Skocz do zawartości
Emir

Grand Theft Auto 4

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie proponuję jutro rundkę na team deatmatch tylko napiszcie o której godzinie . I zapraszać mnie mój PSNid to szymon882 pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Dopiero co założyłem konto na PS3forum. Jeśli byłaby możliwość gry, to chętnie się dołączę Mój PSNID to paweldomar, jakbyście mogli to proszę, dodajcie mnie do znajomych:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja się nagrałem w GTA4 i mogę się z kimś zamienić na coś innego , jak coś to możecie pisać na priv , zawsze można się dogadać , płytka igiełka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

USTAWKA!!

Witam! Czy byłby ktoś chętny by razem porobić sobie parę trophy? Chodziłoby mi głównie o zrobienie następujących trofeów: Join the Midnight Club, Top of the Food Chain, Top the Midnight Club no i możemy coś nieco popróbować zrobienie Fly the Co-op . Termin - czwartek 20 lub 21. Są jacyś chętni?

BTW. Czy aby rozmawiać przez headset w GTA IV trzeba nacisnąć jakiś przycisk , czy wszystko leci?:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja moglbym ale headseta nie mam XD a w multiplayera w gta jeszcze nie gralem ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko, zawsze można się dogadać przed partyjką jak będziemy robić trofea ( np. 1 wyścig ja Tobie daję wygrać , Ty mi 2 i tak na zmianę) . Czekamy dalej na chętnych! (jutro Cię Xfazi dodam do znajomych)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
BTW. Czy aby rozmawiać przez headset w GTA IV trzeba nacisnąć jakiś przycisk , czy wszystko leci?:>

nic nie trzeba przyciskac, dzwiek idzie caly czas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się piszę Można by jeszcze popracować nad Taking It For The Team, no i w kolejnych ustawkach Auf Wiedersehen Petrovic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja się piszę Można by jeszcze popracować nad Taking It For The Team, no i w kolejnych ustawkach Auf Wiedersehen Petrovic

Ja tez sie pisze ;pp oraz pisze sie na Taking It For The Team ale to moglibysmy w piatek ok ?? moja PSNID to Kapec12

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm akurat ja w piątek nie mogę, ale to najwyżej Wy się jakoś ze sobą dogadacie. To jeśli Przem_2010 i Xfazi nie zmienili planów co do jutrzejszego dnia, to umawiamy się na robienie trofeów o 21, ale bądźcie tak 20:40 to obgadamy jak będziemy grać. Do jutra!:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Hmm akurat ja w piątek nie mogę, ale to najwyżej Wy się jakoś ze sobą dogadacie. To jeśli Przem_2010 i Xfazi nie zmienili planów co do jutrzejszego dnia, to umawiamy się na robienie trofeów o 21, ale bądźcie tak 20:40 to obgadamy jak będziemy grać. Do jutra!:>

Ja jutro tez moge na trofea isc ;p tylko chodzi mi z tym trofeem o ktorym mowil przem_2010

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok to jutro Cie dodam do znajomych i się odezwę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ok to jutro Cie dodam do znajomych i się odezwę.

Jakbys Mogl to podaj gadu swoje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK, wysłałem Ci przed chwilą priva.

Siema. Co do ustawki- próbujemy najpierw zrobić Top of the Food Chain. Ja tworzę grę i wyślę wam invity.Jak wejdzie ktoś oprócz Ryudo_PL, Przem_2010, Kapec12 i Xfazi to dajemy mu kicka.Przy tym trofeum ja zabijam najpierw Przem_2010 20 razy i w tym samym czasie Xfazi zabija 20 razy Kapec12 pistoletem. Jak to wykonamy to role się odwracają i Przem_2010 zabija mnie a Kapec12 Xfazi'ego.Aby nie było chaosu ja i Przem_2010 nie atakujemy Xfazi i Kapec12 a oni nas( aby łatwiej było liczyć te 20 killów pistoletem)

Kolejne trofeum jakie robimy to Taking it for a Team. Tu chyba nie trzeba opisywać szczegółów.Ja tworzę grę i wysyłam Wam invity.Najpierw ja z Przem_2010 wygrywamy w danym trybie , a później Xfazi i Kapec12. Przy Cops&Crooks musimy wygrać jako policjanci i jako złodzieje w obydwu trybach ( All for one i One for All - przy czym w tym drugim złoczyńcy muszą wejść do evacuation vehicle, a nie zabić policjantów wszystkich bo wtedy trofeum chyba nie wpada, no a przy All for One złoczyńcy muszą Bossa do ewakuacji przetransportować- policja w obydwu przypadkach musi złych wyeksterminować ).

Jak będzie jeszcze czas to robimy wyścigi, na zmianę każdy z nas będzie wygrywał.

Piszę to teraz bo zaraz wychodzę i do 19:15 mnie nie ma. Jak jakieś uwagi to pisać tu lub na PS3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

To i ja chętnie się piszę na trophy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to kiedy ta akcja? bo cos mi dzis nie dzialala stronka i nie moglem wejsc XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
to kiedy ta akcja? bo cos mi dzis nie dzialala stronka i nie moglem wejsc XD

No juz ;p zaczeli tylko ja teraz nie moge :-(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Chłopaki ja tez bym byl chetny do zaliczenia ww trofeów. Dajcie znać czy to nadal aktualne, czy już macie komplet. Pozdrawiam.

ps.strasznie obawialem sie czytajac spis trofeow, zabicia rockstara.. ale to banal wpada jako pierwsze ale 5 mln w mp to przegiecie....kupa grania tylko w jedna gre. A gta jak dla mnie ma srednio wykonany i chaotyczny mp. W CODzie osiagnalem prawie najwyzszy lv,ale tutaj wydaje mi sie to odrzucajace, no coz..sprobujemy czekam na odpowiedz, pozdroo !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No troche duzo tych trofeów no ale warto jagorzej wlasnie z tym mp.Łowcy trofeow maja ciezki orzech do zgryzienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehehe, ale wydaje mi sie ze to poczatkowy napal na trofea, jak bylo na nasza klase. Poprostu nie mielismy tego w odroznieniu do posiadaczy xboxow i teraz nadrabiamy straty. Poki co nie kazda gra je ma, ale wciaz ich przybywa. Od nowego roku kazda gra ma je miec to mysle ze duzo ludzi odpusci,nie wyrobia z maksowaniem kazdego tytulu:) szkoda ze za nie nci nie ma procz satysfakcji. Moglo by Sony wymyslic jakis system rabatowy z ps storze za levele, ew. wieksza szansa an wyloswanie w testach bety itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Hehehe, ale wydaje mi sie ze to poczatkowy napal na trofea, jak bylo na nasza klase. Poprostu nie mielismy tego w odroznieniu do posiadaczy xboxow i teraz nadrabiamy straty. Poki co nie kazda gra je ma, ale wciaz ich przybywa. Od nowego roku kazda gra ma je miec to mysle ze duzo ludzi odpusci,nie wyrobia z maksowaniem kazdego tytulu:) szkoda ze za nie nci nie ma procz satysfakcji. Moglo by Sony wymyslic jakis system rabatowy z ps storze za levele, ew. wieksza szansa an wyloswanie w testach bety itd.

jak cos robienie trofeow robimy za tydzien w piatek ;p ktos chetny dzisiaj moze na team deathmatcha ? :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kapec1221 ja sie na to pisze i jeszcze mam kumpla (roodie_dw) ktory tez reflektuje bede czekal na wiecej szczegolow operacji hehe. I mam nadzieje ze bedzie to wieczorem gdyby bylo wczesniej to dajcie znak, mam czas w pn wt i sr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi