darkos 1 Napisano 22 Maj 2013 Gra jest po prostu genialna, dopiero co zacząłem grać i już czuje że nie przestane prędko. On line jest proste, świetne i pełne ludzi chcących grać i grać. Uwielbiam rajd Finlandii :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk-1980 24 Napisano 24 Lipiec 2013 http://www.wrc.com/news/new-wrc-video-game-coming-this-year/?fid=18776 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTPL_Plotnik 2 Napisano 29 Lipiec 2013 To może zorganizujemy jakąś ligę w WRC3?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawinski1991 0 Napisano 4 Sierpień 2013 Jakby ktos sie chcial poscigac online zapraszam moj nick psn slawinski1991. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zagaj0107 0 Napisano 4 Sierpień 2013 Też nabyłem WRC 3 jak ktoś chętny zapraszać do znajomych PSN: Piotrek0107PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
75 radolec 88 Napisano 5 Sierpień 2013 Właśnie zaciągam WRC3 chętnie pojeżdżę, ale obawiam się, że dopiero od jutra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 7 Grudzień 2013 Kupił ktoś WRC3 na promocji teraz? Bo chciałbym machnąć na szybko rzeczy z online zanim serwery zamkną. Także jak ktoś chętny machnąć to na szybko to niech da znać na PSN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PAWEL_VIP 99 Napisano 10 Grudzień 2013 Gra jest swietna,naprawde dobrze odwzorowane prowadzenie auta i jego opanowanie.Mam duzo frajdy z grania w ta gre bo ostatnio lipa z wyscigami an konsole. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czombersanok 2 Napisano 22 Grudzień 2013 Skorzystałem ostatnio i zakupiłem WRC 3 po mocnej przecenie, bodajże za 18,30 po zniżce dla abonentów PS+ i przyznam, że to były dobrze wydane pieniądze. Model jazdy bardzo mi odpowiada, sporo rajdów, zróżnicowane lokacje, pełna licencja WRC, ulubiony wóz Citroen DS3 WRC i nic tylko śmigać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 16 Styczeń 2014 Moze pogrywa ktos w to jeszcze i by sie podlozyl w multi? Trafiam na same high levele ktorzy trasy maja juz opanowane do perfekcji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaamil 9 Napisano 14 Luty 2014 Moze pogrywa ktos w to jeszcze i by sie podlozyl w multi? Trafiam na same high levele ktorzy trasy maja juz opanowane do perfekcji Z chęcią pośmigam online, dzisiaj wyślę Ci zaproszenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach