polun1 5 Napisano 5 Kwiecień 2012 cześć.nowy temat dla fanów zombiaków!wiem,że jeszcze trochę wcześnie na jakiekolwiek pogaduszki na ten temat,ale może ktoś ma jakieś wieści czy linki na temat BO2 trybu zombies?wiadomo napewno,że treyarch nie zawiedzie fanów zombiaków i takowy tryb będzie napewno.jeśli macie coś to meldować tutaj ładnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HUNTER297 0 Napisano 5 Kwiecień 2012 Ja tylko dla zombi trzymam jeszcze BO. Ale wątpie aby dotarło do nas jakieś info na ten temat przed E3 albo Gamescom. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polun1 5 Napisano 5 Kwiecień 2012 oj,dziś info się rozlatuje błyskawicznie.te oficjalne może i na targach,ale będzie pewnie cała masa niepotwierdzonych ale podsycających atmosfere newsów.już gdzieś widziałem pierwsze screeny BO2 z wczesnej wersji alpha i w głownym menu widniał napis...ZOMBIES MODE...malina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mihajasz 1 Napisano 7 Kwiecień 2012 ciekawe jak to wypadnie, liczę na nowe rozwiązanie, może jakiś boss ? ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elviss81 2 Napisano 11 Czerwiec 2012 Black Ops 2 ma posiadać tryb coop w którym będzie grało do 8 graczy. Juz wyobrażam sobie tryb Zombie w osiem osób i miliony ZOMBI YEAHH :banana: ( tylko mapy musiały być dużo większe niż obecne ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
A_D_R_I_A_N 0 Napisano 3 Lipiec 2012 (edytowane) Na 100% będzie kontynuacja mapy Kino Der Toten to jest potwierdzone na 100% jak mówił gościu [uP] będzie Co-op dla 8 graczy i to będzie śmieszne mapy na 100% powiększą i będzie dużo zombiaków Z tego co słyszałem po dobno ma być 4-5 mapek od razu będą też chyba operacje specjalne tak jak w MW2 / MW3 jeżeli się nie mylę i nic więcej nie wiemy narazie __EDIT__ I zobaczymy jak będzie z MAX ROUND [MR] Czy będzie dalej do 99 na multi i nieskonczoność na SOLO zobaczymy czy może wpadnie na zakończenie jakiś BOSS czy coś który będzie wykluwał zombiaki albo coś takiego przekonamy się 12 Listopada. Edytowane 3 Lipiec 2012 przez A_D_R_I_A_N Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeraIeS 42 Napisano 7 Lipiec 2012 CoD to nie jakaś platformówka by pojawiały się bossy i rodziły zombiaki, dafuq? Coop na 8 osób? To będzie komedia jak się zbierze 8 randomów :D Kampania zombie ma być, pewnie będzie to coś w stylu, że zombiaki opanowały świat, a ty masz robić misje które mają na celu przywrócenie władzy nad światem ludziom, rotfl. No chyba, że spierdolą i będą misje typu, wyrżnij 100 zombie i mission complete. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polun1 5 Napisano 20 Lipiec 2012 najbardziej ciekawi mnie to,że BO2 jest już dużo wieści i filmików ale o zombiakach nic prócz domysłów.wydaje mi się,że treyarch ukrywa coś w tajemnicy jak najdłużej,żeby podsycić atmosfere bardziej.w sumie zombies to"gra w grze" i chyba żadna inna gra tak nie ma żeby były 2 tak różne i fajne gry w 1 pudełku.chyba czas zrobić preorder,może dorzucą jakeś bonusy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czikit20 0 Napisano 25 Lipiec 2012 ja również trzymam BO dla trybu zombie. Wyobrazacie sobie 8 osób na multi to bedzie niezłe. napewno kupię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtekg 18 Napisano 26 Sierpień 2012 Czekam z niecierpliwością na BO2 i kochane zombie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Viarus 42 Napisano 27 Sierpień 2012 Ja bym przede wszystkim chciał tylko jednej rzeczy - żeby gra była bardziej stabilna. Gramy sobie z kolegą i na wyższych rundach nas rozłącza. Kij w to, że mamy po 4 kreski pingu, kij w to, że po wywaleniu nas nie wywala z PSN... Ja dostaje errora z napisem, że nie można kontynuować gry, bo jest za mało graczy, a kolega, że utracono połączenie z hostem... Mój net to UPC 100 mb/s, ping max 10, konsola połączona przez kabel... Niech oni to naprawią w drugiej części Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 27 Sierpień 2012 (edytowane) Ja chciałbym żeby w BO2 Zombie rozjaśniło i kontynuowało historię zombie z 1. Zawsze mnie ciekawiły te taśmy, nagrania, różne tajemnice w Black OPS. edit. http://www.ps3site.pl/zobacz-jak-prezentuje-sie-edycja-kolekcjonerska-black-ops-2/125031 "Nuketown zombies" - co to może być?.... Edytowane 29 Sierpień 2012 przez Mation Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polun1 5 Napisano 25 Wrzesień 2012 na you tubie mozna juz od jakiegos tygodnia ogladac krotkie tajemnicze filmiki zwiastujace nadejscie zombies,yeah.co my to dzis mamy??...wrzesien...2miechy zostaly. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 25 Wrzesień 2012 http://www.youtube.com/watch?v=K7EG-F-WZJw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HUNTER297 0 Napisano 26 Wrzesień 2012 http://www.youtube.com/watch?v=K7EG-F-WZJw Jeżeli story mode jest prawdą to szykuje się super gra! Co-op w Zombie storyi jest git. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dranz! 47 Napisano 26 Wrzesień 2012 http://www.youtube.com/watch?v=6Y1IKNfFsEc Już nie mogę się doczekać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HUNTER297 0 Napisano 27 Wrzesień 2012 http://www.youtube.com/watch?v=6Y1IKNfFsEcJuż nie mogę się doczekać :) Ja też! Trzeba zebrać ekipie z HSami! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 27 Wrzesień 2012 Chyba nowy Most Wanted musi zaczekać, bo kupuje BO2 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polun1 5 Napisano 28 Wrzesień 2012 widzieliscie ten motym z autobusem?pewnie beda jakies pojazdy do rozkwaszania zomberow.,czekam na AC130...zart Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 28 Wrzesień 2012 Pewnie będzie dostępna: kampania zombie, klasyczny survival i survival w autobusie. Jestem ciekaw fabuły. Mam nadzieję, że będzie nawiązywała do poprzednich map z BO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 30 Wrzesień 2012 Zajebisty singiel, wciągające multi, spec ops z mw dla rozluźnienia i ZOMBIE wieczorkami. Przechodzić Assassina jak najszybciej i do sklepu bo Black Ops'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzesioTheCamper 0 Napisano 9 Listopad 2012 Witam. Premiera BO2 niebawem, więc trzeba szukać nowych partnerów do zombie, bo starzy się rozpłyneli/nie kupują gry/sam nie wiem co mnie to. Moje PSN: CzesioTheCamper Wiek: 17 HS: Posiadam Grę będe miał najprawdopodobniej w dniu premiery, jeśli nie to w ciągu 1-1,5 tygodnia. Jeśli podobny temat istnieje to złączcie z tym lub usuńcie mój temat, szukałem i nie znalazłem podobnego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejvid1234 124 Napisano 9 Listopad 2012 (edytowane) Wiek: 17 Nie usuną tematu, lecz najprawdopodobniej usuną Ciebie, patrząc na Twój wiek :) Edytowane 9 Listopad 2012 przez dejvid1234 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzesioTheCamper 0 Napisano 10 Listopad 2012 Nie chce nic mówić, ale dwa dni po premierze mam osiemnastkę, więc raczej za wiek mnie nie zbanują. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 10 Listopad 2012 Nie chce nic mówić, ale dwa dni po premierze mam osiemnastkę, więc raczej za wiek mnie nie zbanują. :P Ale forum jest od 21 roku życia ;p. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach