + 4 wersje napisów. Cieniutka instrukcja i ładnie wytłoczona płytka. Fotka 1 Fotka 2 Fotka 3 - Potem dam fotki pudła i instrukcji + nośnika ;-)PS: Do gry jest juz update 1.01

Edytowane przez Stealth91pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wow co min nowy post,ładne tempo xD

Oby tylko Empik wyrobił się przed świętem!!

Na stronie maja napisane ze wysylka 31.10.12 moim zdaniem najszybciej gre bedziesz mial 02.11.12

Zreszta podobnie jak ci , ktorzy odbieraja gre w salonie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi