KutkuS 8 Napisano 27 Marzec 2012 Hej. Udało się komuś wynająć serwer? U mnie gdy chcę go wynająć wyświetla się lista regionów, jednak nie mogę wybrać regiony w którym chcę mieć serwer. Wciśniecie ok powoduje wyświetlenie się komunikatu o braku połączenia z serwerem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jamiemonovitz 80 Napisano 27 Marzec 2012 Kutkus to Ty taki kasiasty jesteś żeby nam serwer wynajmować ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dydel 5 Napisano 27 Marzec 2012 Bo była tylko określona liczba serwerów do wykupienia, wszystkie się już sprzedały ponoć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewis 4 Napisano 27 Marzec 2012 (edytowane) Bo była tylko określona liczba serwerów do wykupienia, wszystkie się już sprzedały ponoć. Dokładnie - 5 pln za dniówkę, to teraz wszyscy testują z czym to się je Edytowane 27 Marzec 2012 przez lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valchall 141 Napisano 27 Marzec 2012 (edytowane) No ale cena tych serwerów to lekka przesada. 219zł za 3 miechy. To praktycznie za nowego BF'a mniej dałem. Edytowane 27 Marzec 2012 przez Valchall Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 27 Marzec 2012 Pomysł się spodobał. Teraz oprócz online passa w każdej grze będą płatne serwery do multi. Skoro gracze dają się doić to dojeni będą. Ciekawe co następne. Może płatna amunicja? 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 27 Marzec 2012 jak sie pojawi nastepna opcja to kupie na 90 dni i bedziemy ciorac do bolu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 27 Marzec 2012 Sorry ale lepsze płatne prywatne serwery, czy żadne prywatne serwery? Skoro ewidentnie ludzie chcą za to płacić to w czym problem? Poza tym są darmowe publiczne i nikt nikogo nie zmusza do wynajmu serwów.. A 219 zł za 3 miechy to jest 2.5 zeta na dzień. Jak się zrzucisz choćby w 5 osób to jest po 50 groszy. Za 50 groszy to sobie ledwie bułkę kupisz rano... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valchall 141 Napisano 27 Marzec 2012 cwir tak się to zaczyna. Już tylko krok pozostał od wprowadzenia miesięcznych subskrypcji jak to ma ma miejsce w World of Warcraft. Ale jest jak mówicie, gracze chcą być dojeni to niestety tak będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 27 Marzec 2012 Tylko to prowadzi do tego że publiczne serwery będą specjalnie zaniedbywane. Mniej więcej jak darmowa publiczna służba zdrowia. Ci od xboxa będą mieli fajnie płacąc jednocześnie za live, grę, onlinepass i serwery... 50gr to nie dużo, ale mówimy o jednej grze. A na naśladowcy już pewnie zacierają rączki. :whoops: 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Night_Wasp 19 Napisano 27 Marzec 2012 no tak, ale jak chcesz sie powyglupiac z kolegami i masz wolny weekend, to sobie wynajmujesz serwer na dzien za 5 zydla, i ustawiasz tak jak chcesz i gracie i macie frajde. przeciez nikt nie mowi ze jak wykupisz sobie server to musza byc ustawienia jak na publicznych. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
princ18 175 Napisano 27 Marzec 2012 Na pc taki system jest już bardzo długo i jakoś publiki nie są zaniedbywane. Nikt normalny sam nie będzie kupował serwa na 3 miesiące, u mnie w klanie składamy się po 10 zł to wychodzi po około 11gr za dzień smieszne "pieniądze". Kumple jak kupowali serwa na pc to się więcej składali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 27 Marzec 2012 a zeby zagrac spara lub klanowke bedzie trzeba kupic serwa za 5 zl na ten 1 dzien ... no chyba ze juz jakis klan bedzie mial wykupionego. Tak czy inaczej zarabiaja na graczach konsolowych najwiecej kasy a chca jeszcze wiecej. Jak widac za duzo wydali na kampanii reklamowej (m.in jazda czolgiem po londynie), i mimo iz zarobili kupe kasy na sprzedazy to jeszcze wiecej wyciskaja. Gdyby privy wygladaly tak jak w bc2 to by zupelnie inna bajka byla .. Ida w strone infinity ward - kasa kasa i tylko kasa + 1 patch na rok zeby gracze zamkneli dupska. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
princ18 175 Napisano 27 Marzec 2012 Gdyby privy wygladaly tak jak w bc2 to by zupelnie inna bajka byla .. Ale jak te privy w bc2 wyglądały? Ile było kłopotów żeby wogóle założyć grę, a jak się chciało inną mape zagrać to trzeba było znowu wychodzić i zakładać od nowa. I taka klanówka trwała ze 2h a nawet i dłużej, to już wole dać to 5zł co jak się rozłoży na 24 to kosztuje tyle co nic i zagrać to bez większych problemów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fajsoon 44 Napisano 27 Marzec 2012 Normalnie padnę, na kompie też musisz kupić grę i serwer, i do tego niektóre serwery są droższe niż te co przedstawia nam DICE, nie chcesz kupić Twoja sprawa i koniec tego, bo zacznie się jak z AIM LAGiem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek Jabrzyk 5 Napisano 28 Marzec 2012 W tym temacie umieszczajcie informacjena temat swoich prywatnych serwerów. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rejczu 115 Napisano 28 Marzec 2012 wiem, że nie moge, ale to silniejsze ode mnie: ZAJEBISTA FOTA !! LUBIE TO !! 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 28 Marzec 2012 @up hehhehehe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 28 Marzec 2012 Nabijanie sie to jedno,ale czy ktos zdarzyl kupic jakikolwiek serwer? Chociaz na jeden dzien zeby sprawdzic jak to wyglada? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IMPERATORE_PL 133 Napisano 28 Marzec 2012 http://www.battlefield3polska.pl/?page=readarticle&id=552 Tutaj macie opisówkę. Gadałem z szefem tej strony. Mieli szczęście i zdołali takie coś wynająć. Mi się np. już nie udało. Trzeba czekać do następnego tygodnia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cubeline 187 Napisano 29 Marzec 2012 (edytowane) Mi się udało wynająć serwer na jeden dzień dla testów co i jak, wczoraj przedłużyłem na tydzień. nazwa mojego serwera ONLY KARKAND KILLZONE HC INF. 1000 tickets więcej możecie znaleźć na bf3knifeclub o serwerze chciałem na nim zrobić taki sam hc jak w bc2 ale nie można we własnych ustawieniach zmienić player health ze 100% na mniej bo wtedy będzie nierankingowy. poza tym brakuje opcji do zrestartowania serwera przy zmianie ustawień, trzeba czekać do kolejnej rundy albo wykickować wszystkich i zaczekać aż włączy się nowa runda. Edytowane 30 Marzec 2012 przez cubeline Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 29 Marzec 2012 fajny config servera :) no mnie sie nie udalo wykpuic ale jak sie pojawi taka szansa to tez kupuje ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jechu 378 Napisano 29 Marzec 2012 Znajomy z klanu tez wykupił serwer, póki co na tydzień, a w przyszłym tygodniu zapraszamy na nowy na 3 miesiące :) Bany na clamory, m320, shotguny, moździerz, więc radzę się zapoznać z zasadami http://bf3stats.com/server/ps3_f9d516ed-1ae6-42ce-accd-1152fbd166e4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 29 Marzec 2012 (edytowane) Jechu, polecę teraz noobem, ale napisz proszę gdzie mogę przeczytać dokładnie reguły, bo chciałbym dołączyć (jestem też chętny, żeby do Was do klanu dołączyć i się zrzucić na serwer). Widzę tylko to Overview. EDIT: Thx. Resztę na PW posłałem, żeby tu chatu nie robić. Edytowane 29 Marzec 2012 przez The_Siemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jechu 378 Napisano 29 Marzec 2012 Jak wbijasz na serw masz opis na ekranie loadingu i komunikat na początek rundy. Jak chcesz dołączyć do nas to musisz na naszej stronce się zarejestrować i pewnie zagrasz jakiegoś spara na test, a na serwer właśnie się zrzucamy, więc jak ktoś chce wspomóc gotówką to nie ma problemu, a serwer jest ogólnodostępny wyłączając sparingi. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach