zdun 1522 Napisano 25 Listopad 2016 O 23 listopada 2016 o 10:19, majkelx napisał: Dzięki, poszukam jeszcze w czeluściach internetu. Wiadomo, że jest to gra na długie posiedzenia ale mimo, że ostatnio grywam rzadko to z chęcią bym zakupił ten tytuł. No na dlllugie mam 540 godzin na liczniku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 28 Listopad 2016 (edytowane) No nie wiem czy na długie, ja się z nią bardzo męczyłem. Tam jest z 10 map non stop to samo się tłucze. przeszedłem 3 razy ....... 50h przez pół roku nabiłem Najlepiej promo obserwowac bo teraz cyfrówki na ps3 sa po 3 dyszki wszystko Edytowane 28 Listopad 2016 przez schranz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korwin 242 Napisano 29 Listopad 2016 Grę warto brać. Ograć fabułę, zapoznać się z mechaniką postaci, wybrać ulubioną i wbijać do Labiryntu Chaosu lub Wieży Miraży. Tam zaczyna się gra, loot, farma, sety itd. To co się tam potrafi wyrabiać nie ma szansy spotkać w części fabularnej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach