Patryk-1980 24 Napisano 11 Październik 2012 (edytowane) Oj zmienili w Empik-u status zamówienia: data odbioru 2012-10-23 Edytowane 11 Październik 2012 przez Patryk-1980 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 12 Październik 2012 Pojawiają cię pierwsze ocenki w okolicach 7,0 -8,4 Nadal czekam na oceny najbardziej znanych serwisów, ale i tak widać postęp w stosunku do 2 poprzednich części. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 12 Październik 2012 Postęp to żadna niespodzianka, już po demie można było zauważyć, że to zupełnie inna gra niż WRC 1 i 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 13 Październik 2012 To kiedy ta premiera? 19 czy 23? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 13 Październik 2012 19, przynajmniej tak jest na stronie LEMu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 17 Październik 2012 Niestety ukazało się więcej ocen i za dobrze to nie wygląda. Nawet jest słabiej ocenianie niż WRC 1 i WRC2 Bardziej renomowane serwisy dają w okolicach 5/10 , 6 /10 Te pierwsze 8,5 było mocno mylące Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majk83 2 Napisano 17 Październik 2012 Niestety ukazało się więcej ocen i za dobrze to nie wygląda. Nawet jest słabiej ocenianie niż WRC 1 i WRC2 Bardziej renomowane serwisy dają w okolicach 5/10 , 6 /10 Te pierwsze 8,5 było mocno mylące Znamy ich zarzuty?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radoneon14 54 Napisano 17 Październik 2012 http://www.amazon.co.uk/gp/aw/cr/B008P9VYEE/ref=aw_d_crstars_videogames Myślę że tutaj na Amazonie są bardziej obiektywne oceny przez użytkowników. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radoneon14 54 Napisano 17 Październik 2012 Garść komentarzy na PC http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=18196 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 19 Październik 2012 Siema gra już ktoś ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkos 1 Napisano 19 Październik 2012 Mam, gram. Jest super dobrze. Tak jak w demie o ile ktoś grał. Gra jest niesamowita. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radoneon14 54 Napisano 19 Październik 2012 Będę miał o godz 17 to coś napiszę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majk83 2 Napisano 19 Październik 2012 Kilka dłuższych gameplayów: http://www.youtube.com/watch?v=ToO1MfwQh3I&feature=relmfu http://www.youtube.com/watch?v=Wa87Tvd3t-A&feature=relmfu http://www.youtube.com/watch?v=gr7Wx0GzDWk&feature=relmfu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin22b 4 Napisano 19 Październik 2012 Witam, jest gdzieś w opcjach tabela z moimi najlepszymi czasami ?? gdzie moje czasy są zapisywane ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radoneon14 54 Napisano 19 Październik 2012 Po przejechaniu kilku odcinków mogę stwierdzić że na taką grę czekałem, model jazdy jak dla mnie rewelacja, trasy urozmaicone, dźwięki maszyn są ok, polska załoga, na razie WRC3 daje mi więcej funu niż F1 2012. Jeżeli ktoś z Was się wacha z zakupem to z całą odpowiedzialnością polecam udać się szybko do sklepu :-). To tymczasem tyle ode mnie, nie napiszę jak jest z kierownicą bo smigam na padzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shatan 48 Napisano 19 Październik 2012 Gierka świetna. Śmigam narazie na pc, puki nie ma wersji na ps3. Niestety ale z driving force jest coś zepsute bo auto dopiero łapie skręt jak przekręcimy kierownice o 90 stopni. śmigam na klawiaturze, ale jezdzi sie za łatwo jak dla mnie (albo jestem taki dobry) bo nie znając map i z wyłaczonymi asystami, śmigam zawsze na 1 miejsce. W demko na ps3 jeżdząc na kierwonicy trzeba się bardziej nakręcić i postarać bo nie jest to już takie łatwe. Kupuję na 100% orignał na ps3 bo na kompie nie bawi mnie jazda na strzałkach :) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radoneon14 54 Napisano 19 Październik 2012 Graficznie jest dobrze, dużo szczegółów na trasach, jeżdżę z kamerą z kokpitu i dachowanie to doznania bezcenne, naprawdę może zakrecić się w głowie, zniszczenia auta wydają różne dźwięki oraz powodują słabsze osiągi. Dla mnie gra 9/10. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 20 Październik 2012 Siadłem do gry wczoraj o godz 17 to skończyłem o 1 w nocy. Gra jest rewelacyjna. Wszyscy Ci którzy marudzili że brakuje im na ps3 starego colina powinni zagrać w wrc3. Nie podoba mi sie jednak okładka pudełka z evo X Kościuszki. To ujęcie jest lipne. Mogli wstawić Sołowowa w Fieście WRC. No ale to tylko okładka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk-1980 24 Napisano 20 Październik 2012 Ale macie fajnie, ja czekam na emaila od Empik że można odebrać grę. Póki co wczoraj na email dostałem DLC (hasło) do tego Mini Morisa. Ps. Od wczoraj WRC Rajd Włoch-zapodałbym takowy w WRC3. Musze czekać :-( Pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radoneon14 54 Napisano 20 Październik 2012 Tygodniowe opóźnienie premiery w Polsce daje się we znaki, grając multi dojeżdżam pod koniec stawki, ale przecież trening czyni mistrza, nauka tych wszystkich odcinków trochę potrwa bo jest ich mnóstwo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk-1980 24 Napisano 20 Październik 2012 Już do odbioru w Empiku wiec wieczorem pogram :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin22b 4 Napisano 20 Październik 2012 Pojeździłem i ... mieszane uczucia w sumie.. a wiec tak na pewno na + : - model jazdy (może nie sim ale jeździ się fajnie... troche na niektórych trasach za duża przyczepność ale pozmienia się ustawienia auta to fajnie się śmiga) - grafika - tutaj znaczny postęp w porównaniu do 1 i 2 - licencja WRC to zawsze będzie atut. - trasy - fajnie zaprojektowane ale znowu tak jak w poprzednich częściach OS to różne warianty przejazdów 1-2 tras. no i mogli by w końcu zapodać zmienne warunki pogodowe, czasowe (noc!!) ale są i minusy: - tryb kariery i gwiazdki - po jaką cholerę i tak muszę każdy odcinek/ rajd przejeżdżać 2 razy - pierwszy żeby być 1 w rajdzie a 2 żeby mieć komplet głupich gwiazdek za styl, zupełnie bez sensu - BRAK trybu próby czasowej i swoich swoich wyników z czasami ( tylko online można odczytać swój 1 najlepszy czas na dany odcinek) - i teraz chyba najbardziej mnie wkurzający - niby jest pełno samochodów ale i co z tego jak w trybie kariery np. B-grupą mam kilka wyzwań i .... koniec nie mogę nimi sobie pojeździć na dowolnej trasie czy to w trybie rajdu czy mistrzostwach ... co za bzdura... po cholerę tyle samochodów jak nimi nie można jeździć ... no masakra... - dźwięki - no tutaj mogli się postarać, wurce jeszcze jako tako jeżdżą ale np. S2000 to masakra ... no i każdy samochód z klasy S2000 brzmi tak samo ( na łatwizne jeden dźwięk do 5 różnych samochodów). pozostałe nie lepiej. subaru impreza N-grupowa jak i WRC 97 i 07 oczywiście ten sam dźwięk i oczywiście ni jak się mający do rzeczywistości - generalnie dźwięk najbardziej chyba odstaje w tej produkcji. Podsumowując ... dla fanów rajdów mimo wszystko obowiązkowa... najlepsza chyba gra rajdowa na tą generację ale... daleko jej do moim zdaniem najlepszej gry rajdowej WRC EVO na PS2. oczywiście nie porównuje do RBR bo to wogóle inna bajka :) i inna gra ( pełen sim.) Pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert 4 Napisano 21 Październik 2012 Jakim przyciskiem na DFGT cofa się czas w demie? Na :triangle: nie działa :down: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shatan 48 Napisano 21 Październik 2012 L2 pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 23 Październik 2012 Potrzebuje pomocy przy trofeum w multi "be prepared". Potrwa to dosłownie 10min nie więcej. Psn id: erwines15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach