snafy80 0 Napisano 24 Październik 2012 (edytowane) Tekken 6 - pożyczyłem, włożyłem do napędu, wyjąłem i oddałem;) Zrobiłem identycznie - nawet powiem więcej: żałuję że pożyczyłem i tylko czas na instalkę straciłem Edytowane 24 Październik 2012 przez snafy80 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 24 Październik 2012 (edytowane) Nawet fajny temat, dopiero teraz do niego dotarłem. W sumie ja staram się kończyć każdą grę, czy to z Plusa czy pudełkową, nawet jeśli średnio mi się ona podoba. Wyjątkiem było Saint Row 2 które mi zalatywało trochę tandetą i usunąłem z dysku po godzinnie grania, ale może w przyszłości jeszcze do tego powróce. No i na półce cały czas czekają Resident Evil 6, Dead Space, Mass Effect 2, Metal Gear Solid 4 a na dysku Dead Space 2, Bulletstorm, Just Cause 2 no i Machinarium które też mnie trochę od siebie odrzuciło.A i jeszcze Demons Souls pożyczone od kolegi jakoś mi nie podeszło i po kilku godzinach grania zrezygnowałem. Mam nadzieję że wszystkie te tytuły uda mi się pokończyć w przeciągu 1-2 miesięcy Edytowane 24 Październik 2012 przez pio_89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 24 Październik 2012 Two worlds 2 pierwsza odpalona gra na ps3. Jak szybko włączyłem tak i wyłączyłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 13 Listopad 2012 Dziś rano zrobiłem kolejne podejście, do podejścia, do skończenia wreszcie RE6... Po wspaniałej sekwencji końcowej walki z Derekiem, podziękowałem - nie mogę i nie chcę już nigdy więcej grać w tego crapa :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpiboy 35 Napisano 13 Listopad 2012 Wow, jest tego sporo: 1. Nawet nie odpakowane z folii: ICO, Shadows of Colossus, Alpha Protocol, Mass Effect 2. 2. Odpakowane z folii, odpalone na poprzedniej konsoli ale po jej przymusowej wymianie czekają na to, żeby zacząć w końcu od nowa i skończyć: Castlevania Lords of Shadows, Undead Nightmare. 3. Odpalone na chwilę (lub dwie) gry na HDD, które jednak jakoś mnie specjalnie nie ciągną w tej chwili do grania, ale które generalnie mi się podobały: Just Cause 2, Renegade Ops, Trine, Flower, Smash Carz, Magic Orbs, Borderlands, Dungeon Hunter Alliance (w tego zaprzestałem grać prawie na finiszu rozgrywki z powodu Deusa, który wpadł w moje ręce i jakoś nie mogę wrócić na chwilę, żeby w końcu skończyć). 4. Gry na HDD, które w ogóle mi nie podeszły: szczególnie Far Cry 2 i jakieś popierdółki z PSN. 5. Gry, których nawet jeszcze nie odpaliłem: Cała seria Back to the future, Trine 2, Penny Arcade i kij wie jeszcze co, bo odkąd mam plusa to jest tego całe mnóstwo, a przecież jeszcze nawet nie zacząłem ściągać tego wszystkiego, co pojawiło się od września. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 13 Listopad 2012 Dziś rano zrobiłem kolejne podejście, do podejścia, do skończenia wreszcie RE6... Po wspaniałej sekwencji końcowej walki z Derekiem, podziękowałem - nie mogę i nie chcę już nigdy więcej grać w tego crapa :( A Ty czasem nie walczyłeś o honor tego crapa w temacie swego czasu? Albo Cię z kimś mylę. Zdunowi tak się podobała giera, że do tej pory przeszedł tylko 1 rozdział Leona :pinch:. Ale złego słowa nie można było napisać bo to wielki RE. Hehe. Przeszedłem Skyrima do połowy, potem była przerwa w graniu i od tamtej pory nie moge się za niego zabrać żeby dokończyć. Sam nie rozumiem dlaczego bo jak grałem byłem wkręcony na maksa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 13 Listopad 2012 (edytowane) Ta walczyłem - zwłaszcza z wybornym tłumaczeniem... ;) @update: http://www.ps3site.pl/forum/topic/63040-resident-evil-6/page__st__440#entry748729 nawet dałeś mi plusa :P Edytowane 13 Listopad 2012 przez kloose Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 21 Listopad 2012 (edytowane) ej ode mnie 3 kroki w bok :P jak przejdę się wypowiem a to ile mam czasu to niestety nie moja wina jeno mojej pracy ;) I tak: chwilowo gra znajdue się na mojej kupce wstydu razem z la noire oraz dark soulem :( Edytowane 21 Listopad 2012 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 21 Listopad 2012 U mnie Killzone (2 & 3) leży i kwiczy, ale dokończę dziada w weekend. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Listopad 2012 Moja kupa? Duża i pokryta kurzem :P Pójdę alfabetycznie: - Catherine - Demon's Souls - Dirt Showdown - Fallout New Vegas (Ultimate Ed.) - Final Fantasy XIII-2 - Gran Turismo 5 - Metal Gear Solid 4 - Splinter Cell: Trilogy - Yakuza: Dead Souls + Na dysku czekają: - Alien Breed 1 - Alien Breed 2 - Alien Breed 3 - Crysis - inFamous - PixelJunk Monsters - Trine Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 23 Listopad 2012 -Heavy Rain -Assassin's Creed 3 -inFamous 2 -Call of Duty Modern Warfare 2 -Battlefield 3 (Sily pancerne) -F1 2012 (z racji braku patcha, zaraz ja odgruzowuje) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 23 Listopad 2012 -Heavy Rain -Assassin's Creed 3 -inFamous 2 -Call of Duty Modern Warfare 2 -Battlefield 3 (Sily pancerne) -F1 2012 (z racji braku patcha, zaraz ja odgruzowuje) Próbowałem, ale wystarczy. Shootery to nie mój element :) Killzone wędruje na sprzedaż a zapoluję na Heavy Rain. A nuż leży komuś na półce i się kurzy:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 23 Listopad 2012 Próbowałem, ale wystarczy. Shootery to nie mój element :) Killzone wędruje na sprzedaż a zapoluję na Heavy Rain. A nuż leży komuś na półce i się kurzy:)A co to ma wspolnego z moim postem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 23 Listopad 2012 TES IV: Oblivion Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 24 Listopad 2012 A co to ma wspolnego z moim postem? Tylko tyle, że akurat Heavy Rain, które u Ciebie leży chętnie bym ograł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 24 Listopad 2012 Niestety, na srzedaz nie jest bo czeka na swoja kolej. Przyjdzie czas.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 24 Listopad 2012 Deus Eh HR,Infamous : Festiwal of Blood, i Just Cause 2. I to po ograniu już ogromnych zaległości. Nie problem kupić tylko czasu nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lojkoo 38 Napisano 24 Listopad 2012 MGS 4 RDR Castlevania Uncharted 3 i w przyszłym tygodniu zamierzam kupić nowego hitmana więc pewnie dojdzie do kupki wstydu ACIII :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bass_x 0 Napisano 29 Listopad 2012 NFS Shift Red Dead Redemption GTA IV Call Of Duty World Of War Assassins Creed Revelations Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 30 Listopad 2012 (edytowane) Nie będę się rozpisywać, bo z godzinę by się zeszło, ale wystarczy zerknąć na psnprofiles :P i dorzucić do tego jeszcze kilka(naście) tytułów z PS+ których jeszcze nie zainstalowałem. W każdym razie, jak tylko złapie mnie wena, to postaram się skończyć AC Rev., ME 3 i U3, a jak zainstaluję 1TB dysk, to wezmę się za + :) Ps. aaa zapomniałem o grach z czasów zamierzchłych (czyli bez trofeów), tutaj jeszcze kilka tytułów by wpadło, ale jest jeden, do którego już kilka razy podchodziłem i jest szansa, że kiedyś skończę tzn. BiA: Hell's Highway Edytowane 30 Listopad 2012 przez Laptok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 15 Marzec 2013 Ehhh... chyba można nazwać to już chorobą lub syndromem psa ogrodnika. Kupuję kolejne tytuły, a nie mam kiedy ograć tych, które już mam. I po co, ja się pytam... Bo zabraknie :D. A zastanawiam się jak dureń jeszcze nad kolejną konsolą. Idiota. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 15 Marzec 2013 tomb raider skonczony do polowy i mam brak checi grania dalej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 15 Marzec 2013 (edytowane) No ja ogólnie dokonuję przed zakupem pre-selekcji, i raczej nie jestem rozczarowany zakupem - kończę gry, które kupiłem. Nie wiem jednak, po kiego grzyba kupuję kolejne, kiedy jeszcze obecnie posiadanych nie ukończyłem (cholerne promocje). Mam tak teraz z Ni no kuni, na przykład. Chętnię bym ograł, ale jeszcze nie teraz, bo mam ochotę na coś innego. Ale patrząc na dostępność innych jrpg na polskim rynku, boje się, że za jakiś czas będzie problem z dostaniem płyty. Czy jest na sali lekarz O ile na nowego Tomb Raidera się nie napalam, tak jak wrzucili znichę na Larę Croft i the Guardian of Light w pss, to znowu mam errora. Edytowane 15 Marzec 2013 przez yuppie94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 16 Marzec 2013 tomb raider skonczony do polowy i mam brak checi grania dalej... Nic nie mów, ja jak tak dalej pójdzie to na tej generacji chyba więcej gier nie dokończe niż skończe. DMC4 porzucony blisko końca GTA4 porzucone w ponad połowie gry Fallout 3 z 1h do końca Oblivion to samo ale strzeliłem focha przez buga a nie że mi się nie chciało AC1 połowa gry W Max Payne 3 dobrnąłem chyba do 2 chapteru Vanquish liźnięte, to samo Bulletstorm Sacred 2 połowa mapy Call oof Juarez, Prince of Persia i Oddworld pare h Dead Space 2 z pół h LBP 1 i 2 nie ukończone Bioshock nie ukończony Sleeping Dogs ze 2 h do końca Skyrim połowa Pomniejsze gierki z psnu jak Limbo, Braid, Outland, Bionic Commando, Renegade Ops, Trine 2. Teraz pewnie i Darksiders 2 po około 12h pójdzie w odstawke bo mi się coś porobiło i gram w klasyki z psxa i czerpie z nich dziką przyjemność :pinch: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał_Anioł 64 Napisano 16 Marzec 2013 kupka wstydu to nie rozgrzebane tytuły...swoją drogą niszczysz swe hobby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach