Skocz do zawartości
Snafu

Assassins Creed III

Rekomendowane odpowiedzi

Moja pomyłeczka, w każdym razie pasuje idealnie do tej gry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Multi :happy: Niby to samo, a wygląda świetnie. Zachwyca zmienna pogoda.

I będzie mnie denerwowała ta luka, w której nie ma Red Coat. Jeśli ktoś jej nie chce, to mogę przygarnąć (/zapłacić). :mellow:

Edytowane przez Ayakashi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Multi :happy: Niby to samo, a wygląda świetnie. Zachwyca zmienna pogoda.

I będzie mnie denerwowała ta luka, w której nie ma Red Coat. Jeśli ktoś jej nie chce, to mogę przygarnąć (/zapłacić). :mellow:

Nigdy nie ruszałem multi w AC, ale po obejrzeniu tego filmiku chyba będzie to pierwszy AC w którym spróbuję multi. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co się dzieje na tej stronie, to już drugi raz, kiedy lepszy tytuł jest spoilerowany. Wchodzę do wątku o AC3 w newsach i jakiś debil opisał cały wątek gry. Znowu straciłem część historii do zbadania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale lennox suszy dziś ten temat.

Zawsze lepsze suszenie tematu od walenia masakrycznych błędów ortografocznych jak w temacie RDR.

Więc proszę się nie czepiać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego ja zawsze przed premire jakiejs gry fabularnej robie sobie cenzure na wszystkie newsy i tylko na forum wchodze, a i to nie zawsze... dzisiaj wielki dzien :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sory ze off top ale jak ktos bedzie wiedzial czy gdzies dzis kupie we wrocku asssasina to dajcie znac bo niechce na darmo jechac:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem właśnie info od 3kropek, że zamówienie realizują i "AC3" będzie dziś do odbioru. Jedno jest więc pewne - dziś nie pójdę szybko spać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj w klubie chłopie. czytam opinie na roznych stronach, an forum ac i panowie mowie to co juz dawno wiedzielismy : MAMY HIT !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jako ze zamowilem Freedom to jeszcze troszke poczekam na swoja kopie ale moj wyslannik piekiel (corka) zapewne kupi gre dzisiaj przy okazji sprawdzi czy Season Pass rzeczywiscie oferuje dostep do wszystkich darmowych dodatkow.

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jako ze zamowilem Freedom to jeszcze troszke poczekam na swoja kopie ale moj wyslannik piekiel (corka) zapewne kupi gre dzisiaj przy okazji sprawdzi czy Season Pass rzeczywiscie oferuje dostep do wszystkich darmowych dodatkow.

:D Moja córa już mi zapowiedziała, że będę musiał się dzielić z nią misjami :P - bo też chce pograć :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też się podzielę doniesieniami z frontu - Ultima wysyła gry dzisiaj (podobno jakimś szczęśliwcom wysyłali wczoraj część preorderów - wczoraj z popołudnia informacja).

Jeśli ktoś kupił edycję specjalną wcześniej (była do końca września za 189,90 i zawierała 3 DLC) to dostanie tę, która teraz za ok. 209,00 pln widnieje a w tym dodatkowe 2 DLC (chyba jakiś kubraczek i pistolet) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem właśnie info od 3kropek, że zamówienie realizują i "AC3" będzie dziś do odbioru. Jedno jest więc pewne - dziś nie pójdę szybko spać :)

Właśnie miałem telefon, że dziś mogę sobie odebrać swój egz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdyby ktos chcial zakupic w sklepie, w empik krk rynek bedzie sprzedaz nocna od 22. bodajze po 220.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie rozpakowalem swoja edycje Join or Die i jestem zaskoczony wielkoscia tego medialionu, myslalem ze to bedzie jakas popierdolkowata moneta, a tu kawal blachy dostajemy ;).

Co do Uplay Passport, napisane jest "unlocks multiplayer and bonus content" (jakas postac do multi, ale nic wiecej nie widzialem, wpisze zaraz i sprawdze)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam wrażenie, że dziś wieczorem wszyscy będziemy mieć podobne sygnatury (jeśli ktoś korzysta z psnprofiles ;)). W sumie mieliście rację co do daty premiery. Teoretycznie 31.10, ale z racji tego, że dziś 30.10 jest światowa premiera, to wszyscy (lub większość), którzy zamówili pre-order będą mogli dziś już zagrać. Nie mam pojęcia jak wygląda sytuacja w MediaMarkt, ale Empik i Saturn - tak jak wspominaliście wcześniej - sprzedaje dopiero od jutra.

Co ciekawe - Ubisoft wprowadził embargo na praktycznie wszystkie recenzje/oficjalne filmy z gier dla recenzentów, osób które grają już od kilku dni. Wygasa ono dzisiaj o 18:00.

Edytowane przez blackhawkPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam sztuke zamowiona i dzis odbieram, boje sie tylko zeby nie okazala sie tak przecietna jak ostatnia czesc. Mnie sie Regelation na tyle nie podobalo ze nie skonczylem...

Oby tu bylo inaczej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko mi tez Revelations do gustu nie przypadl, nie wiem czemu... Ale AC3 zapowiada sie znakomicie, zmienili naprawde sporo rzeczy w przeciwienstwie do ACR gdzie byl to odgrzewany kotlet :) Kurier juz tuz tuz :)

EDIT: JEEEST PRZYSZŁO! Znikam teraz na kilka dobrych godzin, spodziewajcie sie pierwszych wrazen wieczorem :)

Edytowane przez pole553

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ekhmm.... Chciałbym się z wami wszystkimi serdecznie pożegnać na czas określony z powodu odebrania przesyłki od kureira z Join or Die

Jakby kogoś interesdowało to preorder składałem w Wrocławskim sklepie http://www.notebookmarket.pl poprzez Allegro.

P.S. Jakby ktoś był zainteresowany wspólnym graniem w multi (oczywiście dopiero po ograniu singla) to bardzo chętnie zapraszam PSNID: bileczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co mi wiadomo to osoby które już posiadają AC3 i tak nie będą mogły się cieszyć już grą do czasu premiery (podejrzewam że dziś po pólnocy odblokują).

Komunikat: Materiał nie jest dostępny przed datą rozpoczęcia (8002951E)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co mi wiadomo to osoby które już posiadają AC3 i tak nie będą mogły się cieszyć już grą do czasu premiery (podejrzewam że dziś po pólnocy odblokują).

Komunikat: Materiał nie jest dostępny przed datą rozpoczęcia (8002951E)

Ten komunikat wyskakuje jeśli z PSS kupiłeś grę.Mam tak ze Sports Champions 2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi