Skocz do zawartości
freesssbee

Platoon: Lots Of Lamers

Rekomendowane odpowiedzi

Zaakceptujcie lub wyślijcie nowy challenge na FN, bo wisi już od jakiegoś czasu. Jak coś to możemy grać codziennie 20-22. U Was też ciągle odrzucają, bo z nami tylko QxD zechciało zagrać -_-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale się na nas uparłeś, z tego co mi wiadomo to dużo meczy teraz mam. Wczoraj QxD dziś coś innego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Zdazymy. Mamy kolejnych 5 spotkan do grania na 3 roznych ligach wiec nie tylko FN zyjemy. Do 19 maja czasu jest duzo wiec zdazymy zaakceptowac albo odrzucic. Ewentualnie zmienic date jesli ludziom sobota nie przypasi

Heh teraz przeczytalem sobie posty tego Pawelka to j*blem ze śmiechu :biggrin: Przecież on by z każdym członków lola przegral pojedyneki 1vs1

A i nikt za bardzo nie lubi graczy z przerosnietym ego i jak się przechwalaja co to nie oni ;)

Ja yeblem dzisiaj jak sie pakowales do mojego czolgu na seine medykiem i zero orientacji zeby klase zmienic bo moze inzynier bylby bardziej pomocny

Edytowane przez NFL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No widziałem, też uwaliliście :D Wysłałem też POL zapro ale jakoś zero odzewu, na kilkanaście inv tylko jeden mecz graliśmy. W sumie to nie wiem po co tyle teamów tam się zapisało skoro nie chcą grać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U nas POL juz odrzucil. Na QxD nie ma chuja. Nawet LoD i TAo nie dadza im rady. To jest inna liga grania. Duzo ekip z USA jest i strefa czasowa sporo psuje. tPs chcialo grac,ale jak im napisalem jaka u nas jest wtedy godzina to juz nie odpisali. ePro chcialo grac i mamy w sumie ustalony termin,ale trzeba zapki powysylac a jeszcze PS3liga w tygodniu i SQDM na forum tanka. Ja nie ogarniam juz wszystkiego i dobrze,ze Fn sie konczy 1 czerwca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

apropos ligi, w niedziele mecz z GBT na firestorm'ie. Bedzie ciekawie :happy:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

U nas POL juz odrzucil. Na QxD nie ma chuja. Nawet LoD i TAo nie dadza im rady.

nie wiem czy wiesz ale QxD ma 2 porażki jak na razie na koncie właśnie między innymi z nami LoD i TAo, więc że nie dadzą rady jest przesadzone troche :)

Edytowane przez Mersi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O tao wiem,ale nie o LoD. W sumie nic dziwnego skoro połowa snm tam trafiła,ale w powietrzu nie widzę składu,który im jakoś zagrozi. No chyba,że wygraliscie z nimi na mapach z jetami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Quantum Dildos :biggrin: teraz juz wiadomo ocb :)

Edytowane przez freesssbee

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wygraliśmy na charku i bazarze, 2:1 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to teraz wygrajcie na FN bo tao juz tam nie gra. Podobno nie ma żadnej konkurencji na tym ladderze i zrezygnowali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak widać brak chętnych aby dołączyć. Nie bać się nie gryziemy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wymogi w pierszym poście :)

Czy to są wymogi by dołączyć , czy wymogi by grać klanówkę w barwach loL ? Bo z tego co widzę to nie każdy z klanu je spełnia ;) nawet ja mam lepsze staty od co niektórych :happy: Ale dobrze przynajmniej trzymacie dobry poziom graczy .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wymogi do klanu, ci co ich nie spełniają są z nami od bc2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Niektorzy tez sa "po znajomosci". Mnie juz dawno powinni wywalic bo sie nie lapie statystycznie :biggrin: Tak poza tym to wypadaloby uaktualnic link do forum bo jest lekko przeterminowany

Edytowane przez NFL
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to nie moja wina, forum pod nowymi linkami odsylalo do starych adresow, sry guys ;[

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Prosimy o zmianę linku do forum w spisie plutonów, nowa-stara strona to: http://lotsoflamers.cba.pl/. Także osoba "odpowiedzialna" uległa zmianie, tutaj proszę zmienić na bobby_bobby. Dziękuję.

Edytowane przez deadmau49

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wysłałem Wam zapkę na FN, środa o 20 mapka Bazar. Jak chcecie to zmieńcie dzień lub godzinę 20-22 możemy grać.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prosimy o zmianę linku do forum w spisie plutonów, nowa-stara strona to: http://lotsoflamers.cba.pl/. Także osoba "odpowiedzialna" uległa zmianie, tutaj proszę zmienić na bobby_bobby. Dziękuję.

Mówisz, masz! Następnym razem na PW mi takie zmiany podsyłaj :thanks:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wysłałem Wam zapkę na FN, środa o 20 mapka Bazar. Jak chcecie to zmieńcie dzień lub godzinę 20-22 możemy grać.

thnx ziom, zobaczymy jak to wyjdzie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No Panowie to trzeba wziąć się do roboty i ostro poćwiczyć bazar :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

My juz raczej nic nie gramy na FN wiec moze innym razem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi