Nerokos 0 Napisano 30 Grudzień 2008 Nerokos dodajcie mnie do znajomych xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiet 0 Napisano 1 Styczeń 2009 (edytowane) Jakby ktoś chciał robić Trofea: -Fly The Co-op -Top The Midnight Club -Pertovica to pisać, o której na gg: 1386389 albo od razu zapraszać ps_id: CHiT_999 Edytowane 1 Styczeń 2009 przez wiet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ultimatume 3 Napisano 1 Styczeń 2009 Chętnie zagram wieczorami po 22:00 pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skillz0r 43 Napisano 2 Styczeń 2009 Elo;p tez jestem chetny do gry ;) pzdr :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mustango27 0 Napisano 3 Styczeń 2009 jestem chetny do gry i do robienia trofeow za ktore sie jeszcze nie bralem, wiec jak cos mozemy je porobic lub normalnie pograc. PSN: neshiro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ingenium 0 Napisano 3 Styczeń 2009 Ja jestem chętny do Fly the Co-op. Mój PSN ID to PryncVictis, dziś będę od ok 18. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borys85 1 Napisano 4 Styczeń 2009 Dziś robiłem z kumplem co-opa ale kiepsko, czasu jest za mało, trzeba potrenowac! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal21 0 Napisano 5 Styczeń 2009 ja też bym pograł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wisnia206 0 Napisano 8 Styczeń 2009 Chętnie zagram nick:Wisnia2q6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatrykJP19 5 Napisano 11 Styczeń 2009 Chetnie z kims pogram:D PSN ID: PatrykJP19 dodawac do znajomych, chetnie pogram kiedy jestem online;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 12 Styczeń 2009 bany1987 - dodajcie mnie, pogram z chęcią :)... piona! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vesiv 0 Napisano 12 Styczeń 2009 narron - dodawac ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zold 0 Napisano 12 Styczeń 2009 Zoldator - mogę grać, dla trophiesów i 4fun. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kontrolall 0 Napisano 12 Styczeń 2009 Ja również chętnie pogram. Jak wyżej: 4fun. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik146 0 Napisano 14 Styczeń 2009 Witam. Ja też bym pograł online ale kompletnie nie wiem co i jak. Grę oczywiście posiadam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 14 Styczeń 2009 ma ktos taki problem ze nie wszyscy znajomi z listy PSN sie pojawiaja w telefonie w grze? chce zagrac z dwoma ziomami i na psn ich widze ze graja w gta ale w grze w telefonie juz ich nie ma (w ogole jakas taka okrojona ta lista moja w telefonie). oni za to mnie widza oboje i wysylaja invite ale dochodza do mnie ze strasznym opoznieniem... nie moge znalezc na google rozwiazania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xxwujaszekxx 0 Napisano 23 Styczeń 2009 jezeli bedziecie jeszcze grac online to mnie tez zaproscie xxwujaszekxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dazidek 1 Napisano 25 Styczeń 2009 Ja też nie raz chętnie pogram :) ID: Dazidek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilbli 0 Napisano 26 Styczeń 2009 Ja tez chętnie pogram =) Online najczęściej wieczorami: kamilbli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Makaveli 0 Napisano 27 Styczeń 2009 Szukamy wykwalifikowanego gracza do zrobienia Bomb da Base II...jest nas 2 a do tego akurat trzeba 3... automatycznie pomagamy przy Deal Braker (7:03) i Hangman Noose (2:32 my 2:20) To sa dobre rozwiazania jak szybko zaliczyc to trofeum: -hangmans noose http://uk.youtube.com/watch?v=Q_mpG7it-Mc&...re=channel_page -2 osoby -deal braker http://uk.youtube.com/watch?v=TCAKTs8oyCk&...re=channel_page -2 osoby -bomb da base II http://uk.youtube.com/watch?v=7nQww0cwX6w&...re=channel_page -3-4 osoby nasze nicki na psn: gasTROnom_puBLic lostbeatz gg: 10050308 i jeszcze raz :) wykwalifikowanego ;] a nie noobka bo i takich sie spotyka :) klapki na oczy i za pearl harbor :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
platinum boy 0 Napisano 27 Styczeń 2009 (edytowane) ma ktos taki problem ze nie wszyscy znajomi z listy PSN sie pojawiaja w telefonie w grze? chce zagrac z dwoma ziomami i na psn ich widze ze graja w gta ale w grze w telefonie juz ich nie ma (w ogole jakas taka okrojona ta lista moja w telefonie). oni za to mnie widza oboje i wysylaja invite ale dochodza do mnie ze strasznym opoznieniem...nie moge znalezc na google rozwiazania Jeśli masz powyżej 50 znajomych na liście, to gra może ich "nie widzieć". Pokasuj trochę osób z listy. W BOMB DA BASE jest glitch, który może ułatwić sprawę: http://pl.youtube.com/watch?v=Lwd0D1KVT7Q Mój nick na PSN: lostbeatz Edytowane 27 Styczeń 2009 przez platinum boy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Styczeń 2009 ja z chcecia moge zagrac bo mo tez brakuje tego trofea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudek81 0 Napisano 29 Styczeń 2009 Ja też chętnie poodkrywałbym trofea za multi. Najlepiej tak wieczorem po 23. mój ID: dudek81 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
platinum boy 0 Napisano 29 Styczeń 2009 Panie i Panowie FLY THE CO-OP zdobyte. Zdecydowanie najtrudniejsze trofeum w GTA IV, inne są co najwyżej czasochłonne. Najtrudniej zaliczyć Deal Breaker, gdzie wiele zależy od szczęścia (musi pojawić się motorówka, ewentualnie można powalczyć z vanem, jeśli jest dobry czas). Wszystkie 3 misje najlepiej przechodzić w 2 osoby. Czasy jakie osiągnęliśmy to: HANGMAN'S NOOSE: 02:16:99 (wymagany poniżej 2:32) BOMB DA BASE II: 05:21:71 (wymagany poniżej 05:34 lub 05:32) DEAL BREAKER: 07:00:44 (wymagany poniżej 7:03) Wszystkie misje trzeba przejść w jednej sesji, chyba że serwery zarejestrowały Wam czas z pojedynczej misji wcześniej. Nam zaliczyło dobry czas w Hangman's Noose kilka dni temu i dziś po przejściu 2 misji otrzymaliśmy trofea. Czasy można sprawdzić logując się na stronie Rockstar Social Club. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 1 Luty 2009 (edytowane) Szukam osoby która ma dużo czasu na grę - nie wieczorem - (oraz umie grać) i chciałaby zaliczyć "Aufwiedersehen Petrovic" Trophy. Jeżeli znajdzie się chętny to niech napisze na Priv - tam wszystko wytłumaczę. Dodam, że tego trofeum nie robię w jednej sesji, bo nie trzeba oraz, że serwery Rockstara zapisują statystyki z opóźnieniem. Część wyścigów mam zaliczone. Edytowane 1 Luty 2009 przez Duszol_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach