Skocz do zawartości
Snafu

Assassins Creed III

Rekomendowane odpowiedzi

@blackhawkPL AC:R bylo dostepne kilka dni przed premiera , z III bedzie podobnie. Oczywiscie istnieje mozliwosc , ze Ubi wysle towar do sklepow jutro i tym samym zanim zostanie wprowadzony do systemow troszke czasu minie i gra pojawi sie we wtorek

IMO gry zawsze wysyłane są do sklepów w poniedziałek. Cały urok polega na tym - kiedy zostaną wystawione. Nawet jeśli FifaXX miała premierę w piątek, to wystawiana była w poniedziałek/wtorek, bo po co ma się kurzyć na zapleczu, skoro jest już wprowadzona do systemu i może już znajdować nabywców? O ile sklep nie boi się kar (MediaMarkt nie boi się w ogóle), to wystawiają wcześniej. Jeśli faktycznie, poprzednie Asasyny wystawiano wcześniej, to zwracam honor. Kupowałem tylko Revelations i to dopiero na święta, więc nie mam takiego doświadczenia, jak Wy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<p>Saturn Katowice - gra dostępna na magazynie ;-) Kolega mi wydał dzisiaj ok. 19 ;-) Cena 179zł

Póki co jestem na samiutkim początku ;-)

- Po Prologu i Operze.

Gra ma dwa języki audio + 4 wersje napisów. Cieniutka instrukcja i ładnie wytłoczona płytka. Fotka 1 Fotka 2 Fotka 3 - Potem dam fotki pudła i instrukca ji + nośnika ;-)PS: Do gry jest juz update 1.01

A jakie języki audio bo napisy jak rozumiem są polskie jak w poprzednich częściach. Swoją drogą nie rozumiem czemu po pierwszej części pojawiały się tylko napisy bez dubbingu( jak dla mnie nie jest aż tak słąby)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra ma język Audio - Angielski i Ruski + Napisy: Angielskie, Polskie, Rosyjskie i Węgierskie. Online póki co niestety nie działa.

Edytowane przez Stealth91pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na stronie maja napisane ze wysylka 31.10.12 moim zdaniem najszybciej gre bedziesz mial 02.11.12

Zreszta podobnie jak ci , ktorzy odbieraja gre w salonie.

Do 02.11. chyba bym jajko zniósł :D

Na szczęście będę miał jutro lub we wtorek najdalej :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za odpowiedz czyli będzie można dostać za 180zł w dniu premiery dobra cena poruwnując do innych gier np. RE6 za ponad 200zł był o ile mnie pamięć nie myli SD chyba też

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lennox istniej mozliwosc , ze Empik troszke sie asekuruje w razie obsuwy ze strony Ubi (dotyczy to edycji Freedom) i gra bedzie do odbioru w dniu premiery. Inne sklepy maja zaznaczone ze wysylka 30.10.12 a Empik jako jedyny ma wysylke 31.10.12

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jak ja wam zazdroszczę, moje Freedom będzie właśnie dopiero 2 listopada. :confused: Jak żyć? D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż. Czuć, że nad tym AC się solidnie napracowano od strony technicznej. Świetna jak na konsole grafika, genialna animacja - ogromna ilość nowych animacji. Lekkość i płynność ruchów jest cudna. Do tego gra chodzi bardzo stabilnie, zero przycinek.

AC3 instaluje na dysku 4,2GB danychLekko przebudowano sterowanie. Klimat też świetny ;-) Muzyka w menu miód ;-) Gra roku...? ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Notabene dlatego nie zamawiam gier w Empiku. Czeka się za długo.

Przy zamowieniu edycji zwyklej ok ,ale niestety przy Freedom nie bylo wyboru tylko Empik lub UbiShop .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lennox istniej mozliwosc , ze Empik troszke sie asekuruje w razie obsuwy ze strony Ubi (dotyczy to edycji Freedom) i gra bedzie do odbioru w dniu premiery. Inne sklepy maja zaznaczone ze wysylka 30.10.12 a Empik jako jedyny ma wysylke 31.10.12

No tak jest taka możliwość. Jak oczywiście wszystkim tym którzy tam złożyli zamówienie życzę by dostali grę jak najszybciej.

Jutro koło południa bedę miał info kiedy będe mógł odebrać swój egzemplarz. Jeśli UBI już wysłało to jak wspomniałem jutro lub we wtorek :)

Przy zamowieniu edycji zwyklej ok ,ale niestety przy Freedom nie bylo wyboru tylko Empik lub UbiShop .

Racja.

Ja mam zamówione Join Or Die.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak jeden z kolegow wspominal znajomy z Sturna juz mu wydal gre tak ze trzeba byc dobrej mysli , stawiam postac snajpera , ze gra bedzie jutro dostepna w niektorych sklepach

Edytowane przez saintgb1972
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak jeden z kolegow wspominal znajomy z Sturna juz mu wydak gre tak ze trzeba byc dobrej mysli , stawiam postac snajpera , ze gra bedzie jutro dostepna w niektorych sklepach

Mam też taką nadzieję :)

Jutro kolo południa jak coś sie dowiem napiszę na forum co i jak. Jeśli sklep w którym będę odbierał tez (jak Saturn) jutro dostanie tz. że wszędzie już będzie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Saturn Katowice jest 9 Kopii, ale wystawiane od wtorku. Jak ktoś chce jutro i mieszka w okolicy, to możemy się ugadać i podejdziemy to kolega wyda ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby ktoś miał jutro grę niech sypnie wrażeniami. Tylko bez spojlerów rzecz jasna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj ju

Jakby ktoś miał jutro grę niech sypnie wrażeniami. Tylko bez spojlerów rzecz jasna.

Dzisiaj już mają :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Saturn Katowice jest 9 Kopii, ale wystawiane od wtorku. Jak ktoś chce jutro i mieszka w okolicy, to możemy się ugadać i podejdziemy to kolega wyda ;-)

Prosze jak to warto miec znajomosci w sklepach ,az lezka mi sie w oku zakrecila niemal jak za starych dobrych czasow :) Napoje z podwyzszonym procentem byly dostepne od 10-tej lub 13=tej ale dzieki znajomosci ze sprzedawcami mozna bylo ten nakaz ominac.

@down

Niech Twoj kolega obdzwoni Saturny ustalimy haslo , po podaniu ktorego personel wyda gre tym , ktorzy podzadza owe haslo np"zyrafy wchodza do szafy" a odzew bedzie brzmial "pawiany wchodza na sciany" :) :)

Edytowane przez saintgb1972
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mogę już się podzielić :D

Gra zaczyna się od Prologue i Treningu ;-) Oczywiście nie będę mówił co zawiera. Potem jest właściwa gra i zaczyna się w Operze...taki malutki spoiler. I To tyle by nie męczyć spoilerami.

Technicznie jest skok jakościowy. Zarówno w samym renderingu jak i animacji. Online dziś jeszcze nie działa, więc się nie wypowiadam.

Gra chodzi płynnie. Jest patch 1.01. Instaluje się 4,2GB Danych.

Coś jeszcze?;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mieszkam 5 min od Saturna :D

Mają Join Or Die ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niemam bladego pojęcia, bo interesowała mnie tylko zwykła plastikowa edycja ;-) Ale kolega twierdzi, że raczej nie ma szans, bo edycje specjalne w Saturnie nie pojawiają się często jeśli chodzi o gry. Tak czy siak na dzisiaj jest tylko zwykła edycja za 179zł.Ja dzisiaj brałem AC III za 179zł i NFS:MW za 169zł i do końca roku nie kupie nic :D No może BO2 ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha, to ja czekam na swoją Join Or Die :)

Ale dziękuję za chęci :)

Gra chodzi płynnie. Jest patch 1.01. Instaluje się 4,2GB Danych.

Coś jeszcze?;-)

Dobra - dobra, wystarczy :D

Albo ospojleruj :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi